Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım artık birileri limesn0w çıkacak felan yazmaz :)

http://www.spiritjb.org/2010/10/limesn0w-unlock-tool-will-never-be-real.html
  • yeni haber yok mu
  • arkadaşlr benim cihazda gps çalışmıyor aynı durum sizde de var mı acaba? yani JB yatım tomtom ve igo yükledim ama bir türlü konumumu saptayamıyor. İki telefon var ikisinde de aynı durum söz konusu. bilgisi olan var mı acaba?
  • Gps ayni zamanda assisted gps. Yani operatorun baz istasyonundan da faydalaniyor. Sizde suan tel calismadigi icin olmayabilir. Ama acik alanda maps ile deneyin biraz bekleyin, yerinizi bulursa ondan sonra navigasyon programlarina girin, orada da bulur.
  • telefonu ucak moduna alıncada calsmıyor gps haberınız olsun.
    bu ara ben de bir sorun var sanki.
    ucak modundan cıkardım calıstı sonra bıdha calısmadı falan.
    gecen acık hafada navıgonda calıstı
  • hahah unlock gelesıye kadar, actrdıgım turkcell microsimli faturalı hattımın faturası gelecek ben hıc kullanamadan =))
    durdugum yerde havaya gıden 30tl ..
    en kısa zamanda cıkması dilegiyle =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1319

hahah unlock gelesıye kadar, actrdıgım turkcell microsimli faturalı hattımın faturası gelecek ben hıc kullanamadan =))
    durdugum yerde havaya gıden 30tl ..
    en kısa zamanda cıkması dilegiyle =)

ınsallah en kısa surede unlock cıkar bende beklıyenler arasındayım hatta bu konuyu saatde bır yenılyorumkı belkı cıkmıstır dıye ama ne yazıkkı hala ses yok

kısa surede cıkması dılegıyle saygılar
  • hasimi shreiften de bir ses yok sanırım artık
  • Pwanage tools dandamı bir haber yok ? Dün çıkacaktı diye hatırlıyorum
  • Şu unlock bi çıksın.Önce çıkardığı için teşekkür edicem,sonra 1 ay beklettiği için küfür edicem.
  • 4.2.0 final çıkmadı daha ki kaldı unlock.
  • 4.2'nin ne zaman çıkacağı belli olsa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

4.2'nin ne zaman çıkacağı belli olsa bari.

tahminim 20 ekim de cikacaktir.Apple geleneksel hale getirdigi tanitim fuarlarinda mac ile birlikte 4.2 yi de tanitimini yapip siteye koyacaktir diye dusunuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

4.2'nin ne zaman çıkacağı belli olsa bari.

tahminim 20 ekim de cikacaktir.Apple geleneksel hale getirdigi tanitim fuarlarinda mac ile birlikte 4.2 yi de tanitimini yapip siteye koyacaktir diye dusunuyorum :)

Kasım'da çıkacağı kesin de, kaç kasımda çıkacağı belli değil. belki 20 kasım'da çıkar :)
    http://www.apple.com/ipad/software-update/

linkte ipad için 4.2 Kasım'da çıkacak deniyor sonuçta, ama iphone için daha önce çıkaracaklarını sanmıyorum, zira 20 ekim'de mac os için yapılıyor tanıtım. ios ile karıştıracaklarını sanmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenwand -- 18 Ekim 2010; 14:22:57 >

• Bu unlock meselesi sıkmadı değil hani.
  • Gergin bekleyiş devam ediyor. Kabak tadı verdi bu be artık.
  • Sanki 4.2 den sonra hiç frimware çıkmayacakmış gibi düşünüyorlar. Açıkları eninde sonunda kapanacak. 4.1 için çıkartıp insanları 4.2 ye henüz update yapmamaları konusunda uyarabilirlerdi ya da bir baseband yükseltmesi olacaksa, basebandi sabit tutup update yapmanız gerekiyor diyebilirlerdi.

Buradaki tek olay reklam arkadaşlar. 4.2 çıktığı anda unlock çıkartıp reklamlarını yapacaklar işte.. Zaten SHatter ve George Hotz 'un exploitleri bütün iDevice ları kırıyor. Jailbreak cepte artık. Yeni piyasa unlock oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Sanki 4.2 den sonra hiç frimware çıkmayacakmış gibi düşünüyorlar. Açıkları eninde sonunda kapanacak. 4.1 için çıkartıp insanları 4.2 ye henüz update yapmamaları konusunda uyarabilirlerdi ya da bir baseband yükseltmesi olacaksa, basebandi sabit tutup update yapmanız gerekiyor diyebilirlerdi.

Buradaki tek olay reklam arkadaşlar. 4.2 çıktığı anda unlock çıkartıp reklamlarını yapacaklar işte.. Zaten SHatter ve George Hotz 'un exploitleri bütün iDevice ları kırıyor. Jailbreak cepte artık. Yeni piyasa unlock oldu...

aynen bu şekilde.

• isyanlardayız kasımda i phone 4 başkadır.Daha ne diyelim
  • BAYILDIM BU MESAJA.. KASIMDA İPHONE BAŞKADIR.

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

isyanlardayız kasımda i phone 4 başkadır.Daha ne diyelim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.