Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bende hazırkartlıyım nasıl olacak kartı kessek çaışmaz mı??

Hazır kart iiçinde micro sim desteği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Telefon buldum simdi de hazir kart icin mikro sim yok ya. Arkadaslar telefon+hazir kart olan biryer varmi

hattım avea ve gittim 5 tl ye kesirdim oldu bitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thechosenone07

şimdi gitsem turkcellden alabilirmiyim iphone 4 ü ?? (kontratsız)

evet alabilirsin,ama cihaz yok satıyor,bulma ihtimalin çok düşük.
  • benimde hazır kart ama eşleştiremedi microsimle.kaldı tel elimde yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

benimde hazır kart ama eşleştiremedi microsimle.kaldı tel elimde yaw.

arkadasım telefoncular 5 tl karşılıgı kesiyor mevcut siminizi neden uğraşıyorsunuz
  • Kutu içeriğinden bahsedermisini telefonla birilkte ne veriyolar ?
  • Hazır kart için microsim derken neyi kastediyorsunuz?
  • forumu okudum okudum canım çekti arkadaşlar. kontratlı turkcell almayı düşünüyorum. gazım geçmeden alsam iyi olacak bu saatte açık ve stoğu olan turkcell var mıdır acaba :D
  • Ben kontratsız 32 gb IPHONE 4 alacağım en uygun nereden bulurum ve

hazırkart turkcelle takacağım...

microsim olayı nedir açar mısınız?
  • bumper ne ?
  • IŞ ÇIKIŞI ANTALYA MERKEZDE KI BELIRLI BÜYÜK YERLERE UĞRADIM. HIÇ BIR YERDE YOK. GELEN STOKLARDA ANINDA BITMIŞ. ONA RAĞMEN MAĞAZALAR ANA BABA GÜNÜYDÜ. HERKES BENIM GIBI SORMAYA GELMIŞ, BAZILARDA ALMIŞ IŞLEMLERINI YAPIYORLARDI. DENILENE GÖRE HAFTA IÇINDE IKINCI PARTI MAL GELICEK VE TEKRAR SATIŞ BAŞLAYACAK.

ANTALYADA ARIYAN ARKADAŞLARIN BILGISINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

İphone 4 sonunda kavuştum fakat başıma gelmeyen kalmıyor :) öncelikle alan arkadaşlar iyi günlerde kullanın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Sıkıntılarım ;

1) proximity sensor çalışmıyor telefonla konuşurken hoparlöre geçiyor, kapanıyor....

2) 1 tane ölü pixel çıktı siyah nokta arka plan beyazken rahatsız ediyor.

3) Edgede sorun yok ama 3G de sinyal çok değişken bir bar olur durdugu yerde artıp azalıyor buda pilin hızlıca tükenmesine sebep oluyor.

Telefonu bu sabah kanyondan turkcellden aldım. Sizce ne yapmalıyım turkcell yarın geri mi götüriyim genpa ile mi konuşmalıyım ?

Benim gibi bugün alıp bu sorunları yaşıyan özellikle proximity sensor sorunu yaşıyanlar yok mu tek mağdur benmiyim ?

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan başkaları varmı ?

Bur@k:
    Kardeş proxmity sensor sorunu devam ediyormu ?

evet ergo sıkıntı devam ediyor 4.1 update ettim bir değişiklik yok. Beni hiç biri soğutmaz ne ölü pixel nede bar düşmesi ama bu proxmity sensor olayı gerçekten çok sinir bozucu yani konuşurken ister istemez yanağım deyiyor hoparlöre geçiyor konuşma kapanıyor araştırdım biraz bazı kişilerde sensör bazen çalışmıyormuş benimki öyle değil hiç çalışmıyor. Sonuçta genpa garantili cihaz bir şekilde çözümü olur fakat ilk günden yaşamam talihsizlik birazda şansızım ben hep bana olur böyle şeyler :) ama gerçekten merak ediyorum bu sorun bir tek bendemi steve jobs normalde 4.1 de düzeltecekmiş bu sensörü bozuk cihazları ama düzeltmemiş yeni versiyonda düzeleceğini umuyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0
    bumper ne ?

Telefonun o metal kesmini kaplayan bi nevi kapak.. Telin önü ve atkasi acik sadece kenari kapliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Alacağımız telefonda eğer sinyal sorunu yada proximity sensor sorunu çıkarsa garantiden değiştirebiliyomuyuz? Yoksa satarken bu ürünün fabrikadan hatalı çıktığını kabul ederek mi alıyoruz?

fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCroixLime -- 24 Eylül 2010; 20:26:57 >
  • Arkadaşlar Bakırköyde Carousel in karşısındaki TİM den 16 GB olanını 1650 TL ye aldım.Ellerinde yeterli cihaz var.Sim kartınızıda ücretsiz kesiyorlar.Saygılar...
  • Hayırlı olsun, Bumper verdiler mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar Bakırköyde Carousel in karşısındaki TİM den 16 GB olanını 1650 TL ye aldım.Ellerinde yeterli cihaz var.Sim kartınızıda ücretsiz kesiyorlar.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2004s -- 24 Eylül 2010; 20:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Hayırlı olsun, Bumper verdiler mi?
    quote:

Arkadaşlar Bakırköyde Carousel in karşısındaki TİM den 16 GB olanını 1650 TL ye aldım.Ellerinde yeterli cihaz var.Sim kartınızıda ücretsiz kesiyorlar.Saygılar...

Kanyon Turkcell'de vermiyorlardı Bumper. Hatta Bumper satılmıyordu bile.
  • quote:

1600 hocam 16 gb fiyatı
    1650 vermişsin,bırakta ücretsiz kessinler.
  • Allah Allah nasıl bir ülkedeyiz yaa, herkes kafasına göre istediğini yapıyor 3-5 gün sonra da bizim kılıfı 30 dolara yine bize satmaya çalışırlar
  • bende gittim bugun turkcelle(cevahir tim) yok dediler haliyle,isim yazdırdım, 32gb cok zor gelır ya dedi,gene bıraktım ismimi
    cıktım karsıdaki vodafone a girdim, 1900TL 32gb,sim kilitli ama acacagım,dedim version update edince kitlenme olursa dedim
    hayır olmaz dedi,
    garantiside, brightstar-tele servis dedi,yok tele servis en iyisiymiş,falan filan bişeyler sayıkladı bunun gercekciliği ne yönce acaba?
    en iyisi ise tamam sözümü geri alıyorum.

sonuc olarak pek sinmedi içime,almadım haftaya bakacagım artık
    aceleye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 24 Eylül 2010; 20:38:36 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.