Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zx6r Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 79 Misafir (21 Mobil) - 58 Masaüstü22 Mobil
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bende hazırkartlıyım nasıl olacak kartı kessek çaışmaz mı??

bana yarın gel dedi.bakalım yarın gideceğim başka miccrosimler gelecekmiş onlarla deneyecek.çalışması lazım.hazırkart kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar simdi almaya gidecegim, bir soru sormak istiyorum:

1) Hazir kart kullaniyorum, kontratsiz alicam, "25 TL'ye 1GB internet + 2gun konusma ve mesajlasma icin" telefonu alirken mi islem yapiliyor, yoksa aldiktan sonra mi mesaj atip yapiyoruz?

2) Sadece World Card'a mi oluyor bu kampanya, oyle birsey mevcut mu?

3) Hazir kart icin microsim olmamasi gibi bir durum var mi

Tesekkurler

benimkide hazır karttı.malesef microsim eşleşmedi.onun için ayrı kartmı var bilmiyorum.hiç hazır kartını eşleştiren faturasız hat kullanıcısı yokmu?farklımı bu microsimler?

Alıntıları Göster
    fiyatlar açıklanmasına rağmen,ne kazıklarsak o kar diyip satıyorlar,tiksinmeye başladım artık bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

İphone 4 sonunda kavuştum fakat başıma gelmeyen kalmıyor :) öncelikle alan arkadaşlar iyi günlerde kullanın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Sıkıntılarım ;

1) proximity sensor çalışmıyor telefonla konuşurken hoparlöre geçiyor, kapanıyor....

2) 1 tane ölü pixel çıktı siyah nokta arka plan beyazken rahatsız ediyor.

3) Edgede sorun yok ama 3G de sinyal çok değişken bir bar olur durdugu yerde artıp azalıyor buda pilin hızlıca tükenmesine sebep oluyor.

Telefonu bu sabah kanyondan turkcellden aldım. Sizce ne yapmalıyım turkcell yarın geri mi götüriyim genpa ile mi konuşmalıyım ?

Benim gibi bugün alıp bu sorunları yaşıyan özellikle proximity sensor sorunu yaşıyanlar yok mu tek mağdur benmiyim ?

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan başkaları varmı ?

Bur@k:
    Kardeş proxmity sensor sorunu devam ediyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncbnb

fiyatlar açıklanmasına rağmen,ne kazıklarsak o kar diyip satıyorlar,tiksinmeye başladım artık bu işten

Şuraya bakarmsınhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4-16GB-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari Gold 2300 f
    yat .çekyo buna ne diceksin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeeuss27

quote:

Şuraya bakarmsınhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4-16GB-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari Gold 2300 f
    yat .çekyo buna ne diceksin ?

Alıntıları Göster
    şimdi gitsem turkcellden alabilirmiyim iphone 4 ü ?? (kontratsız)

• quote:

Orijinalden alıntı: thechosenone07

bulabilirsen alırsın tabi
  • Orijinalden alıntı: _leylandi_

[/quote
    timleri gezicem artık napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

quote:

piyasada cihaz var ancak alanlardan ögrenmek lazım cihazın bir kusur varmı fiyatta bence çok iyi 3gs e göre 1600 TL
    quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

piyasada cihaz var ancak alanlardan ögrenmek lazım cihazın bir kusur varmı fiyatta bence çok iyi 3gs e göre 1600 TL
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar :) ankara ankamall turkcell den 1580 / 10 taksit aldım bumperde yanında... balıkçıoğlunda da simi kestirdim 5 tl yeee :) süper bi cihaz ekranı harika

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu kusur konusunda sorun yaşayan sadece Bur@k isim li üye oda kanyon ' dan almış baya bi sorun var telefonunda ( eğer doğruysa)( neden yalan söylesin) gördüğüm kadarıyla başka kimsede sorun yok. Stok konusundada bağdat caddesi Tim' e bak herkes orayı öneriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

arkadaslar :) ankara ankamall turkcell den 1580 / 10 taksit aldım bumperde yanında... balıkçıoğlunda da simi kestirdim 5 tl yeee :) süper bi cihaz ekranı harika

Alıntıları Göster
    BAŞKAN 32 GB VAR MI ELLERINDE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Şu kusur konusunda sorun yaşayan sadece Bur@k isim li üye oda kanyon ' dan almış baya bi sorun var telefonunda ( eğer doğruysa)( neden yalan söylesin) gördüğüm kadarıyla başka kimsede sorun yok. Stok konusundada bağdat caddesi Tim' e bak herkes orayı öneriyor.

Ozaman gönül raahatlıgı ile alına bilir. alan herkese hayrlı olsunn.Ayrıca vodafone ve turkcell garantisi hangi firmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

Alıntıları Göster
    Bende gidip görmedim onun birşey diyemiyorum ama birkaç mesaj önce biri bin küsürlü adet getirdiklerini ve hala içerisinin çok kalabalık olduğunu söylüyor vardır herhalde.
  • quote:

kardes telefonda hiçbir kusur yok :) ilk olarak anteni denedm ama hiçbir şekilde bar düşmüyor :) solak kullanan biri oldgum için deneme şansım çok oldu ve hiçbir sorun yok cihazda :) size önerim TURKCELL den alın kesinlikle
  • quote:

Alıntıları Göster
    ankamall turkcellı aradım kalmamıs bumper vermesı ıyı de 1990 lira istiyo 32 gblıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Alıntıları Göster
    antalyadan alan varmı arkadaşlar
  • quote:

ankamall turkcellı aradım kalmamıs bumper vermesı ıyı de 1990 lira istiyo 32 gblıkla

sabah 10 gibi gittim kayıt yaptırdım ögleden sonra 2 gibi aradılar ve gittim aldım :) sabah kayıt yaptıranlar ve 100 tl uygun aldılar ve bir kişi 32 liği gözümün önünde 1850 TL ye aldı :)

ve gelen cihazların hepsinin üzerinde ayırtan kişilerin isimleri yazıyordu ve arayanlara kalmadı diyordu... maya bi kalabalıktı orası :)

mağaza müdürü murat bey bizzat ilgilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 24 Eylül 2010; 19:59:27 >

• quote:

antalyadan alan varmı arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Neyse artık yarın görücez aleti.

Bu arada TÜM iphone 4 ALANLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE KAZASIZ BELASIZ KULLANMALARINI DİLİYORUM ve BUNDAN SONRA ALACAK ARKADAŞLAR İÇİN DE İNŞALLAH KUSURSUZ TELEFONLARI ALMAK NASİP OLUR DİYORUM.
    amin.

İYİ GECELER HERKESE.
  • ben gectim biraz once onunden baya kalabilikti yakinlarda olan varsa gitsin, bugun fazla mesai yapicak gibi duruyorlar..
    quote:

Bende gidip görmedim onun birşey diyemiyorum ama birkaç mesaj önce biri bin küsürlü adet getirdiklerini ve hala içerisinin çok kalabalık olduğunu söylüyor vardır herhalde.
  • Telefon buldum simdi de hazir kart icin mikro sim yok ya. Arkadaslar telefon+hazir kart olan biryer varmi
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.