Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar Arkadaslar beyaz varmı peki ? Ayrıca turkcell , vodafone danmı almak mantklı yoksa teknosa vs. denmi.yani açlşta fln bi demo gelmiyo dimi veya telefonu kullanırken gsm operatrlerne ait bi kısıtlama . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Ayrıca Gold pc 16gb için 2300 fyat çekiyo nedr bu durum nie bukadar farklı bilen varmı ?
Beyaz ocaga kadar yok.. Kontratlimi turkcelmi vodafonmu o senin bilecegin is.. Hangisi sana uyarsa..
Arkadaşlar maşallah ya konu dışı olacak biraz ama şaştım kaldım bir telefona nasıl bu kadar para verebiliyorsunuz anlayamadım hemde Türkiye'min vatandaşının bütçesi belli kabuğu belli yani bir kaç forum dolaştım alıcı 1500 den fazla para verip alıyor bakıyor şebeke sorunu işiniz şans a mı kaldı yani 1500 tl verip de şans beklemek ilginç bir şey olsa gerek.Kimse demesin Bizim ülke fakirdir diye inanmam artık .
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
quote:
Orijinalden alıntı: Bozhan
quote:
arkadaşlar nokia telefonumdaki rehberi iphoneye nasıl atabilirim ?
bilgisayarında outlook varsa oraya at rehberini. ya da turkcell yedekleme app i varsa nokian için onu indir. o halledio senin için
türkcell tim e 2 telefon ile gidip yaptıracağım.
en güzeli :)
quote:
Orijinalden alıntı: ergo93
Of ya of hiç bir yerde yok cevahirde yok taksimde yok şişlide yok kafayı yiyecem bursadan mı sölesem acep varmıdır orada ? Bağdat caddesini aradım açmıyorlar telefonu kapandı herhalde.
Hocam nasıl yok Kanyon'da bir sürü var. Gidip oradan alsana niye bu kadar acı çektiriyorsun kendine?
quote:
Of ya of hiç bir yerde yok cevahirde yok taksimde yok şişlide yok kafayı yiyecem bursadan mı sölesem acep varmıdır orada ? Bağdat caddesini aradım açmıyorlar telefonu kapandı herhalde.
arkadaşım sanıyorum ki bağdat caddesinde hala var .inanılmaz bir stok miktarı var .ben sabah gittiğimde sordum stoğu garanti ediyor musunuz diye,adam da elimizde bin küsürat var dedi.şu an bağdattaki aşırı yoğun,yağmur da yağıyor herhalde herkes yetişmeye çalıştı ...
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06 Arkadaşlar maşallah ya konu dışı olacak biraz ama şaştım kaldım bir telefona nasıl bu kadar para verebiliyorsunuz anlayamadım hemde Türkiye'min vatandaşının bütçesi belli kabuğu belli yani bir kaç forum dolaştım alıcı 1500 den fazla para verip alıyor bakıyor şebeke sorunu işiniz şans a mı kaldı yani 1500 tl verip de şans beklemek ilginç bir şey olsa gerek.Kimse demesin Bizim ülke fakirdir diye inanmam artık .
Kardes dunyada bu is boyle bize ozgun degil... İphone konu olunca millet cildirio ekmeginden suyundan kesip gene alir :)
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
Arkadaşlar maşallah ya konu dışı olacak biraz ama şaştım kaldım bir telefona nasıl bu kadar para verebiliyorsunuz anlayamadım hemde Türkiye'min vatandaşının bütçesi belli kabuğu belli yani bir kaç forum dolaştım alıcı 1500 den fazla para verip alıyor bakıyor şebeke sorunu işiniz şans a mı kaldı yani 1500 tl verip de şans beklemek ilginç bir şey olsa gerek.Kimse demesin Bizim ülke fakirdir diye inanmam artık .
bizim ülke 100 kişi mi. bu forumda yorum yapan 100 kişiyi geçmez. ayrıca ben de böle yorum yapanları anlamıorum. adam belki 2000 lirası var gidip 1500 verip bu zevkine harcıo. başkası da gidip başka bi zevkine harcıo. tek zenginlik ibaresi iphone mu oldu. adam belki aylardır biriktirio o parayı. haram para mı kazanıo başkasının hakkını mı gaspetmiş. bu eroin kaçakçısı muamelesi nedir anlamadım gitti arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
quote:
Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar Arkadaslar beyaz varmı peki ? Ayrıca turkcell , vodafone danmı almak mantklı yoksa teknosa vs. denmi.yani açlşta fln bi demo gelmiyo dimi veya telefonu kullanırken gsm operatrlerne ait bi kısıtlama . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Ayrıca Gold pc 16gb için 2300 fyat çekiyo nedr bu durum nie bukadar farklı bilen varmı ?
Beyaz ocaga kadar yok.. Kontratlimi turkcelmi vodafonmu o senin bilecegin is.. Hangisi sana uyarsa..
Hayır zaten kontratsz alcamda GSM şirketlerinin bir kısıtlaması var onu bilmek istiyorum birisi diyo sim kilitli fln diye o bakımdan dedim.
quote:
millet açız maçız diyor ama hikaye.açsan gereksiz masraf yapmayacaksın.elektronik market açılışında kapı yetmedi milete,camı çerçeveyi indirdi izdihamdan.sanki bedava ekmek,yağ,tüp dağıtıyolar.açsanız bunların kuyruğuna girersiniz.millet kısayoldan zengin olma peşinde.evine 5 bin tl lik pc alamayanlar açım diyor bu nasıl iştir.otomobil satışları geçen yıla göre %148 arttı.bu millet iflah olmaz...
Alacağımız telefonda eğer sinyal sorunu yada proximity sensor sorunu çıkarsa garantiden değiştirebiliyomuyuz? Yoksa satarken bu ürünün fabrikadan hatalı çıktığını kabul ederek mi alıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: mc majestic
Yalovayada yaşıyorum ve iphone4 sadece vodefone bayisinde var bir turkcell abonesi olarak gerçekten hayal kırıklığına uğradım ve az önce de beni vodefone genel merkezden arayıp iphone4 kampanyası ile ilgili bilgilendirme yaptılar.gerçekten kendilerini tebrik ediyorum ve turkcell açıkçası sınıfta kaldı bu konuda.
yalova vodafon fıyat olarak ne dedı dostum?
beyler ankarada 32 gbluk iphone 4 nerden alınır ? fiyat maks. 1900 olan yerleri soylersenız sevınırım. mediamarkttan haberı olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bozhan
quote:
bizim ülke 100 kişi mi. bu forumda yorum yapan 100 kişiyi geçmez. ayrıca ben de böle yorum yapanları anlamıorum. adam belki 2000 lirası var gidip 1500 verip bu zevkine harcıo. başkası da gidip başka bi zevkine harcıo. tek zenginlik ibaresi iphone mu oldu. adam belki aylardır biriktirio o parayı. haram para mı kazanıo başkasının hakkını mı gaspetmiş. bu eroin kaçakçısı muamelesi nedir anlamadım gitti arkadaş
Abicim ne dedim ya ne bu sinir Allah aşkına yalan ise söyle ,herkes ayağını yorganına göre uzatır bizlerde biliyoruz ama ülkenin durumu belli vatandaşın durumu belli ben sadece bu forum için konuşmadım ki ,hangi siteye girsem iphone ile başlık sayısını say say bitiremezsin özellikle bugün ondan yazdım belki de hep düşünmüşümdür bugün sesli düşünelim dedik,ben yanlış bir şey yada kimseyi kıracak bir şey demedim arkadaşım yanlış anlaşımlasın alan arkadaşlara hayırlı olsun ama o kadar paraya ben 3 tane ofis bilgisayarı kurdum da o yüzden ilginç geldi neyse bakalım.
arkadaşlar az önce istiklal deki darty den 1599TL ye 16 gb ip4 aldım tel. genpa garantili ve türkcell çıkışlı. benim size sorum şu vodafone kartımla çalışır mı. darty deki görevli önce turkcell mikrosim bul onunla itunesten aktive et sonra vodafone ile kullanabilirsin dedi ben de ilk defa iphone kullanıyorum. vodafon hattımı takıp itunesten aktive edebilir miyim
quote:
quote:
arkadaşım sanıyorum ki bağdat caddesinde hala var .inanılmaz bir stok miktarı var .ben sabah gittiğimde sordum stoğu garanti ediyor musunuz diye,adam da elimizde bin küsürat var dedi.şu an bağdattaki aşırı yoğun,yağmur da yağıyor herhalde herkes yetişmeye çalıştı ...
BAĞDAT CADDESİ' ndekinde yok mu varmı bilmiyorum çünkü telefonu açmıyorlar. Kanyon hiç aklıma gelmemişti teşekkürler dwain. Bu saatten sonra kaderimde varsa alırım yoksa beklerim diyorum yarın dershaneden çıkıp beşiktaş bağdat caddesi sonra cevahir kanyon ... Kısacası İstanbul turu atıcam bayadır gezmiyordum hem alış veriş hemde gezme olucak.
Bu arada mazoşist değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: yaya39
arkadaşlar az önce istiklal deki darty den 1599TL ye 16 gb ip4 aldım tel. genpa garantili ve türkcell çıkışlı. benim size sorum şu vodafone kartımla çalışır mı. darty deki görevli önce turkcell mikrosim bul onunla itunesten aktive et sonra vodafone ile kullanabilirsin dedi ben de ilk defa iphone kullanıyorum. vodafon hattımı takıp itunesten aktive edebilir miyim
Evet sorun olmaz.
Hayırlı olsun.
ankara kentpark mediamarktta da bıtmıs stoklar telefondan fıyat da veremıyolarmıs 32 gb iphone 4 ankarada nerden alınır yok mu bılen maasımı yenı aldım hemen gıdıp bayılmam lazım
ARKADAŞLAR VODAFONE DA VEYA TÜRKCELL DE SİMKİLİT VAR MI?KİMSE CEVAP VERMİYOR
quote:
Orijinalden alıntı: dwain
quote:
Orijinalden alıntı: yaya39
Evet sorun olmaz.
Hayırlı olsun.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerX
İstanbul'da Darty'den 1.599 TL'ye ayırttım yarın sabah stoklara gelecekmiş
Carusel daryu den aldım aynı fiyata ve muradıma erdim,mesajımıza yazdım