Şimdi Ara

iphone 3gs güncelledim internet paylaşım tuşu yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün laptopla internet e bağlanmak için iphone u kullanıyım dedim internet paylaşımı diye bi seçenek wardi ağ sekmesinde bütün araştırmalara ramen bir türlü bulamadım nette bakıyorum var benim telefonda yok yeni güncelledim iphone yi onlamı ilgili deli oldum

• internet ayarlarını yaptın mı ?
  • internet ayarlarım yapılı telefondan edge 3g ve wireless e sorunsuz girebiliyorum daha önce internet paylaşımı diye bi yer wardi ağ da şimdi yok iphone da yani
  • Bi daha restore et Gelecekdir 3gs de 4.3 de paylaşım var hos diğer Fw ler de de var :D Sen bni daha bi bas restore cihaza
  • Restore ye gerek yok, ag ayarlarini sifirla geri gelecektir
  • (kendi yasadıgım durumu anlatayım)
    vodafone kullanıyordum. network ayarlarında APN ye internet yazdıgımda 3g vs. kullanımında sorun yoktu. Fakat internet paylasımı calısmıyordu. Hatta bir kere deneyince o ikon kayboluyordu sendeki gib.
    Iphone yazdıgımda da internet paylasımı geri geliyordu ancak hic internete giremedigi icin alet (3g de calısmıyordu yani) bir işe yaramıyordu. Vodafone u aradım, durumu zar zor ilettim. 2-3 gün sonra bir degisiklik yaptılar hatla ilgili sanıyorum, ve APN ye internet yazarak hem 3gs hem internet paylasımını kullanabildim.
  • 1. Telefonun ağ ayarlarını sıfırlayın. İse yaramazsa ;

2. Telefonu kapatıp bastan acın. İse yaramazsa;

3. Restore yapın tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer telefonunuzda 4.3 ve üstü sürüm yüklüyse ayarlara gelin.Bakın kişisel erişim nontası var mı?
    yoksa ayarlardan çıkın 15 sn bekleyin tekrar ayarlara girin gelmiş olması lazım.
    15 sn altı durumlarda girince gelmiyor.Bizim kullandığımız iki iphone dada durum böyle bir gidiyor bir geliyor.Bende böyle bir çözüm buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.