Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalovayada yaşıyorum ve iphone4 sadece vodefone bayisinde var bir turkcell abonesi olarak gerçekten hayal kırıklığına uğradım ve az önce de beni vodefone genel merkezden arayıp iphone4 kampanyası ile ilgili bilgilendirme yaptılar.gerçekten kendilerini tebrik ediyorum ve turkcell açıkçası sınıfta kaldı bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremvekerem

Beyler dikkat edin satıştaki elamanlar fiyatta çakma operasyonu yapabiliyor nasıl olsa fiyat oturmamış ne tuttururursam kardır hesabı indiregandi olayı var ben vodafonedeki adama sordum var dedi kaç para dedim ufak bi düşündü 1.700 hemen verimi abi dedi dedim ver ama hemen değil... Yani orda almaya niyetli olsam 1.700 den okutacak bana amcam.

ewet dogru demiş arkadaş. bu konuya dikkat. tanıdık ve güvendiiniz yerlerden alın. bgn bi yerde bana 1600 benden sonra gelene 1700 çekildi.
    bi de timler in işine kontratlı satmak gelior. anca telefon döndürebiliolar. yoksa stok sıkıntısı yaşıolar. o yüzden de özellikle fazla fiyat çekebilirler.
  • Hop cevaplar için teşekkürler. Vallahi 6 dakika benim için yarım saat gibi geldi. Bu arada listeyi bir türlü bulamıyorum aklımda bağdat caddesi var ilk orayı düşünüyorum dershane çıkışında hemen oraya gidicem. Şimdi cevahir tim' i aradım elleridne kalmamış yarına bekliyolarmış en geç pazartesi gelicek dedi.Fiyat 1650 dedi. Beşiktaş Tim' e babam dönerken sorucak varsa ayırtıcak gerekirse az miktar para vercek.İnşallah bağdat caddesi Timde yada Taksim Tim'de bulurum. Çıkmadı gitti diyordum şimdide bi alamadım gitti diyorum. Okul yüzünden alamadım yarın dershane var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 24 Eylül 2010; 18:15:15 >
  • beyler aciil yardiiim vodafone da 32gb buldum 1900tl sim kilitli ama acacagim diyor
    brightstar
    tele servis garantisinde falan dedi cktm dukkandan ne yapiim sizce??????

hattm turkcell microda yok dio turkcell suan pzt dio????????
  • Arkadaşlar 65 internet paketli alın 1560 tl ye geliyor 24 ay ya da 75 tl lil internet alın oda size 1800 e geliyor 32 lik internet 100mb cepnet oluyor karlı oluyor 8 lira aylık cepnet 8*24 den hesap edin artık
  • Electro World'den aldırdım arkadaşlar yarın gelicek şimdi garanti nereden olacak umarım sim lock olayı yoktur turkcellde vod. da kullanmak istiyorum

bide biri şu microsim konumdaki sorumu cevaplasa yokmu bilen
  • Bende bugün 12 civarı şirinevler kapalı caddeden geçtim tesadüf iki vodafone bayii vardı. birine girdim yok dedi diğerine girdiğimde son 1 tane kalmıştı zaten 3 tane gelmiş ellerine hemen aldım makinayı...

Çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

arkadaşlar nokia telefonumdaki rehberi iphoneye nasıl atabilirim ?

nokia sybian ise türkcell yedek programı ile yedekle daha sonra iphone at yada nokia cihazını pc ye bağla tümünü al daha sonra iphone ile bağlan outlook üzerinden alabilirisin.
    Tam detaylı yazmıyorum zaten kolay iş, bir kaç denemde bulursun.
  • Arkadaslar beyaz varmı peki ? Ayrıca turkcell , vodafone danmı almak mantklı yoksa teknosa vs. denmi.yani açlşta fln bi demo gelmiyo dimi veya telefonu kullanırken gsm operatrlerne ait bi kısıtlama . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

Ayrıca Gold pc 16gb için 2300 fyat çekiyo nedr bu durum nie bukadar farklı bilen varm
    ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozhan

quote:

bilgisayarında outlook varsa oraya at rehberini.
    ya da turkcell yedekleme app i varsa nokian için onu indir. o halledio senin için

türkcell tim e 2 telefon ile gidip yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

beyler aciil yardiiim vodafone da 32gb buldum 1900tl sim kilitli ama acacagim diyor
    brightstar
    tele servis garantisinde falan dedi cktm dukkandan ne yapiim sizce??????

hattm turkcell microda yok dio turkcell suan pzt dio????????

sakın alma sim kilitli 32gb 1500liraya alırsın sim kilit beladır ayrıca türkiye garantisi olmasıda mümkün değil yurt dışından getirmiştir
  • Şimdi İstanbul Avcılar'da tim ve vodafone'a gittim bu kadar açgözlülük bukdr şeref yoksunu olunmaz yaa. Tim 1800, voda 1900 çekti 16gb için, dayanamadım kavga ettim dükkanlarında müşterilerinin önünde rezil ettim, dedim müdürünüzün cebi dolacak diye bu kadar karlı mal satmak ayıp gerçekten dedim tek tek gerçek voda,trkcll,electroworld,vatan fiyatlarını saydım hepsi garantili maldır dedim, hala pişkin pişkin bizim fiyatımız bu masrafımız var diyorlar birde bende dayanamayıp görende şu dükkanın sahibi gitmiş Apple ile masaya oturmuş ve anlaşma imzalayıp getirmiş heraldeki bu kadar masrafınız emeğiniz var dedim ve çıktım. Kekledikleri insanlardan ettikleri karlar haram olsun demekten başka diecek birşey bulamıyorum. Şu memlekette herkes eğitimli bilinç birer tüketici olsa ozmn böyle şerefsizlerin hepsi aç kalır ama adam bana sattığı faturaları gösterdi o fiatlardan 2 bayiide en az 1 tane satmıştı resmen faturaları açtı baktık beraber ulan ne enayi bir milletiz yaa

• beyler bayiideyim alet gitti gidecek bi yardim edin
  • arkadaşlar bişey sorucam.bi tanıdık var bizim yurtdışından getiriyomuş iphone 4..

diyelim getirdi bu pasaporta kayıt etme işlemi nasıl oluyor ve zorunlu bişeymi ??

pasaporta kayıt etmeden kullanmanın başka hiçbir yöntemi yokmu illegal fln.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

quote:

nokia sybian ise türkcell yedek programı ile yedekle daha sonra iphone at yada nokia cihazını pc ye bağla tümünü al daha sonra iphone ile bağlan outlook üzerinden alabilirisin.
    Tam detaylı yazmıyorum zaten kolay iş, bir kaç denemde bulursun.

Apple Store'daki Turkcell'in yedekleme programında özel alanları yedeklemiyor gibi bir bilgi var. Özel alandan kasıt nedir? E-mailleri de mi yedeklemiyor ?
  • ohh ohh iyi iyi bu fiyattan alın bi kac ay sonra 1000 tl civarından 2. elde rahatlıkla buluruz.
  • Arkadaslar beyaz varmı peki ? Ayrıca turkcell , vodafone danmı almak mantklı yoksa teknosa vs. denmi.yani açlşta fln bi demo gelmiyo dimi veya telefonu kullanırken gsm operatrlerne ait bi kısıtlama . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

Ayrıca Gold pc 16gb için 2300 fyat çekiyo nedr bu durum nie bukadar farklı bilen varmı ?
  • beyler vazgectim icime sinmedi turkcellden alacagim ben

ilgilenen varsa cevahir mecidkoy 2adet 32gb var vodafone da
  • hakan vodafonun getirdikleri teleservice garantisi altında olup, resmi bi servistir. simfree değildir ama müşteri hizmetlerini arayıp simfree yapabiliyorsunuz ya da bayiye rica edip daha dükkandan çıkmadan simfree olabilir. yani alınabilir bit yeniği yok işin içinde.
  • Of ya of hiç bir yerde yok cevahirde yok taksimde yok şişlide yok kafayı yiyecem bursadan mı sölesem acep varmıdır orada ? Bağdat caddesini aradım açmıyorlar telefonu kapandı herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.