Bildirim
Iphone 3GS Oyun veya Program nasil yüklenir?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Detaylı bilgi verin telefon jailbreaklimi ? Crackli uygulamaları mı yuklemek istiyorsunuz eger crackliyse uzantısı .deb mii yoksa .ipa mi ? Normal şartlarda itunes'tan uygulama yüklüyorsunuz zaten -
İP adresiyle WinSCP gibi programlarla bağlanmaya mı çalışıyorsunuz? Cydia'dan OpenSSH'ı indirmeniz gerekiyor. Onun için de jailbreak şart. -
jailbreakli deyil yüklemek istedigim seyler ipa uzantili
ituneslede bir sey yükleyemiyorum
ibrickr ve winscp denedim Telefonu bulamiyor
Telefonda IP adresi yaziyor onu www. de veriyorum yinede yok
Kafayi yiyecegim -
jbli deilse itunesten ancak free uygulamaları yüklersin ipa lar yüklenmez -
3.1.3 icin Jailbreak yok deyilmi
Denedim 3.1.2 yüklemek icin beceremedim, daha dogrusu kabul etmiyor
Acemilik kötü ya -
Itunes programını pcye kurdukdan sonra iphone nun tum guncellmelerını yapabılırsın ve aynı zamanda itunes yardımıyla müzik ve oyunda atabilirsin. Ama farklı bir program kullanıorsan bilemiycem . -
Sunu belırtmeyı unutmusum Itunes harici yuklıycegın oyun ve tema gibi dosyalar Itunesdan yaptıgın guncelleme sonrası calısmama ve hata gıbı sorunlar verebılır.Eğer telefonuna kendi harici yükledin dosyalardan zarar gelirse garanti varsa eğer karsılamaya bılır ıhtımalı var.Oyuzden dıkkatlı ol benım olsa ben oyle olurdum -
arkadaslar iphone 3gs mi jailbreak yaptım şimdi indirdiğim programları naıl yukeyeceğim iphonuma saygılar -
jaıbbreak mı ne o nedemek yaaw bıde telefonda oldugu nasıl anlasılıyo bırısı yardım edebılırmı acaba Free oyun uygulama varmı ıphone ıcın bıde yazarsanız sevınırım arkadaslar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X