Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srwiper

TURKCELL 169*24 = 4.056 TL

185*24 = 4.440 TL

BUNLAR DALGAMI GEÇİYOR

3GS içinde bir tuhaflık var gibi :))

Vodafone 18 x 99 = 1782 (250 dk konusma+250 SMS+Sınırsız internet)
    Turkcell 24 x 105 = 2520 (150 dk konusma + 150 SMS + 4GB internet)

İki telefonda ücretsiz ve 8GB..Peki ama aradaki 738 liralık fark neden kaynaklanıyor..

Bunlar kesin dalga geçiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY
    microsim'ler 64k... forumda biri kesenlere "ne kesiyorsunuz sizinkiler 64k microsimler 128k" falan diyordu. kim şimdi arayıp bulamauacam ona istinaden yazdım.

microsimler hemen o an 5dk içinde değişiyor ve eski sim iptal oluyor. kartı almıyorlar sizde kalabiliyor. sim'i halledip magazadan çıktığımda eski sim iptal olmuştu arama yapamadım.

bu arada microsimler sadece küçücük verilmiyor. kesim yeri yapmışlar. normal sim kesiminin içinden klipsleri çıkarak alıyoruz.

Yani iphone 3gs de kullanilabilrmi turkcell microsim klipsiyle?

aynen öyle zaten ilk normal sim hattım kapandı yeni microsim'i taktım klipsleri çıkaramadan 3gs'e oyle kullandım 4'ü kurana kadar... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 24 Eylül 2010; 15:50:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Beyler ben bu microsim olayını anlamadım biri bana şu olayı anlatırmı micro sim ne ?

microsim iphone lardan itibaren kullanılmaya başlanan bir simkart çeşididir. diğer simkartlardan biraz daha ufaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Beyler ben bu microsim olayını anlamadım biri bana şu olayı anlatırmı micro sim ne ?

beyler......

ilk sim kart aldığımızda nasıl kocaman bir sim kart seklindeki kartın içinden söküyoruz ya...(kredi kartı gibi hani içinden söküp çıakrıyoruz kullanmaya başlıyoruz...

aynen microsim'ide normal sim kart içinden çıkarıyoruz... aynı şekilde.

daha kolay anlatma tarzını bulamadım şuan uamrım anlatabilmişimdir :)
  • şuan türkcell teknoloji mrkz ile konuşuyorum.böyle birşey olmamalı diyor.bayii adını aldı ve görüşecek.kontorlu hattım microsim ile uyuşmadı.faturalı ve faturasız microsimmi var anlamadımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyn85

İki telefonda ücretsiz ve 8GB..Peki ama aradaki 738 liralık fark neden kaynaklanıyor..

Turkcell'in suçu ne? :)
  • mikrosim aldık diğeri de iptal oldu tamam ancak başka telefona takmamız gerekirse nasıl bir çözümü var ?
    bir diğer soru sürüm ne acaba vodafone da, 4.0.1 ise onda jb var mı ?
  • Bakırköy civarında satan bayi bilen varmı
  • Yalnız cihazın ekranı muhteşem, iPod Touch'ım var ilk jenerasyon ve arada gerçekten çok fark var. Sadece çöxünürlük değil kontrast da çok daha iyi iPhone 4'de.
    Bu arada 3g il yanlışlıkla 10mb download yaptım ama hiç para gitmedi, facebook app'i ile arada facebooktan birşeyler yapıyorum yine para gitmiyor, neden dersiniz? Herhangi bir paketim de yok ki... Facebook app kullanırken çok az data transferi oluyor diye belki çok az para gidiyordur diye düşündüm de 10 mb için hiç para gitmemesi?
    Ayrıca push notificationlar uygulama arka planda çalışmıyorken de geliyor mu (Facebook app'ini düşün, illa arka planda çalışıyor mu olmalı notification gelmesi için) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisno_spoon -- 24 Eylül 2010; 15:58:13 >
  • MICROSIM :)

anlatmak zormuş buyrun...
  • quote:

MICROSIM :)

Ya şimdi biri çıkıp bunun ortası nerede diye sorarsa :) O zaman işin daha zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 24 Eylül 2010; 16:06:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004

quote:

MICROSIM :)

Ya şimdi biri çıkıp bunun ortası nerede diye sorarsa :) O zaman işin daha zor :)

yalnız bu microsim farklı... çip yeri ince uzun... bizimkilerde hiçbir fark yok bildigim sim'i kesmişler gibi ;)

• kendimiz evde kessek çalışır dimi yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

quote:

Orijinalden alıntı: huseyn85

Turkcell'in suçu ne? :)

Bizleri enayi yerine koymaya çalışıyor olması olabilir mi?? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

kendimiz evde kessek çalışır dimi yine?

Evet çalışır, ben keslmiş olarak kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

kendimiz evde kessek çalışır dimi yine?

micro cerrahi gerektiriyor :) yetenek varsa dene :)
  • quote:

beyler......

ilk sim kart aldığımızda nasıl kocaman bir sim kart seklindeki kartın içinden söküyoruz ya...(kredi kartı gibi hani içinden söküp çıakrıyoruz kullanmaya başlıyoruz...

aynen microsim'ide normal sim kart içinden çıkarıyoruz... aynı şekilde.

daha kolay anlatma tarzını bulamadım şuan uamrım anlatabilmişimdir :)

Binevi matruşka gibi,
    bu gidişle bende vodo ya geçeceğim tabi anlaşabilirsek ...
  • kesim sim i gitsin ben dün gece avea hattımı korkarak da olsa kestim best buydan aldığım iphone 4 ume taktım korkmayın bişey olmuyo kesin gitsin.
  • Apptrackr.org a bi bakayım dedim de içim gitti be :)
    ne zaman çıkar 4.1 jb arkadaşlar????????????
  • bağdat caddesinden satın aldım şimdi eve geldm arkadaşlar 13.30 gibi biraz kuyruk vardı ama stokların biteceğini sanmıorm şuanda da eminim devam ediyordur 1599 16gb
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.