Şimdi Ara

iphone 3GS 4.0 yurtdışı unlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan iphone 3GS geldi versiyonu 4.0 kullanabilmem için haliyle unlock olması lazım bu versiyonda şuanda varmı?

• Yok.
  • malesef
  • tüh ya neyse çıkma ihtimali varmı?
  • ARKADAŞLAR BEN İPHONE'A BUGÜN 4.0 YÜKLEDİM VE ÇOK YAVAŞ. PERFORMANS ACAYİP DERECEDE DÜŞMÜŞ. TELEFONU RESTORE ETTİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ. TEKRAR NASIL 3.1.3 E ALABİLEM ŞANSIMIZ VARMI ???
  • bir yontem var suan hazirliyorum. eger yetisir ise bugun link koyarim buraya..
  • aslında 4.0 için unlock var ama jb yok bu nedenle unlock etkisiz oluyor.. ama eski bootrom lu 3gs lerde 3.1.2 (blackra1n ile jb yapılmış) telefon varsa bun cotum fw ile jb bozulmadan 4.0 a update edip unlock yapabiliyorsunuz. neyse sonuç olarak siz jb bekleyeceksiniz.
  • çok yakında çıkar 4.0 için jb dert etmeyin...
  • nekadar yakınca cıkıcak bu ya hazırsızlıkla beklıyorum:S
  • arkadaslar ben ırak tayım.Dün iphone 3GS 16GB aldım.
    ilk defa hayatımda iphone kullanacagım.Hatta bu kadar kapsamlı İ8910 dan sonra bir teli ilk alıyorum.
    versiyon 3.1.3, adam JB var dedi,
    1-İlk olarak ne yapmam lazım telde?
    2-JİL BİREK (yeniyim o kadar yazabiliyorum ancak) VARMI,YOKMU, nasıl bakabilirim telefona,yada nasıl belli olur bu olay?
    3-Bu telin hattımıza göre internet ayarlarını nereden yapıyoruz.Bulamadım bir türlü..
    3-APP STORE ye gireyim dedim,benden yeni kullanıcı olusturmamı istedi,bende butun adımları takip ederk kredi kartımı kullanarak bir kullanıcı olusturdum.ŞİMDİ NE YAPMIŞ OLDUM?YANİ BU oluşturdugum kullanıcı profili nerede işime yarayacak.
    4-İTUNES olayı nedir.PC ye hangi sürümü veya neyi indirip,nasıl kullanacagım,MÜZİK foto falan bunları nasıl yedekleyecegim.
    İndirecegim sürümü ve indirme linkini paylasmanız mümkünmü?
    5-birde telefonun içinde hiçbiryerde 3GS yada 3G falan yazmıyor.Bunu nereden bakabilirim.ABOUT kısmında sadece versiyon belli?
    Lütfen sorularımı cevaplayabilirmisiniz.TELEFON ELİMDE O BANA BAKIYOR ,BEN ONA BAKIYORUM,OYLECE KALAKALDIM.ne yapacagımı bilmiyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoddy

bir yontem var suan hazirliyorum. eger yetisir ise bugun link koyarim buraya..

sabırsızlıkla bekliyorum dostum
  • mesajim bulunsun geldigimde okuyacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: similes

aslında 4.0 için unlock var ama jb yok bu nedenle unlock etkisiz oluyor.. ama eski bootrom lu 3gs lerde 3.1.2 (blackra1n ile jb yapılmış) telefon varsa bun cotum fw ile jb bozulmadan 4.0 a update edip unlock yapabiliyorsunuz. neyse sonuç olarak siz jb bekleyeceksiniz.

benım bıldıgım onemlı olan unlock degılmı. jaılbreak sadece programları ucretsız kullanılmasına yaramıyormu. hatta herkes dıo alabılırsen unlock al yoksa calısmaz dıe. unlock cıkıp da nıe jaılbreak olmadıgı ıcın telefonu kullanamayaız ben anlamadım acıklarmısınz .tesekkurler
  • Cıkmadı mı hala ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

arkadaslar ben ırak tayım.Dün iphone 3GS 16GB aldım.
    ilk defa hayatımda iphone kullanacagım.Hatta bu kadar kapsamlı İ8910 dan sonra bir teli ilk alıyorum.
    versiyon 3.1.3, adam JB var dedi,
    1-İlk olarak ne yapmam lazım telde?
    2-JİL BİREK (yeniyim o kadar yazabiliyorum ancak) VARMI,YOKMU, nasıl bakabilirim telefona,yada nasıl belli olur bu olay?
    3-Bu telin hattımıza göre internet ayarlarını nereden yapıyoruz.Bulamadım bir türlü..
    3-APP STORE ye gireyim dedim,benden yeni kullanıcı olusturmamı istedi,bende butun adımları takip ederk kredi kartımı kullanarak bir kullanıcı olusturdum.ŞİMDİ NE YAPMIŞ OLDUM?YANİ BU oluşturdugum kullanıcı profili nerede işime yarayacak.
    4-İTUNES olayı nedir.PC ye hangi sürümü veya neyi indirip,nasıl kullanacagım,MÜZİK foto falan bunları nasıl yedekleyecegim.
    İndirecegim sürümü ve indirme linkini paylasmanız mümkünmü?
    5-birde telefonun içinde hiçbiryerde 3GS yada 3G falan yazmıyor.Bunu nereden bakabilirim.ABOUT kısmında sadece versiyon belli?
    Lütfen sorularımı cevaplayabilirmisiniz.TELEFON ELİMDE O BANA BAKIYOR ,BEN ONA BAKIYORUM,OYLECE KALAKALDIM.ne yapacagımı bilmiyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

*Jb olup olmadığını menülerde cydia klasörü'nün olup olmadığını kontrol ederek basitçe anlayabilirsin. Varsa jb'lidir.
    *İnternet ayarların otomatik olarak yüklünmediyse müşteri hizmetlerini arayarak veya hattınına ait internet sitesinden bu ayarları manuel girerek de yapabilirsin.
    *App storede kredi kartını kullanarak oluşturduğun profil, App Store'deki uygulamaları telefonuna yüklemen için. Paralı ve ücretsiz birçok uygulama mevcut. (Paralı bir uygulamayı çekme durumunda aynı şekilde hesabına yansır.) Zaten telefonun JB'li ise muhtelif sitelerden bu tür uygulamarın tam sürümlerini ücretsiz olarak yüklersin. Bu bölüme ihtiyacın kalmaz.
    *İtunes, bilgisayarındaki video, müzik, resim, uygulama vs. içerikleri iphone'una yüklemeni sağlayan ücretsiz bir program. Aynı şekilde telefonunu bilgisayarına eşitleyebilmen için de geçerli. Yani olmazsa olmazlardan :)
    *3GS olduğunu ise, video çekmesinden, arkadaki 3GS yazısının parlak olmasından ve model olarak A1303 olduğunu kontrol ederek de anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 29 Haziran 2010; 11:11:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.