ŞİMDİ ANTALYA TİM'DEN ARADILAR.STOK GELMİŞ AMA İLK KONTRATLI SATIYORLARMIŞ. KONTRATSIZ SATIŞ BİR SONRAKİ STOKLARIN GELMESİ İLE OLACAKMIŞ
nası yani ya? hepsinde mi?
bilmiyorum dostum. ben hepsini aradım numaramı bıraktım gelince dönün dedim. kimi bugün gelmez dedi gelince döneriz dedi kimi akşama gelir dedi (5M) kimisi 16 gb 1700 tl dedi biz böyle satıyoruz dedi. kafam attı zaten. 1700 diye adamla takıştım telde biraz. az önce 5M'den aradılar işte. geldi alabilirsiniz şimdi gelip dediler. ama onlarda ilk kontratlı satıyorlarmış. kontratsız satışa bir sonraki stok alımlarında başlıyacaklarmış
çok sinirlendim ya bu kontratı çıkaranın töbe töbe
Evet. Gerçekten hareketli bir gün oldu benim için. 3GS arızalandı, Genpaya bıraktım sabah, ondan beridir de ne kadar vodafone bayi varsa hepsini aradım, hiçbiri net bir bilgi veremedi. Kimi akşam, kimi yarın, kimi pazartesi dedi.
Beraber çalıştığım arkadaşımın bir tanıdığı, Vodafone İstiklalin sahibini tanıyor. 32GBlık bir telefonu ayırttık.
Amacım, turkcell hattımı tutarak yeni bir vodafone hat almaktı. Tarifeyi de bir kaç sayfa önce yazmıştım. 90 TLlik internet paketi ve 20 TL lik mini hat ile 24 ay tahahhüt ile Iphone 4 32GB bedava oluyordu. Buna karar kıldım ancak SMS paketini de eklersen 2700 TL gibi bir rakama geliyor.
Ben de vazgeçerek 1849TL/6 ya cihazı satın aldım ve dükkandan çıktık.
Geldik mikrosime. İstiklal üzerindeki TİMe sordum ve sadece yeni cihazlar ile mikrosim verebileceklerini belirtti bayan arkadaş!?! Ellerinde de cihaz olduğunu belirtti. Arkamı döndüm ve çıktım. Fındıkzade TİMin önünden geçerken sordum ve ellerinde mevcut idi. 10 dkda işlemi hallettik. Fındıkzade TİMe gitmeyen varsa gidebilir, ellerinde cihaz var ve çok ilgililer. Sanıyorum hiç satmamışlar çünkü benim telefonumu görmek istediler. Telefonlar paketli duruyor dediler. Demo telefon bile yoktu ellerinde.
Velhasıl, bir koşuşturmaca içerisinde verdik paramızı rahatladık. Bundan sonrası Iphone 5 e artık. :)
Bu arada vodafone istiklal kontratlı ve kontratsız satıyor. Ama ellerinde cihaz kaldı mı bilemiyorum, en son çok kalabalıktı.
hocam ben ünide olduğum için sipariş ettim bizim şirkette bi abiye electro world'den 2 tane 32gb parasını ödedi viaporttan aldı 10.05te tamamdır diye aradı ama ürün yarın gelicekmiş dedi şimdi bizimkiside turkcell ürünümü oluyor umarım sim lock söz konusu değildir benim hattım vodafone çünkü
bide micro sim olayını ne yapacağız ya kendimiz kessek oluyomu bende 2 telefon var biri nokia biri iphone 2sinide 2 hatlada kullanmak istiyorum arada değiştokuşlu ben ne yapıcam şimdi?
electro worldde 10-20dk ya bitmiş stoklar zaten
İstanbul'da Darty'den 1.599 TL'ye ayırttım yarın sabah stoklara gelecekmiş
Şimdi arkadaşlar fiyatlar güzel tamam. Kontrat işi benim için yattı oda tamam. Ama tek bir sorum var. Ben yarın öğlen saatlerinde almayı planlıyorum. Beşiktaş Cevahir Şişli deki timlere gidecem acaba hangilerinde stok var nasıl öğrenebilirim ?
telefon avea kontorlü hattımı tanıdı,aktive oldu ve şu an telefonum kullanıma hazır .anten sorunu da yok.şu an yurttayım ve allahın dağında yurt.N70 de de 3 yada 4 çubuk çekerdi bunda da öyle çekiyor.internetteki gibi tuttum telefonu sinyal düşmesi olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: ergo93
Şimdi arkadaşlar fiyatlar güzel tamam. Kontrat işi benim için yattı oda tamam. Ama tek bir sorum var. Ben yarın öğlen saatlerinde almayı planlıyorum. Beşiktaş Cevahir Şişli deki timlere gidecem acaba hangilerinde stok var nasıl öğrenebilirim ?
Bir cevap yok galiba neyse. Peki bu Tim' lerin telefon numarasını nereden bulurum ?
arkadaşım istersen atla vapura kadıköye gel bağdattan al.bayağı stok var gibi adamlarda .leblebi gibi satılıyor resmen.
quote:
Abicim tek yolu açıcan listeyi önüne. Tek tek arıcaksın. Ben öyle yaptım. Var diyene de ayır, hemen geliyorum diceksin.
Arkadaşlar TİM lerde ya da Vodafone Shoplarda nakitte bir indirim var mı?
quote:
quote:
Bir cevap yok galiba neyse. Peki bu Tim' lerin telefon numarasını nereden bulurum ?
Arkadaşlar az önce Haramidere Carrefour dan geldim Vodafone bayisinde stok var haberiniz olsun 3 adet var ve 16 GB 1590 TL ve ben Axess için taksit sordum 6 veya 10 ay peşin fiyatına taksit. 3 Adet de 32 GB mevcut haberiniz olsun.
185x24 süper bi paket. hali hazırda gold plus kullananlar kesin bu paketlen alsın, peşin fln almasın. az çok hesap yapmayı bilen bu paketle nerdeyse telefonun peşin fiyatını 24 taksit yapmış gibi olduunu anlar. ben peşinden vageçtim. normalde 110 veriorum. şimdi 185 vercem. arada 75 fark var. 75x24=1800 bu da nerdeyse telefondan 150 tl pahalı oluo. o da 24 aylık vade farkı olsun. bi de goldplus la arasında 2000sms ve 3gb internet fazlası var bu paketin.
arkadaşlar nokia telefonumdaki rehberi iphoneye nasıl atabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: DA2019
quote:
Abicim tek yolu açıcan listeyi önüne. Tek tek arıcaksın. Ben öyle yaptım. Var diyene de ayır, hemen geliyorum diceksin.
Onlar da sen aradıktan hemen sonra gelen müşteriye "Bu telefon ayırtıldı, satmıyoruz" diyecekler Hayal dünyası...
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
arkadaşlar nokia telefonumdaki rehberi iphoneye nasıl atabilirim ?
bilgisayarında outlook varsa oraya at rehberini. ya da turkcell yedekleme app i varsa nokian için onu indir. o halledio senin için
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Arkadaşlar az önce Haramidere Carrefour dan geldim Vodafone bayisinde stok var haberiniz olsun 3 adet var ve 16 GB 1590 TL ve ben Axess için taksit sordum 6 veya 10 ay peşin fiyatına taksit. 3 Adet de 32 GB mevcut haberiniz olsun.
Arkadasım beyaz varmı peki ? Ayrıca turkcell , vodafone danmı almak mantklı yoksa teknosa vs. denmi.yani açlşta fln bi demo gelmiyo dimi veya telefonu kullanırken gsm operatrlerne ait bi kısıtlama . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Beyler dikkat edin satıştaki elamanlar fiyatta çakma operasyonu yapabiliyor nasıl olsa fiyat oturmamış ne tuttururursam kardır hesabı indiregandi olayı var ben vodafonedeki adama sordum var dedi kaç para dedim ufak bi düşündü 1.700 hemen verimi abi dedi dedim ver ama hemen değil... Yani orda almaya niyetli olsam 1.700 den okutacak bana amcam.