Bildirim
Iphone 3gs Restore Sorunu
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar telefonum kapalı kaldı yardım edebilicek kimse yokmu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cemmmmm
Arkadaşlar telefonum kapalı kaldı yardım edebilicek kimse yokmu ?
Hatanın tam kodunu veya açıklamasını yazarsanız yardımcı olabilirim -
Daha detaylı açıklamak gerekirse durum şu ;
Jailbreakli 3.1.3 yüklü telefonuma itunesun update iyle 4.0.2 kurmayı denedim. Kurulumun ortasında hata verdi ve şuanda hiçbir ios u yüklemiyor. usb kablosu ve itunes işareti var ekranda her yüklemeye çalışmamda hata veriyor. yeniden 3.1.3 yüklemeyi denedim shift + restore ile olmadı, 4.0, 4.0.1, 4.0.2 hiçbirini yükleyemiyorum. DFU mode diye bişey duydum onu da denedim onda da olmadı (Eğer doğru yaptıysam). Telefon yukarda resmini koyduğum ekranda kaldı.
Hata olarak da şunu veriyor:
unknown error code (29). -
İlk olarak itunes i kaldırın. Müziğim klasoru içerisindeki itunes ile ilgili klasoru de silin. Sorun bundan kaynaklanıyor. Eski yüklediğiniz fw partiotlarinda hata algılamış itunes ve biyerlerine kaydetmiş. Silin dediğim gibi ve son surumunu apple.com sitesinden indirip kurun düzelecek. Daha sonra
DFU Mode’a Alma;
Öncelikli olarak kullanıcagımız tuslar Home (Dokunmatik ekranın altında bulunan Yuvarlak tuş) ve Power Tusu (üst tarafta bulunan Acma/Kapama tusu).
- Home tusuna 5sn,
- Home tusundan elinizi kaldırmadan Power tusuyla birlikte 10 sn basmaya devam edin,
- Yine eliniz Home tusundan kaldırmadan Power tusunu bırakıp, basmaya 30 sn boyunca devam edin.
Bundan sonra restore işlemi basarı ile tamamlanacak. -
yalnız telefonu ben ilk şirkette update ettim sonrasında malum açılmaz hale geldi. daha sonra kabloyu alıp evdeki bilgisayara gittim yeni itunes yükleyip ilk kez evdeki bilgisayara iphone bağlayıp denedim evde de olmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmmmm -- 1 Eylül 2010; 17:13:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemmmmm
yalnız telefonu ben ilk şirkette update ettim sonrasında malum açılmaz hale geldi. daha sonra kabloyu alıp evdeki bilgisayara gittim yeni itunes yükleyip ilk kez evdeki bilgisayara iphone bağlayıp denedim evde de olmadı...
siz dediğimi yapın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X