Şimdi Ara

Iphone 3GS - Nokia Lumia 520 - LG L7 ? Tercih yapmam lazım, yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu acildir arkadaşlar, 1-2 gün içinde karar vermem lazım, ne olur bi el atın. Konuyu uzatmadan, sizleri de sıkmadan direk telefondan istediğim özellikleri yazayım. (Telefonlar hakkında, çok çok bir bilgiye sahip değilim, o yüzden sizin tavsiyelerinizi almak istedim)

Öncelikle az daha para koy 200-300 diye önermeyin çünkü o kadar para koyamam arkadaşlar,şu an hiç telefonum yok, beni 1 sene filan idare edecek bir telefon istiyorum. Fiyat en son 400, hadi bilemedin 450. Ama 400-350 Filan olsa iyi olur. Kafamdaki modeller üç tane, Iphone 3GS, Nokia Lumia 520, LG L7

4-5 Tane belli başlı istediğim özellik var.

1-En önemlisi müzik dinlemek. Müzik konusunda, ses konusunda gerçekten iyi olmalı, çok müzik dinlerim, şarjını, ses kalitesine ona göre düşünelim yani.
    2-Whatsapp, SMS, yani mesajlaşma çok kullanıcam. Mesajlaşma, whatsapp filan önemli benim için. Bu konuda rahat bir telefon olması lazım.
    3-Çok fazla oyun oynamasamda, işletim sistemi kötü olmasın telefonun, yani böyle küçük boyutlu oyunlarda filan kasarsa, kötü olur. Hiç değilse idare edecek bi işletim sistemi olsa iyi olur.
    4-İnternet, yani facebook, twitter filan. Bu konudada kullanım rahat olursa çok güzel olur.

Yani belli başlıca bunlar var işte, Müzik-Mesajlaşma-İnternet-Oyun.

Ha kamerayı unuttum. Öyle kamerayla çok çok işim yok benim. Kamerayı en sona bırakabiliriz.

Evet arkadaşlar çok acil telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Nolur yardım edin, telefonsuzluk sıktı artık. 1-2 Gün içinde seçelim alim telefonu. Bu arada buraya üç model yazdımda, sizinde aklınızda daha güzel model varsa, tavsiyelerinizi alabilirim. Daha fazla uzatmim, herkese iyi akşamlar. Şimdiden çok teşekkürler.

• Galiba 2. El alacaksınız galaxy s2 bakabilirsiniz ancak oyun hariç( performans anlamında değil mağazadaki oyun azlığı) lumia 520 iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Galiba 2. El alacaksınız galaxy s2 bakabilirsiniz ancak oyun hariç( performans anlamında değil mağazadaki oyun azlığı) lumia 520 iş görür

Aynen, ikinci el düşünüyorum, başka türlü zor yani
  • UP
  • Lumia 520
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.