Bu aralar bir telefon almayi dusunuyorum, fakat hangi telefonu alacagim konusunda arada kaldim. Garantili olmasi tabiki onemli fakat Iphone'un herkeste olmasi, applicationlarin parali olmasi ve flash problemi isi biraz sikintiya sokuyor. (o kadar para verildikten sonra kirmanin bir anlami yok). O tarz telefonlarda ne onerirsiniz? (Samsung veya Nokia dusunmuyorum)
Tesekkurler
imkanın varsa GOOGLE NEXUS ONE al, youtube da birçok tanıtım ve iphone ile karşılaştırma videoları var, hepsinde üstün.
yasal olarak ülkemize uygun fiyattan gelirse hemen alacağım ben de.
nexus one tabii ki.
quote:
Orijinalden alıntı: barisozer83
nexus one tabii ki.
nexus one Türkiye'de nerde satılıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: climates
quote:
Orijinalden alıntı: barisozer83
nexus one tabii ki.
nexus one Türkiye'de nerde satılıyor ?
şu anda gittigidiyor gibi sitelerde satanlar var, ayrıca doğubankta satılıyor. henüz Avrupaya yasal olarak gelmedi Nexus One .
Halen Turkiye'de satis zamani hakkinda bi fikir edinemedim. Subat'ta gelmis olmaliydi diyenler var, Mart'ta kesin geliyor diyenler de mevcut. Su aralar HD2 vs 3gs ve hero arasinda kaldim. Hero fiyat olarak daha uygun ama tabiki bir hd2 degil... Ne zor ismis bu, omu bu mu derken desire ve legend cikti..
Turkiye'de HTC'ye ulasim imkansiz gibi birsey. Sitelerinden aldigim tel numarasi yalan, 7/24 bi sorun var. Email ile ulasayim dedim 48 saatte gelmesi gereken cevap 12 gun oldu tik yok :)
Ayriyetten soyle sacma bir habere denk geldim, Nexus One'in ekraninin cepte tasinirken kirilmasi gibi bir sorundan bahsediyorlar. Ozelliklede cepte tasimayin deniyor.
ne idüğü belirsiz telefonlar yerine iphone tercih etmen daha mantıklı olur, kullanımı en rahat program desteği en bol telefon artık türkler bile bir sürü kaliteli program yapıp yayınlıyorlar, problem çıksa teknik destek bol satmak istesen değeri ölmeden satarsın piyasası çok, çuval dolusu para verip riske girmeye gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
ne idüğü belirsiz telefonlar yerine iphone tercih etmen daha mantıklı olur, kullanımı en rahat program desteği en bol telefon artık türkler bile bir sürü kaliteli program yapıp yayınlıyorlar, problem çıksa teknik destek bol satmak istesen değeri ölmeden satarsın piyasası çok, çuval dolusu para verip riske girmeye gerek yok
Çuval dolusu para diyorsun ama donanım olarak her açıdan iphone dan daha iyi olan sadece işletim sisteminin yeni olması sebebiyle "kapanabilir" bir kaç açığı olan ve iphonun neredeyse yarı fiyatına alabileceğin bir telefondan bahsediyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme