Şimdi Ara

Iphone 3GS Oyun veya Program nasil yüklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende ki Version 3.1.3 Nasil Oyun yada Program yükleyebilirim.
    IP adresiyle denedim Iphone giremiyorum?
    Tesekkürler.

• Detaylı bilgi verin telefon jailbreaklimi ? Crackli uygulamaları mı yuklemek istiyorsunuz eger crackliyse uzantısı .deb mii yoksa .ipa mi ? Normal şartlarda itunes'tan uygulama yüklüyorsunuz zaten
  • İP adresiyle WinSCP gibi programlarla bağlanmaya mı çalışıyorsunuz? Cydia'dan OpenSSH'ı indirmeniz gerekiyor. Onun için de jailbreak şart.
  • jailbreakli deyil yüklemek istedigim seyler ipa uzantili
    ituneslede bir sey yükleyemiyorum
    ibrickr ve winscp denedim Telefonu bulamiyor
    Telefonda IP adresi yaziyor onu www. de veriyorum yinede yok
    Kafayi yiyecegim
  • jbli deilse itunesten ancak free uygulamaları yüklersin ipa lar yüklenmez
  • 3.1.3 icin Jailbreak yok deyilmi
    Denedim 3.1.2 yüklemek icin beceremedim, daha dogrusu kabul etmiyor
    Acemilik kötü ya
  • Itunes programını pcye kurdukdan sonra iphone nun tum guncellmelerını yapabılırsın ve aynı zamanda itunes yardımıyla müzik ve oyunda atabilirsin. Ama farklı bir program kullanıorsan bilemiycem .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunu belırtmeyı unutmusum Itunes harici yuklıycegın oyun ve tema gibi dosyalar Itunesdan yaptıgın guncelleme sonrası calısmama ve hata gıbı sorunlar verebılır.Eğer telefonuna kendi harici yükledin dosyalardan zarar gelirse garanti varsa eğer karsılamaya bılır ıhtımalı var.Oyuzden dıkkatlı ol benım olsa ben oyle olurdum
  • arkadaslar iphone 3gs mi jailbreak yaptım şimdi indirdiğim programları naıl yukeyeceğim iphonuma saygılar
  • jaıbbreak mı ne o nedemek yaaw bıde telefonda oldugu nasıl anlasılıyo bırısı yardım edebılırmı acaba Free oyun uygulama varmı ıphone ıcın bıde yazarsanız sevınırım arkadaslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.