Şimdi Ara

İphone 3Gs cydia yüklü ama itunes..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone ye ni aldım cydia yukluydu aldığımda 3.0 cihazım ilk sorum cydianin yüklü olması jailbreak olduğu anlamına mı geliyor ikinci sorum eğer bu jailbreak yüklü olduğu anlamına geliyorsa neden hala itunes dan program yukleyemiyorum.? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Dostum telefonuun sıfır aldıysan kesinliklle git değiştir.

Ayrıca jb li olması itunestan program indfirmene olanak sağlamak crackli programları indiriceksin ama bence sne telefonunu değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saydina

Arkadaslar iphone ye ni aldım cydia yukluydu aldığımda 3.0 cihazım ilk sorum cydianin yüklü olması jailbreak olduğu anlamına mı geliyor ikinci sorum eğer bu jailbreak yüklü olduğu anlamına geliyorsa neden hala itunes dan program yukleyemiyorum.? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Evet Cydia,Icy ve Rock programları telefonunun jailbreakli olduğunu gösterir ama jailbreakli demek iTunes'tan beleş program indirebilirsin anlamına gelmez. Cydia zaten ücretsiz program, oyun, v.s. indirmeni sağlayan program. Bu arada aklını karıştırmasınlar ben de sıfır alırken 3.0'dı. Jailbreak ve unlock edilmişti. O yüzden niye satacakmışsın ben onu anlamadım. Bir de forumu azcık incelediysen sakın ama sakın iTunes'tan versiyon güncelleme!!! Yoksa unlock gider ve yurtiçi hatlarla kullanamazsın.

• Sevgili arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim .Ancak anlaşılan o ki ben meramımı yeteri kadar anlatamadım.Ben iphone programlarını bulabieceğiniz herhangi bir form sitesinden crackli navigasyon(igo) indirdim fakat itunesdan kurulumu sırasında hata (error )aldım.Aceba indirdiğim program mı sıkıntılı diye bir kaç program daha indirdim.ama malesef onlardada yüklerken sorun verdi.Ben bu dorunu aşamıyorum.
    Umarım ifade edebilmişimdir.Ayrıca forumu okuyorum ama maledef henüz ya ben farkedemedim yada bu sorunla ilgili net bir çözüm yok

saygılar
  • The application ''igo Myway '' was not installed on the iphone ''kullanıcı adı'' becasuse an unknown error occurred(0xE8008001)

arkadaşlar hata yukarıda ki şekilde
  • appsync 3.1 i indir kur telefonuna
    sonra itunesten birtane free app indir yukle tele sonra igoyu yukle
  • Hocam cydia girin Arama kismindan appsync 3.0 indirin. Sorununuz hallolmus olacaktir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 restore
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko
    appsync 3.1 i indir kur telefonuna
    sonra itunesten birtane free app indir yukle tele sonra igoyu yukle

Hocam arkadasin versiyonu 3.0... Ayrica free bir uygulama yuklemesine gerek yokk direk uygulamayi yukleyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.