modern firmware 05.11.07 olan telefonlarda 3GS Jailbreak problem veriyormuş
Telefonu kapatıp açtığında iTunes'a bağlanman gerekiyor ve yakınlarında bilgisayar yoksa telefonu açıp kapattıgın taktirde telefon açılmıyormuş
Çözümü varmı?
şuan için çözüm yolu yok
peki iphone 3gs 3.1.3 versionuna jailbreak yapmadan app sotre a baglı kalmadan internetten buldugumuz crack uygulamalar yuklenebiliyormu.. iphone servise sordum jailbreak yapmanıza gerek yok.. ipa dosyalarını faturalı cihazlarınıza kurabilirsiniz diyor ama ben beceremedim.. nasıl yapıldıgını bilen var mı acaba..
quote:
Orijinalden alıntı: gunbah
peki iphone 3gs 3.1.3 versionuna jailbreak yapmadan app sotre a baglı kalmadan internetten buldugumuz crack uygulamalar yuklenebiliyormu.. iphone servise sordum jailbreak yapmanıza gerek yok.. ipa dosyalarını faturalı cihazlarınıza kurabilirsiniz diyor ama ben beceremedim.. nasıl yapıldıgını bilen var mı acaba..
Öyle birşey olmaması lazım Hangi servis söyledi ?
Jailberk yapılmadan ve cydiadan programı kurulmadan ipa dosyalarını yukleyemezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nafiz_33187
quote:
iphoneservis.com adresine telefon actım..telefona cevap veren kisi soyledi.. kırmanıza gerek yok.. destek@iphoneservis.com adresine mail yazın arkadaslarım size nasıl yapılacagını cevap yazsınlar dedi.. banada garip geldi .. birde size sorayım dedim..
Peki ilerde bu buyuk sorun cozulurmu yanında bilgisayar olmadan açılmıyor resmen iphone sırf bu yuzden yapmadım JB
Cydia'dan AppSync'i yüklemeden normal İtunes üzerinden İPA dosyalarını atamazsınız, JB'sizde atılacağını sanmıyorum ama İphoneServis atılıyor diyorsa anlatsın bizde o şekilde yükleyelim..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nafiz_33187
quote:
iphoneservis.com adresine telefon actım..telefona cevap veren kisi soyledi.. kırmanıza gerek yok.. destek@iphoneservis.com adresine mail yazın arkadaslarım size nasıl yapılacagını cevap yazsınlar dedi.. banada garip geldi .. birde size sorayım dedim..
bir sorsaydınız hocam keşke merak ettim şimdi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme