Şimdi Ara

iPhone 3gs blackrain sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir sorunum var acil cevap verebilirseniz sevinirim telefonu açamıyorum..

Benim telefon 3.1.2 tetheret jb..
    2 gun once telefonun şarjı bitti kapandı, pc ye bağlayarak açacaktım ama benim pc 2-3 ay önce çöktü, başka pc kullanıyorum..

Ona blackra1n ındırdım ama asl.dll hatası veriyor, bu hatayı verincede blackrain i kopyalayıp C/ProgramFiles / Common files / Apple /Application dosyasının içine atmak gerekiyor fakat benim bu pc de Application dosyası yok..

Başka pc lerdede denedim application dosyasını bulamadım ne yapmam lazım telefon açılmıyor ??

• Yokmu yardım edebilecek ??

D900 e kaldık ya lütfen bi el atın
  • Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yaparsanız bulamadıgınız dosyayı bulursunuz. Kolay gelsin.

NOT: Merak ediyorum neden 3.1.2 kullanıyorsunuz hala?
  • Dediğinizi yaptım ama yinede olmadı

Apple ın içinde sadece CoreFP ve Mobile Device Support olmak üzere 2 dosya var Application dosyası yok..

3.1.2 kullanmamın sebebi power tuşum bozuk bu yüzden jb yapamıyorum basılı tutulmuyo..

1-2 yere sordum en ucuz 50 lira dediler bir ara yaptıracağım ama daha ucuz bulabilirmiyim acaba
  • bir de korunan sistem dosyalarını göster diyip dener misin
  • yok arkadaslar olmuyo.

Telefon açıkken ve bu pc ye bağladığımda telefonu görüyordu fakat kabul etmıyordu önceden başka iTunes a bağladığım için..
    Bu yüzden application klasörü gözükmüyor olabilir mi ??
  • Yokmu yardım edebilecek ya telefonsuzum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.