Şimdi Ara

İphone 3gs dokunmatikte kısmi temas sorunu ! Acil !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba forumun takipçisiyim genelde mesajım pek olmaz ama iyi bir okurum ;)
    Şimdi benim sorunum şu; elime bir 3 gs geçti kaydını yaptırdım falan ancak titreşim motoru ses kısma tuçları ve açma kapama tuşunda sıkıntı vardı birde kapak açık duruyordu benim biraz tamire merakım vardır :) açtım içini baktım karmaşık bişey yok en az 10 kere açtım kapadım ama kasa açıklığını kasadaki kırıktan dolayı tamamen gideremedim, titreşimi yaptım ses tuşları çalışmaya başladı falan.. ancak iş yerindeyken yıldız tornavida bulamadığım için kısıtlı imkanlarla çalışırken minik bir kayma oldu ve telefonun arka yüzünü (ön dokunmatiğin olduğu taraf yere bakacak şekilde) düşünürsek sağ altta iki tane beyaz renkte üst üste duran direnç olduğunu tahmin ettiğim şeylerden üstteki son vidalamayı yaparken koptu..
    sonrasında telefon çalışıyordu fakat dokunmatiğin tuşu kaydırarak açma yaptığımız ve (örn numara yazarken silme tuşu kısmının olduğu bölge) şu an dokunmayı algılamıyor..
    dokunmatikte bu sorunun sebebi o minik direnç veya dirençe benzettiğim parçamıdır? ya da ne olabilir? neyse o tamiri mümkünmüdür mümkünse tahmini olarak ne kadardır, ankarada önereceğiniz bir tamirci var mı? şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. saygılar

• dokunmatik algılayıcılarında sorun olabilir, hiç uğraşma bence direk ön camı değiştir en fazla ödeyeceğin miktar 100liradır
  • benzer bir durum tablette geldi benimde başıma geçmiş olsun hocam
    tablet çin malı olduğu için kopardığım parçayı bulamadım ankarada ama sen rahat bulursun.
  • peki o kopan minik direnç veya neyse o tarif ettiğim malzeme, o ne işe yarıyor? sorun çıkarmıcakmı dokunmatik ekranını değiştirdiğimde?
  • benimde calismiyordu on cam + dokunmatigi degistirdim mecburen sorun halloldu.
  • yalnız bu kopan direnç ekranda değil telefonun boardunda sağ altta fotosunu bulursam eklicem
  • arkadaşlar temsili olarak yüklediğin ve yerini belirttiğim foto var bitane
    http://hizliresimyukle.com/showpic-338870/011.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger dokunmatik kablosunda konnektorlerinde birsey yoksa korkarim ki dediginiz parcadan.onu bulup montajlamanin ise kolay oldugunu dusunmuyorum.coook gecmis olsun hocam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hassas lehim yapmak gerek belki iyi bir telefon tamircisi çözebilir ama dokunmatik kablosunu falan kontrol etmedim, önerebileceğiniz bir telefoncu var mıdır ankarada bu işi iyi bilen ve açıkcası sahtekar olmayan..
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyukun

Arkadaşlar öncelikle merhaba forumun takipçisiyim genelde mesajım pek olmaz ama iyi bir okurum ;)
    Şimdi benim sorunum şu; elime bir 3 gs geçti kaydını yaptırdım falan ancak titreşim motoru ses kısma tuçları ve açma kapama tuşunda sıkıntı vardı birde kapak açık duruyordu benim biraz tamire merakım vardır :) açtım içini baktım karmaşık bişey yok en az 10 kere açtım kapadım ama kasa açıklığını kasadaki kırıktan dolayı tamamen gideremedim, titreşimi yaptım ses tuşları çalışmaya başladı falan.. ancak iş yerindeyken yıldız tornavida bulamadığım için kısıtlı imkanlarla çalışırken minik bir kayma oldu ve telefonun arka yüzünü (ön dokunmatiğin olduğu taraf yere bakacak şekilde) düşünürsek sağ altta iki tane beyaz renkte üst üste duran direnç olduğunu tahmin ettiğim şeylerden üstteki son vidalamayı yaparken koptu..
    sonrasında telefon çalışıyordu fakat dokunmatiğin tuşu kaydırarak açma yaptığımız ve (örn numara yazarken silme tuşu kısmının olduğu bölge) şu an dokunmayı algılamıyor..
    dokunmatikte bu sorunun sebebi o minik direnç veya dirençe benzettiğim parçamıdır? ya da ne olabilir? neyse o tamiri mümkünmüdür mümkünse tahmini olarak ne kadardır, ankarada önereceğiniz bir tamirci var mı? şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. saygılar

hocam son durum nedır yaptırabıldınız mı ? benım de dokunmatık bozuldu zından ettı günlerı valla tam telefonu acmada kullandıgımız alt kısım gıttı 20 cekıste fılan acılıyor,aksam sarja bırakmıstım (çakma sarj aletı) sabah oldu ne olduysa ,onceden de en tepe kısmından dokunmatık bıraz gıtmıstı altın gıtmesı cok kotu oldu ne arama yapabılıyorum ne oyun oynanıyor :( yaptırdıysanız kaca oldu onu da yazarsanız ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcaptain -- 3 Aralık 2012; 1:13:19 >

• yok hocam telefon yatışta duruyor öyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.