Selam arkadaşlar bir sorunum var acil cevap verebilirseniz sevinirim telefonu açamıyorum..
Benim telefon 3.1.2 tetheret jb.. 2 gun once telefonun şarjı bitti kapandı, pc ye bağlayarak açacaktım ama benim pc 2-3 ay önce çöktü, başka pc kullanıyorum..
Ona blackra1n ındırdım ama asl.dll hatası veriyor, bu hatayı verincede blackrain i kopyalayıp C/ProgramFiles / Common files / Apple /Application dosyasının içine atmak gerekiyor fakat benim bu pc de Application dosyası yok..
Başka pc lerdede denedim application dosyasını bulamadım ne yapmam lazım telefon açılmıyor ??
Yokmu yardım edebilecek ??
D900 e kaldık ya lütfen bi el atın
Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yaparsanız bulamadıgınız dosyayı bulursunuz. Kolay gelsin.
NOT: Merak ediyorum neden 3.1.2 kullanıyorsunuz hala?
Dediğinizi yaptım ama yinede olmadı
Apple ın içinde sadece CoreFP ve Mobile Device Support olmak üzere 2 dosya var Application dosyası yok..
3.1.2 kullanmamın sebebi power tuşum bozuk bu yüzden jb yapamıyorum basılı tutulmuyo..
1-2 yere sordum en ucuz 50 lira dediler bir ara yaptıracağım ama daha ucuz bulabilirmiyim acaba
bir de korunan sistem dosyalarını göster diyip dener misin
yok arkadaslar olmuyo.
Telefon açıkken ve bu pc ye bağladığımda telefonu görüyordu fakat kabul etmıyordu önceden başka iTunes a bağladığım için.. Bu yüzden application klasörü gözükmüyor olabilir mi ??
Yokmu yardım edebilecek ya telefonsuzum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme