Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fis cevirici icin kalite onemli degil, yaptigi tek sey o prize girmeyen iki ucu bizim prizlere girebilir hale getirmek. Kisa devre yaparsan zaten evdeki sigortayi attirirsin :)

Gonlun rahat olacaksa, yakindaki apple dukkanina gidip ayni anda 2 iphone, 1 blackberry, 1 nokia ve 2 usb urun sarj eden istasyonlardan al, hem kablolar ortada gozukmuyor hem de ailedeki hemen herkes tek bir cihaz kullaniyor.

Bu arada eski 3gs/ipod ya da 5v veren baska bir usb adaptorde kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulente

Fis cevirici icin kalite onemli degil, yaptigi tek sey o prize girmeyen iki ucu bizim prizlere girebilir hale getirmek. Kisa devre yaparsan zaten evdeki sigortayi attirirsin :)

Gonlun rahat olacaksa, yakindaki apple dukkanina gidip ayni anda 2 iphone, 1 blackberry, 1 nokia ve 2 usb urun sarj eden istasyonlardan al, hem kablolar ortada gozukmuyor hem de ailedeki hemen herkes tek bir cihaz kullaniyor.

Bu arada eski 3gs/ipod ya da 5v veren baska bir usb adaptorde kullanabilirsin.

sağolasın birader
  • Ben satiyorum telefonu 1300e kayitli falan.

Sormak istedigim telefonu alacak olan kisi kendi bilgisayarinda SHSH kaydi alabiliyor mu, yoksa benim aldigim SHSH kaydini cd'ye cekip aliciya vermeli miyim?
  • Bende 1.250'ye sattim pazar aksami, dun aksamda Turkcell'den aldim ve "sonunda!" dedim.
  • Locked 3gs kaca gider az kullanilmis ?? :)
  • arkadaşla usa dan aldık 2 tane ,versiyonlar . 4.02 kırılabiliyormu? yoksa beklemedemiyiz.?
  • öp başına koy o aleti. tabi hem jb hem unlock olur sakın 4.1 yapma

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

arkadaşla usa dan aldık 2 tane ,versiyonlar . 4.02 kırılabiliyormu? yoksa beklemedemiyiz.?
  • 4.1 surumunde telefon kilidi sifre ekraninda bug varmis, sifrelenmis telefonda rehbere ulasilabiliniyormus. Artik yeni versiyonu fazla bekletemezler, bu ciddi acigi biran once yamamak lazim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio
    Bende 1.250'ye sattim pazar aksami, dun aksamda Turkcell'den aldim ve "sonunda!" dedim.

Abi nasil satiyonuz ya. Biz de ayni paraya kutusu acilmamis satiyoruz alan yok valla. Enteresan. Hayirlisi bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

Locked 3gs kaca gider az kullanilmis ?? :)

Kaç gb?
    Ben talip olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri
    Abi nasil satiyonuz ya. Biz de ayni paraya kutusu acilmamis satiyoruz alan yok valla. Enteresan. Hayirlisi bakalim.

Oylesine koymustum ilani, satilirsa burdan alirim satilmazsa kullanirim diye, alici cikinca sattim. Umarim sizinkide satilir ne diyebilirim baska
  • Ben de unlock bekleyenlerdenim Çıkarsa burdan haberimiz olur sanırım. Umarım en kısa zamanda çıkar..
  • çıkarrrrrr.. çıkarrrr.. bekleyelim bakalım.
  • Kasimda iphone 4 baskadir..

Copy by mutluhayri. Geohot resmi tarih vermedi ancak surekli dedigi seyi ben tekrarliyim konunun takipcisi arkadaslar icin.

4.2 ciktiktan sonra.
  • arkadaşlar şimdi telefonumu itunese bağladım ve 02.11.2010 da versiyon güncellemesini kontrol edin yazıyo
    demekki kasımın 2sinde çıkıyor 4.2??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

Locked 3gs kaca gider az kullanilmis ?? :)

Kaç gb?
    Ben talip olabilirim.

16gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pittsburgh -- 26 Ekim 2010; 23:36:53 >
  • kasımın 2 si olsun artık yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabacan

arkadaşlar şimdi telefonumu itunese bağladım ve 02.11.2010 da versiyon güncellemesini kontrol edin yazıyo
    demekki kasımın 2sinde çıkıyor 4.2??

Bende 01.11.2010 dıyor yanı ayın bırınde bakalım hayırlısı ya ah be bır gelsede kullansak artık su telefonu 1 aydır telefonum kapalı oyle oyun oynuyorum sadece
  • Bizim 3Gs'de durmaktan bozulacak anasını satayım. Nem had safhada Trabzon'da malûm :)

Kasım dedik mi 5ten geriye sayabiliriz herhalde unlock için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

Bizim 3Gs'de durmaktan bozulacak anasını satayım. Nem had safhada Trabzon'da malûm :)

Kasım dedik mi 5ten geriye sayabiliriz herhalde unlock için.

hemsom kasım dedıkmı en fazla 1 ay daha sayarız gerıye dogru eger unlock cıkmazsa bu defada gonul rahatlıgı ıle
    serif haşim ve dev team a geohot a posixninja ya muscelenard mı ne vardı bırde onlara sayarız hahhahhahahhah
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.