Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mhzania

Arkadaşlar,

50$ donate edecek kadar gözünüz karardıysa şöyle bir yöntemle telefonu ömür boyu unlock edebiliyoruz galiba.
    http://www.gsmliberty.net/shop/apple-iphone-unlocking-pm-873.html
    Yöntem çok mantıklı geldi bana hatta bunu türkiyeden yapan birini de buldum, mail gönderdim ancak cevap gelmedi henüz.
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=16496&page=1

Konu hakkında bilgisi olan daha önce yapan var mı ?

Adamı fazla uzakta aramanıza gerek yok

Bkz. Bizim üyelereden Heartless

• Arkadaşlar bir şey soruncam bendede bir kaç hafta once amerikadan aldığım iphone 4 var 4.1 sürüm malesef
    anladım kadarı ile her ihtimale karşı shsh kaydı alın diyorsunuz
    peki bu kaydın hangi bilgisayardan alındığının bir onemi varmı yoksa ihtiyacım olduğunda harici diskimden kopyalayıp her yerde kullanabilirmiyim
  • aynen dediğin gibi. ihtiyacın halince yedeğini kopyalıyorsun gerekli bilgisayarın içine olup bitiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: Mhzania

Arkadaşlar,

50$ donate edecek kadar gözünüz karardıysa şöyle bir yöntemle telefonu ömür boyu unlock edebiliyoruz galiba.
    http://www.gsmliberty.net/shop/apple-iphone-unlocking-pm-873.html
    Yöntem çok mantıklı geldi bana hatta bunu türkiyeden yapan birini de buldum, mail gönderdim ancak cevap gelmedi henüz.
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=16496&page=1

Konu hakkında bilgisi olan daha önce yapan var mı ?

Adamı fazla uzakta aramanıza gerek yok

Bkz. Bizim üyelereden Heartless

i phone'lara çözüm yok dostum.Aynı firma burdada var fakat i phone'lara yapamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

abi 400 TL diyorsun ya az mı.. 500-600 tl ucuza alanlar var. ama 400 TL müthiş para bence. netbook alınıyor o fiyatlara. bence beklemeye değer. 1-2 aydan birşey olmaz, kaldı ki o kadar da beklemeyeceğiz. JB çıktı. Bence unlockun eli kulağında, en kötü ihtimalle 1 ayı var.. ülkemizde 1 aylık maaşı 400 lira olanlar var. bu açıdan düşünülünce bence mantıklı iş yaptık.. ama sizi de anlıyorum bekleme gerçekten çok sıkıcı.
    quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Aga yapta jailbreak olayları falan bızım ıcın uygun degıl aslında.Arkadasın free arsivi vardı.ben komple hepsını benım cıhaza aktardım birsürü uygulama takılıyorum öyle.nete falan gırıom tv ızlıom oyun vs bıseyler yapıoz.Bu sımlock cok canımı sıktı.netbook nıyetıne kullanıoz telefonu valla.400 tl paradan kactık esir olduk.

beklemek can sıkıyor işte anlatmak istedigim o :) birde garanti dışı olacak cihazlarımız aslında burdanda bir sıkıntı var.Bugun gittim pasaport'a kaydettirdim telefonu vodofone'dan.Cihaz sim kilitli dedi kadın.Siz pasaport'a işletin 1 ay'a simfree olur dedim

•  iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek!

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek!

muhaahahahah tipe bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savrotin -- 12 Ekim 2010; 16:34:02 >

• Bizim iş iyice yalan oldu galiba.. Satsak mı acaba telleri?
  • Bakıyorum herkes ümidi kesmiş. Konu durulmuş mesaj atan yok :(
    Ahh ahh.. biri bi çıkıp yapıverse şu unlocku ne çok hayır duası alır :)
  • Çıksa da şu unlocked, iphone killer diye piyasaya sürülen omnia'dan kurtulsak
  • Great news for the Jailbreak community !!
    Seems like Sherif Hashim has managed to hack the new 05.14.02 and 2.10.04 baseband which can ultimately lead to an unlock for iOS 4.1 and iOS 4.2 for both iPhone 3GS and iPhone 4 users.
    95% of the tweets i get (at least the last 500) are either about 5.14 or 2.10
    since nearly all my received tweets ask about both BB, I can report very early "initial" 1st step success on both sides, calmed down?
    this won’t be feasible before the official 4.2 release at the earliest if everything went fine
    4.2 is coming in November, so this is not too long away, for now we'll just to wait.

Boyle bir haber buldum ama ne kadar dogrudur bilinmez..
  • Valla ben de satışa çıkardım telefonu 1500' e kadar düştüm 32 gb. sonra vazgeçtim. İyi kötü bekleyeceğiz artık. Servis Yok yazısı yerine Turkcell yazısı görene kadar bekleyeceğim. Zaten bu fiyatlara alıcı da çıkmadı. Daha da düşmem. Sabreden derviş...cümlenin sonunu siz tamamlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

this won’t be feasible before the official 4.2 release at the earliest if everything went fine

Bu cümle aynen şöyle çevrilir hocam: 4.2 sürümün çıkmasından önce unlock mümkün olmayacak. O da her şey yolunda giderse. 4.2 sürüm çıktıktan sonra iki hafta içinde beklenebilir, yani 1 aydan fazla bir süre var demek. Çok çılgın bir can sıkıntısı demek bu da...Hatta can sıkıntısından bir atasözü bile buldum bizim bu durumumuza:

Akılsız update'in cezasını SHSH kaydı almayanlar çeker.

Bugün Cepa' da Apple Store' a gittim, bayan bir müşteri iPhone 4'üne kılıf almış, oradaki görevliye uygulatıyodu. Tam göremedim ama sanırım bodyguardz'dı. Ben de şöyle içli içli baktıktan sonra telefona kılıflara yöneldim. Sonra birden düşündüm, ben bu telefonu daha 1 ay kullanamıcam, o zamana kadar 100 tane kılıf beğenirim dedim kendi kendime. Ve mağazadan sinirden dolayı gülerek çıktım. Daha da bu konuya girmek istemiyorum. Can sıkıntısından başka bişey değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 12 Ekim 2010; 22:49:09 >

• ümit yok galiba.. geo çıksa da deseki yarın çıkarıyoruuuuuum.. ne güzel olur.. :(( ama nerdeeeeee..
  • 4.2 aynı BB mı olacak bu ne zaman belli olur?

Eğer aynı olursa GeoHot, bunlardan önce çıkartır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

4.2 aynı BB mı olacak bu ne zaman belli olur?

GeoHot bu konuyla ilgili asla bir çalışma yapmadığını ve yapmayacağını belirtti malesef.
  • Arkadaslar bir şey sorabilirmiyim
    Telefonun kutusundan sim kart açma aparati cikiyor mu (usa versiyonunda)
    Yani benimkinde çıkmadı, heralde farklı değildir de yinede kafam karıştı bir sorayım dedim.

Sanırım Avrupa versiyonlarda var (tr dahil)?
  • abd den gelenlerden çıkmıyor malesef. dediğiniz gibi avrupa cihazlarından çıkıyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar bir şey sorabilirmiyim
    Telefonun kutusundan sim kart açma aparati cikiyor mu (usa versiyonunda)
    Yani benimkinde çıkmadı, heralde farklı değildir de yinede kafam karıştı bir sorayım dedim.

Sanırım Avrupa versiyonlarda var (tr dahil)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

4.2 aynı BB mı olacak bu ne zaman belli olur?

GeoHot bu konuyla ilgili asla bir çalışma yapmadığını ve yapmayacağını belirtti malesef.

Ne zaman yapti bu aciklamayi, kaynak var mi?
  • arkadaşlar kasım ayında yeni 4.2 ile beraber kısa sürede unlock çıkacak sanırım
  • kasıma kadar beklicez yani diyorsun.. hayırlısı bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

arkadaşlar kasım ayında yeni 4.2 ile beraber kısa sürede unlock çıkacak sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.