ARKADAŞLAR YURTDIŞI İPHONE 3GS 16 GBIM VAR SORUN ŞU Kİ TELEFONUN EKRANDA İTUNESE BAĞLAYIN SİMGESİ VAR YANİ RECOVERY MODDA TİNYUMBRELLA İLE SHSH ALMAYI DENEDİM OLMADI HİÇBİR İTUNES VERSİYONUYLA DA RESTORE OLMUYOR TELEFONU ÇALIŞIR HALE GETİREMİYORUM HOST DOSYASINI DA DÜZELTTİM YAPILACAK NE VARSA YAPTIM AMA SORUN NE OLABİLİR SİZCE??
Eğer restore yapacaksanız hosts dosyasında apple ile ilgili herşeyi silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Ondan sonra itunesdan restore deyin ve telefonu sıfırlasın.
bu aralar ne oluo anlamıyorum kimse restore edemiyor telefonlarını itunes bişeyler yapıo ama bi garip eskiden rahat rahat shsh ile restore ederdik şimdi bin tane sorun çıkar oldu
restore sırasında oluşan hata kodlarını buraya yazın ve sürümünüzü restore etmeye çalıştığınız sürümü shsh kaydınızın olup olmadığını yazarsanız daha kolay yardım alısınız
shsh kaydı yok malesef sonradan öğrendiğim bir olaydı.. ituneste 3194 hatası alıyorum ondan başka bir hata almadım şu ana kadar... host dosyasına ne yaptıysam olmadı..telefon hiçbir şekilde restore olmuyor..
mrb bnm de 3gs 16gb var sabah birden gitti açılmıor neden olabilir bilgi verirmisiniz sarjda almıo
quote:
Orijinalden alıntı: dadaş1625
mrb bnm de 3gs 16gb var sabah birden gitti açılmıor neden olabilir bilgi verirmisiniz sarjda almıo
şarj almıyorsa donanımsal bir sorun olabilir ama bende öyle birşey de yok itunes simgesi geliyor ekrana
bende hiçbişe yok ya stres yaptım bunun yüzünden servis mi bakması gerekiyor son care
Bende aynı sorun oldu. Sorunu Redsn0w 0.9.6 rc16 ile 4.3.3'e JB yaparak çözdüm.