Şimdi Ara

iPhone 3gs mi Replika iPhone 5'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçem pek fazla değil max 350-400'e çıkabilirim , benim için ekran biraz önemli bu konuda replika iphone 5 bi adım önde fakat işletim sistemi konu olunca iphone 3gs öne çıkıyor sizce hangisini almalıyım ?

• Soruya bak 3gs tabiki dandik çakma telefonmu kullanacaksın?
  • Kesınlıkle 3g s replika cıhaz alıp da mutlu olan duymadım kardeş goruntu hiç bir şey orjinal olmadıkdan sonra inan bana 3 gun içinde pişman olursun sakın replika cıhaz alma alırsan da beni unutma dedıydı dersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir 3GS seni mutlu edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer 3gs'in çok temizi bulabilirsen al çünkü piyasadaki 3gsler ölü vaziyette. çin malını hiç bir zaman kullanmayın onu kullanacağına samsung galaxy pocket filan al yada ikinci el temiz ace'da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 5 Ağustos 2013; 22:55:15 >
  • 3gs uretimden kalkmistir heralde bulsbilirseniz temizinden bulun ama cakma cihazlara bulasmayin

• Yorumlarınız için çok teşekkür ederim temiz bir 3gs almaya karar verdim bir sorum olacak , 3gs te facebook uygulaması ile bir şey paylaştığımda mobil ile mi yazar yoksa ios ile mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanAydin

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim temiz bir 3gs almaya karar verdim bir sorum olacak , 3gs te facebook uygulaması ile bir şey paylaştığımda mobil ile mi yazar yoksa ios ile mi ?

Derdin bumu hocam..

İos ile yazar merak etme.

• Merak :)
  • ahh ahhh herşey şekil olmuş :)
  • Replikayı ne yapacaksın kardeş hava atacaksan küçük kuzenimde oyuncak iphone 4 var 5 tl ye bırakırım
  • Ağır troll. Beslemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim temiz bir 3gs almaya karar verdim bir sorum olacak , 3gs te facebook uygulaması ile bir şey paylaştığımda mobil ile mi yazar yoksa ios ile mi ?

replika iphone 5 al kardeş onunla paylaştığın zaman uzay mekiği ile yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

replika iphone 5 al kardeş onunla paylaştığın zaman uzay mekiği ile yazıyo

Ehehehe :)
  • quote:

Bütçem pek fazla değil max 350-400'e çıkabilirim , benim için ekran biraz önemli bu konuda replika iphone 5 bi adım önde fakat işletim sistemi konu olunca iphone 3gs öne çıkıyor sizce hangisini almalıyım ?

400 liraya çakma iphone alıp iphone kullanıyorum diye hava mı atacaksın ?

kardeş 2000 lira verip aldın aldın.yopksa 400'e hava felan atamazsın rezil olduğunda yanında kalır.

aç bir angry bird oynayalım derse biri sıçtın
  • Bende iphone 5 2000tl ye alındı yazıyor facebook ta.

İphone 5 kullanmayan birisi yorum yazarsa altta fakir diye uyarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Bende iphone 5 2000tl ye alındı yazıyor facebook ta.

Bende öyle bir şey yazmıyor. Benimki çakma olabilir mi? ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Bende iphone 5 2000tl ye alındı yazıyor facebook ta.

Hocam ne güldüm yorumuna ya, Allah iyiliğini versin
  • Adam 300 liraya akıllı telefon alacak,üstüne" ios ile yazıldı" görmek istiyor.Vay anasını.
    Boşuna alma iphone 3gs ile hava yapamazsın.Tabi eğer afrikadaki kabilelerden birinde yaşamıyorsan.
  • 3GS Güzel telefondur. Tüm isteklerini karşılayabilir. Kasa yapısı olarak artık eski telefon olarak kabul ediliyor. Yani işin içinde hava atmak varsa, 3GS ile hava flan atılmaz artık.

1. Sınıf bir replika 5 alırsanız. Oda tüm isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Replikla işi çok gelişti artık. Çift çekirdek işlemci 512mb ram, 8Mp oto fokus destekli kameralar vs... vs... MostWanted gibi ağır bir oyunu gayet güzel oynatabiliyor replika iphone 5

Karar sizin

Videoyu izleyinhttp://www.youtube.com/watch?v=Zi4V2u5eDMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 6 Ağustos 2013; 20:19:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.