Öncelikle konu acildir arkadaşlar, 1-2 gün içinde karar vermem lazım, ne olur bi el atın. Konuyu uzatmadan, sizleri de sıkmadan direk telefondan istediğim özellikleri yazayım. (Telefonlar hakkında, çok çok bir bilgiye sahip değilim, o yüzden sizin tavsiyelerinizi almak istedim)
Öncelikle az daha para koy 200-300 diye önermeyin çünkü o kadar para koyamam arkadaşlar,şu an hiç telefonum yok, beni 1 sene filan idare edecek bir telefon istiyorum. Fiyat en son 400, hadi bilemedin 450. Ama 400-350 Filan olsa iyi olur. Kafamdaki modeller üç tane, Iphone 3GS, Nokia Lumia 520, LG L7
4-5 Tane belli başlı istediğim özellik var.
1-En önemlisi müzik dinlemek. Müzik konusunda, ses konusunda gerçekten iyi olmalı, çok müzik dinlerim, şarjını, ses kalitesine ona göre düşünelim yani. 2-Whatsapp, SMS, yani mesajlaşma çok kullanıcam. Mesajlaşma, whatsapp filan önemli benim için. Bu konuda rahat bir telefon olması lazım. 3-Çok fazla oyun oynamasamda, işletim sistemi kötü olmasın telefonun, yani böyle küçük boyutlu oyunlarda filan kasarsa, kötü olur. Hiç değilse idare edecek bi işletim sistemi olsa iyi olur. 4-İnternet, yani facebook, twitter filan. Bu konudada kullanım rahat olursa çok güzel olur.
Yani belli başlıca bunlar var işte, Müzik-Mesajlaşma-İnternet-Oyun.
Ha kamerayı unuttum. Öyle kamerayla çok çok işim yok benim. Kamerayı en sona bırakabiliriz.
Evet arkadaşlar çok acil telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Nolur yardım edin, telefonsuzluk sıktı artık. 1-2 Gün içinde seçelim alim telefonu. Bu arada buraya üç model yazdımda, sizinde aklınızda daha güzel model varsa, tavsiyelerinizi alabilirim. Daha fazla uzatmim, herkese iyi akşamlar. Şimdiden çok teşekkürler.
Galiba 2. El alacaksınız galaxy s2 bakabilirsiniz ancak oyun hariç( performans anlamında değil mağazadaki oyun azlığı) lumia 520 iş görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
Galiba 2. El alacaksınız galaxy s2 bakabilirsiniz ancak oyun hariç( performans anlamında değil mağazadaki oyun azlığı) lumia 520 iş görür
Aynen, ikinci el düşünüyorum, başka türlü zor yani
UP
Lumia 520
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme