Şimdi Ara

IPHONE 3GS kilitli haldeyken sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba Ben yeni bir IPHONE kullanicisiyim

Telefonumu baskasinin karistirmamasi icin guvenlik sifresi tanimladim. Ama bunun ardindan telefonumda 2 buyuk sorun yasiyorum

Birincisi Telefonum kilitliyken gelen aramalarda sadece cevapla kismi cikiyor kilit acikken ekranda olan cevapla veya reddet cikmiyor

Ikincisi sorunum ise telefon kilitli oldugunda gelen mesaj ekranda okunur bir vaziyette yer aliyor Zaten benim kilit amacim gelen mesajlarimin okunmamamsi ve kurcalanmamasi Bu nasil bir sacmalik ???

Bu sorunlarim konusunda yardimci olabilirmisiniz Yontemi nedir ne yapmam lazim

Tesekkurler

• 1. konuda yapabileceğin bir şey ok sanırım, uyku modundayken arama geldiğinde ekranda sadece Cevapla çıkıyor maalesef!

Telefonun sağ üstündeki tuşa 1 kere basarsan sesi kısar, 2 kere basarsan meşgule alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

1. konuda yapabileceğin bir şey ok sanırım, uyku modundayken arama geldiğinde ekranda sadece Cevapla çıkıyor maalesef!

Telefonun sağ üstündeki tuşa 1 kere basarsan sesi kısar, 2 kere basarsan meşgule alır...

+1
    Siz telefonla uğraşmıyorken Cevapla ve Reddet çıkmaz, reddetmek için Power tuşuna 2 kere basmanız gerekiyor...
    Mesaj ön izlemesi ise ayarlardan mesaj ayarlarına girince kapatabiliyosun...Ortada saçma olan bişey yok bence
  • Şu aldığınız kullandığınız aletlerin kullanma kılavuzlarını bi okusanız zaten bunu göreceksiniz. Forumlar da her acemi iPhone sahibi tarafından gereksiz yere doldurulmayacak...
    Mesajın görünüp görünmemesi olayı da açıklanmış ve telefonun Ayarlar bölümünde var. "Mesaj önizleme" diye bir seçenek olması lazım. Onu kapattığınızda ekranda mesaj falan görünmüyor.
    "bu nasıl bir saçmalık" demeden önce gerekli araştırmayı yapmak daha iyi olurdu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 2 Aralık 2009; 19:22:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.