Şimdi Ara

Iphone 3GS Havuzun Dibini Boylarsa :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dikkatsiz adam havuzun kenarında artist artist çekim yaparken Iphone 3GS'yi havuza düşürüyor ve telefona hiçbir şey olmuyor, üstelik suyun altında bile sesli video kaydına devam ediyor

Ben de 9 Ağustos'u bekleyenlerdenim, izlediğimde oldukça ilginç geldi, sizinle paylaşayım dedim.

Adam telefonu havuzdan ilk çıkardığında suratının aldığı ifadeye ve havuzda şişme yatakta yatan çocuğun adama attığı "hayatımda gördüğüm en idiot yaratıksın" bakışına özellikle dikkat..

• Süper ya ilk anda hiç bişe olmamış ama zamanla çıkar acısı
  • valla iyi dayanmis cunki iphone dan video yu aldiklarina gore bayagi bir sure calismis
  • Hahaha süper ya hele o cocugun tipe koptum
  • O adam karşımda olsa gülmekten ölürdüm heraşde
  • süper iphone reklamı bence .. bu kadar tesadüf yanyana olamaz..
    1) adam düşürmeden önce bu benim yeni iphone 3g'm diyor
    2) iphonu sudan çıkardıktan sonra dünya insanlarının %99 unun aksine küfür etmiyor
    3) düşürmeden önce kamerayı birkaç yöne çeviriyor ve bu esanda görüntü gayet düzgün, demek ki telefonu çok dikkatlı ve sıkı bir şekilde tutuyor ..

bence bilinçli yapılmış reklam ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

süper iphone reklamı bence .. bu kadar tesadüf yanyana olamaz..
    2) iphonu sudan çıkardıktan sonra dünya insanlarının %99 unun aksine küfür etmiyor
    3) düşürmeden önce kamerayı birkaç yöne çeviriyor ve bu esanda görüntü gayet düzgün, demek ki telefonu çok dikkatlı ve sıkı bir şekilde tutuyor ..

Valla youtube'daki yorumlarda reklamdan çok sahte video diyenler var ama ben reklam için olduğunu pek sanmıyorum. Sonuçta bunu izleyen herkesin aklına sonradan alette bir maraz çıkacağı ihtimalinin yüksek olduğu gelir bence.

Bu arada adam telefonu havuzdan çıkardıktan sonra "well, it's just freakin' work" diyor, tam küfür olmasa da oldukça küfürümsü bir cümle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Videolar Nerede?
    5 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede reklam payı çok yüksek.

Eğer bir iphone havuzun dibine düşerde (ki bu havuz göründüğü kadarı ile küçük bir havuz değil dolayısı ile en dibinde basınç oldukça yüksektir.) hiç bir şey olmadan çıkar ve çalışmaya devam ederse iphone özelliklerinde mutlaka "su geçirmez" ibaresi olurdu bundan zerre kadar şüphe duymuyorum.
  • Ben de temizlik yaparken 6100'ı Vileda kovasına düşürmüştüm.Hiçbir sorun olmamıştı...Ama bataryayı hmen çıkarıp saç kurutma makinesiyle iyice kurulamıştım...Burada video çekimi var...Demek ki kasa bayağı sıkı...su bir anda içeri gidemiyor...Olsun o kadar birton yeşil veriliyor bu cihaza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Breathex

quote:

Valla youtube'daki yorumlarda reklamdan çok sahte video diyenler var ama ben reklam için olduğunu pek sanmıyorum. Sonuçta bunu izleyen herkesin aklına sonradan alette bir maraz çıkacağı ihtimalinin yüksek olduğu gelir bence.

Bu arada adam telefonu havuzdan çıkardıktan sonra "well, it's just freakin' work" diyor, tam küfür olmasa da oldukça küfürümsü bir cümle

bu mu küfür ? o sadece : Eh , acayip bi şekilde, bu hala çalışıyor ! demek yalnızca..

• quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orjinalden alıntı: Breathex

quote:

bu mu küfür ? o sadece : Eh , acayip bi şekilde, bu hala çalışıyor ! demek yalnızca..

Küfür değil küfürümsü dedim zaten Cümlenin anlamını bende biliyorum ama yine de olumlu bir reklam için "freak" kelimesi pek hoş kaçmaz. Adam telefonu havuzdan çıkarınca "what the f..k, it's still working" dese de aynı anlama gelirdi, o yüzden bence burada f..k kelimesiyle freak kelimesinin arasında pek bir fark yok, bu kelimelerin birisini çıkar öbürünü koy aynı anlama gelecek. Senin yaptığın çeviri bizim milletin altyazılarda "kahretsin" diye yaptığı çevirilere benzemiş biraz, amerikalılar bu kelimeyi bu kadar masumane kullanmazlar çünkü.

Youtube'a bakıldığında iphone 3G ve 3GS'ye yapılmış bir sürü su testi var. Kimisi telefonu açık musluğun altına tutuyor, kimisi lavaboyu su ile doldurup içine daldırıp çıkarıyor. Bence iphone'un ciddi bir su geçirmezlik performansı var ama bu konuda lansmak yapmak demek, kullanıcıların telefon ceplerindeyken dakikalarca su altında kalmasına ön ayak olmak demektir, ki bunu da bu telefonun kaldırabileceğini hiç sanmıyorum.

Dolayısıyla belki bu video sahte olabilir ama reklam amaçlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.