Şimdi Ara

iPhone 3GS Bedava??? Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apple store' a girdim ve iPhone 3GS 'lerin 0 Dolar ve Free Shipping olduğunu gördüm. Bu nasıl oluyo yani direk bedavaya alabiliyormuyuz? Biraz bilgi verirmisiniz? Eğer türkiyede geçerli değilse amerikadan bir akrabamız alabilip bir şekilde gönderebilirmi?

Cevaplarınızı bekliyorum çok saolun şimdiden

• Amerikadaki AT&T firmasindan 2 yıl taahüt vererek ön ödeme olmaksınız alabilirsiniz demek. 2 yıl boyunca belli bir faturayı ödemeyi taahüt etmeniz gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhciwiici

Merhaba arkadaşlar.
    Apple store' a girdim ve iPhone 3GS 'lerin 0 Dolar ve Free Shipping olduğunu gördüm. Bu nasıl oluyo yani direk bedavaya alabiliyormuyuz? Biraz bilgi verirmisiniz? Eğer türkiyede geçerli değilse amerikadan bir akrabamız alabilip bir şekilde gönderebilirmi?

Cevaplarınızı bekliyorum çok saolun şimdiden

Sazan.avi

• Yahu arkadaş insan hiç mi düşünmez Hadi pazarlama, nakliye, depolama, sabit işletme tesisatı ve giderleri şudur budur hepsini geçtim; ürünün bir üretim maliyeti var. Bir yerden çıkacak bu. Bakkala gitsen adama $0'a sakız vermezler.

Ha bir de bunun şu versiyonu vardı bir zamanlar:

" Yaa adamlar amerikada telefonu $199'a satıyor burada fiyatı 1600 yuuuh, yazıklar olsun bu ülkeye!"

Bu daha böyle gider
  • Koca bir şaka bu konu, değil mi?
  • :D:D Tamam hocam pardonda hani belki artık üretilmiyodur kalanları dağatıyolardır fln diye düşündüm :D kontrat hakkında bilgisi olan varmı pahalı bişeymi acaba?
  • Bizim burdada iphone 4s bedava
  • Arkadaş sanırım bizle dalga geçiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhciwiici

:D:D Tamam hocam pardonda hani belki artık üretilmiyodur kalanları dağatıyolardır fln diye düşündüm :D kontrat hakkında bilgisi olan varmı pahalı bişeymi acaba?

Kahkahayla güldüm ya
    Akşam akşam :))
  • Bedava telefon dağıtıyolar he :D

Hemde applestore yapıyor bunu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.