Şimdi Ara

Iphone 4 16gb AT&T kilitli Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 hafta kadar once Chicago dan Iphone 4 16gb aldim.Aldigim yer bana unlockun bi kac haftaya cikacagini soylemisti,telefon at&t kitli.Ama yaninda sim kart falan vermediler.550 dolara direk telefonu aldim.Bestbuydan.Telefonu kayitta ettirdim.Bugun greepoison ile jailbrek yapmaya karar verdim,yaptiktan sonra menuye loader ve cydia gelmedi.Restore ediyim dedim,ettikten sonra telefon acildiginda bu hatayi verdi.Internetten arastirdim at&t karti takmaliymisiz ama benim kartim yok,baska bisey yapamazmiyim?Eger boyle kalirsa unlock ciktiginda unlockta yapamam cunku menuye gelmiyor orada kaliyor.Simdiden cok tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter17 -- 20 Şubat 2011; 2:10:09 >

• Sanırım bi telefoncuda 5-10 liraya yapılıyor.At&t kartla aktive ediliyor o kadar.
  • versionunun kac olduguna bagli unlock meselesi forumda 6-aydir unlock bekliyen insanlar taniyorum
  • Greenpois0n ile JB yaptıktan sonra RedSnow ile Install Cydia yı Hacktivation işlemini gerçekleştirebilirsin.
    Greenposi0n Aktivasyon ekranının geçmesini sağlamaz, senin takıldığın aktivasyon ekranının geçmesini sağlaman için Hacktivation yapman lazım.
    Onuda yukarda dediğim gibi RedSnow ile yapabilirsin.

Anlatımlar forumda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 20 Şubat 2011; 10:51:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.