Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: satria

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

4.2 aynı BB mı olacak bu ne zaman belli olur?

Eğer aynı olursa GeoHot, bunlardan önce çıkartır bence.

GeoHot bu konuyla ilgili asla bir çalışma yapmadığını ve yapmayacağını belirtti malesef.

Ne zaman yapti bu aciklamayi, kaynak var mi?

www.limesn0w.com

This will never be real. Media, understand it. ~geohot

Sitenin whoislerine bakarsanız geohota ait olduğunu göreceksiniz.

• valla agalar ben cihazı jailbreak yaptım ewden msn face oyun falan takılıom.sadece sım ıcınde bu cıhazı almak mantıksız.uygulama kurup kullanın.Kılıf falanda aldım takılıom baya iyi.Cihaza yazık etmeyin jailleyin tadını cıkarın.Lima ile patlattım akıyor cihaz.sımlock cıkana kadar boyle takılacam.
  • Sherif Hashim'in Twitter hesabinda unlock var mi tarzi bi soru sorulmus kendisine, pazar gunu cikacak olan Pwnage Tool'u bekle diye cevap atmis..
  • "then wait for the PT coming out on sunday hopefully" by Sherif Hashim

Sunday is funday olabilir :)
  • şerif abi yamuk yapmaz arkadaşlar pazar günü bekleyelim
  • http://twitter.com/rkamranb/status/27179082015

http://twitter.com/sherif_hashim/status/27192185544

pazar gununu bekle dedigi adamin sordugu soru ve sherif hashim in verdigi cevap ustte.adamin elinde kart yokmus aktivasyonu nasil yaparim diye soruyor. o da pazar gunu pwnage tool cikinca yaparsin diyor, ayrica eski baseband ini koruyarak 4.1 e yukselt diyor. yanlis alarm yani.

• şerif yap bı kıyak.. pazar çıksa müthişşşşşşşşş olur be..
  • pazar gunu pawnage tool u eskı basebandler bekleyın dıyor.
  • arkadaşlar 4.2 yi beklemicekler bu açık. Pazar gününe kadar maci olan birini bulun yeter çünkü windows için olmıcakmış.
  • ya herkes bişe diyo. yok mac olan birini bulun yok unlock için değilmiş.. hangisi abi.. deoğru olmayan bilgileri yazmayın lütfen.. heyecan yapıyoruz burda..
  • kardes sana adamin twitter indan linkleri veriyoruz, ustune bir de turkce ye ceviriyoruz bilmeyen varsa anlasin diye, sen hala cikip hangisi dogru, kafamizi karistirmayin diyorsun. ustteki ark. lar yanlis anlamis onu duzelttim. pazar gunune sherif unlock cikarmayacak, hatta daha onceki bilgiyle birlestirirsek 4.2 cikana kadar unlock cikarmiyor.

pwnage tool normalde sadece mac lerde calisiyor, o yuzden demislerdir, ama o da yeni baseband i unlock etmeyecek su anda.

quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

ya herkes bişe diyo. yok mac olan birini bulun yok unlock için değilmiş.. hangisi abi.. deoğru olmayan bilgileri yazmayın lütfen.. heyecan yapıyoruz burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guenis -- 13 Ekim 2010; 12:52:20 >
  • arkadaşlar pazar çıkacak pawnage tool eski basebandler için sağlaycak.
    unlock falan yok daha.
    adam diyor orda.
    yeni baseband de işe yararmı diye sormuşlar.
    yok diyor.
  • sikti artik bu bekleme muhabbeti ya... yok jb bekle yok unlock bekle.. yok...
  • Hala bir umutla tarhi verilsin diye yorum yazan arkadaşlar yazmayın artık da böyle gereksiz yorumlar olmasın konunun altında.

Belli ki 4.2.0 ile yeni baseband gelecek ihtimaline karşı adamlar yok yere ellerinde ki açıkları da kaybetmek istemiyorlar. İnşallah önceden bir unlock gelir gelmezse de konuyu yok yere hareketlendirmeyelim. Bekleyelim.
  • Arkadaşlar iphone 4 ü bilmeden iTunes üzerinden 4.0.2 versyonu 4.1e yükselttim...
    Doğal olarak baseband da yükseldi...
    Ben tekrardan 4.0.2 ye dönebilrmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarsedat

Arkadaşlar iphone 4 ü bilmeden iTunes üzerinden 4.0.2 versyonu 4.1e yükselttim...
    Doğal olarak baseband da yükseldi...
    Ben tekrardan 4.0.2 ye dönebilrmiyim ?

Ah hocam ahh
    SHSH kaydın yoksa dönemezsin.
  • Dönsen ne fayda baseband değişmez.
  • Arkadaslar Merhaba,

Bir sorum olacaktı. cihaz iphone 3gs versiyon 3.1.3ken umbrelladan shsh kaydı aldım. daha sonra itunesten 4.1 versıyon yukledım yenı kullanıcı oldugum ıcın basebandın degısecgını bılıyordum. sımdı pc de shsh kaydı var fakat cydiayı yenıden kurdum. ve evde wifi baglantısı yok. sorum su sekılde şimdi bilgsayardakı shsh kaydı ıle versıyon dusurme olur mu arkadslar yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler
  • shsh kaydını aldıysan eğer bas bas bağırarak kesinlikle alın dediğimiz şey ozaman dönebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.