Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti2004s

Hayırlı olsun, Bumper verdiler mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar Bakırköyde Carousel in karşısındaki TİM den 16 GB olanını 1650 TL ye aldım.Ellerinde yeterli cihaz var.Sim kartınızıda ücretsiz kesiyorlar.Saygılar...

Yok bumper hiç sormadım aklımada gelmedi hocam.Veriyorlarmı normalde?Gider isterim yarın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

arkadaslar :) ankara ankamall turkcell den 1580 / 10 taksit aldım bumperde yanında... balıkçıoğlunda da simi kestirdim 5 tl yeee :) süper bi cihaz ekranı harika

arkadaşım ben de ankaradayım. Hattım Avea. Balıkçıoğlu dediğin yer nerede. Bu arada Avea mikro sim kart varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatto

quote:

arkadaslar :) ankara ankamall turkcell den 1580 / 10 taksit aldım bumperde yanında... balıkçıoğlunda da simi kestirdim 5 tl yeee :) süper bi cihaz ekranı harika

arkadaşım ben de ankaradayım. Hattım Avea. Balıkçıoğlu dediğin yer nerede. Bu arada Avea mikro sim kart varmı

bumper dediğiniz bildiğimiz apple'ın bumper'ı mı yoksa şu çakma bumperlardan mı?
    bilgilendirirseniz süper olur.hatta belki bi fotosu olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatto

quote:

Bende Avea lıyım da bu kadar büyütmeyin çipi zedelemeden yuvaya oturacak eşkilde makasla kesin nette taslaklarıda var korkacak bişe yok. Cihazı aldığım gibi giriştim karta şu anda da kullanıyorum direk çalıştı.
  • iPhone 4 16GB'a 1600 TL'den 1 Kurus Fazla Vermem.Hem Taksitle Alacağım 10 Ay.
  • Anadolu yakası cevizli d turkcel d buldum öglen aldim gercekten super cihaz pil bitmek bilmiyor h.g 4 elveda 3 :)
  • quote:

Allah Allah nasıl bir ülkedeyiz yaa, herkes kafasına göre istediğini yapıyor 3-5 gün sonra da bizim kılıfı 30 dolara yine bize satmaya çalışırlar

Zaten sizin deyimizle "3-5 gün sonra 30$'a" satılacak tüm dünyada. 30 Eylül 2010'da bumper'lar artık bedava olarak iPhone 4 sahiplerine verilmeyecek.
  • Bende kanyondan aldim 32 gb cok sukur ne olupixel ne proximty sensor sorunu nede ciddi bir sebeke sorunu :)
  • []

Bende Avea lıyım da bu kadar büyütmeyin çipi zedelemeden yuvaya oturacak eşkilde makasla kesin nette taslaklarıda var korkacak bişe yok. Cihazı aldığım gibi giriştim karta şu anda da kullanıyorum direk çalıştı.

sağol arkadaşım . avea'nın çekişi nasıl peki , ayarları otomatik yapıyormu ( mms / internet gibi ) bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßuR@k

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

quote:

İphone 4 sonunda kavuştum fakat başıma gelmeyen kalmıyor :) öncelikle alan arkadaşlar iyi günlerde kullanın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Sıkıntılarım ;

1) proximity sensor çalışmıyor telefonla konuşurken hoparlöre geçiyor, kapanıyor....

2) 1 tane ölü pixel çıktı siyah nokta arka plan beyazken rahatsız ediyor.

3) Edgede sorun yok ama 3G de sinyal çok değişken bir bar olur durdugu yerde artıp azalıyor buda pilin hızlıca tükenmesine sebep oluyor.

Telefonu bu sabah kanyondan turkcellden aldım. Sizce ne yapmalıyım turkcell yarın geri mi götüriyim genpa ile mi konuşmalıyım ?

Benim gibi bugün alıp bu sorunları yaşıyan özellikle proximity sensor sorunu yaşıyanlar yok mu tek mağdur benmiyim ?

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan başkaları varmı ?

Bur@k:
    Kardeş proxmity sensor sorunu devam ediyormu ?

evet ergo sıkıntı devam ediyor 4.1 update ettim bir değişiklik yok. Beni hiç biri soğutmaz ne ölü pixel nede bar düşmesi ama bu proxmity sensor olayı gerçekten çok sinir bozucu yani konuşurken ister istemez yanağım deyiyor hoparlöre geçiyor konuşma kapanıyor araştırdım biraz bazı kişilerde sensör bazen çalışmıyormuş benimki öyle değil hiç çalışmıyor. Sonuçta genpa garantili cihaz bir şekilde çözümü olur fakat ilk günden yaşamam talihsizlik birazda şansızım ben hep bana olur böyle şeyler :) ama gerçekten merak ediyorum bu sorun bir tek bendemi steve jobs normalde 4.1 de düzeltecekmiş bu sensörü bozuk cihazları ama düzeltmemiş yeni versiyonda düzeleceğini umuyorlar...

Kardesim genpaya goturursen islem acarlar bi kac hafta bekletirler vs. en iyisi gotur aldigin yere baska cihaz ile degistr.

• quote:

İphone 4 sonunda kavuştum fakat başıma gelmeyen kalmıyor :) öncelikle alan arkadaşlar iyi günlerde kullanın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Sıkıntılarım ;

1) proximity sensor çalışmıyor telefonla konuşurken hoparlöre geçiyor, kapanıyor....

3) Edgede sorun yok ama 3G de sinyal çok değişken bir bar olur durdugu yerde artıp azalıyor buda pilin hızlıca tükenmesine sebep oluyor.

Telefonu bu sabah kanyondan turkcellden aldım. Sizce ne yapmalıyım turkcell yarın geri mi götüriyim genpa ile mi konuşmalıyım ?

Benim gibi bugün alıp bu sorunları yaşıyan özellikle proximity sensor sorunu yaşıyanlar yok mu tek mağdur benmiyim ?

kötü olmus hocam ya :(
    dğeişme sansın olması lazım,ama turkcell pası genpaya atar,ama kesinlikle bir sekılde değiş cihazı

• Millet cihaz yok diyor çağlayanda küçük vodafon da bile 16 lık kontratsız 1600'e satıyolar isteyen gidip alabilir bilginize.
  • Tamam bende farklı birşey söylemiyorumki; 30 Eylül daha gelmediğine göre tüm dünyada olduğu gibi bize de bunların bedava verilmesi gerekiyor Lütfen koyun olmayalım, hakkımızı arayalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Tora

quote:

Allah Allah nasıl bir ülkedeyiz yaa, herkes kafasına göre istediğini yapıyor 3-5 gün sonra da bizim kılıfı 30 dolara yine bize satmaya çalışırlar

Zaten sizin deyimizle "3-5 gün sonra 30$'a" satılacak tüm dünyada. 30 Eylül 2010'da bumper'lar artık bedava olarak iPhone 4 sahiplerine verilmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bende hazırkartlıyım nasıl olacak kartı kessek çaışmaz mı??

Hazır kart iiçinde micro sim desteği var

Var da hicbir timde micro sim yok (hazir kart icin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bende hazırkartlıyım nasıl olacak kartı kessek çaışmaz mı??

Hazır kart iiçinde micro sim desteği var

Var da hicbir timde micro sim yok (hazir kart icin)

benım kafa durdu şimdi :s
    misal kartı makinasıyla biz kessek taksak calısmaz mı şimdi ? benımde hazır kart.
  • okadar iphone 4 aldınız birinizde inceleme yapmamışsınız
  • hakkaten arkadaslar bugun bumper alan oldumu bedava cihazla birllikte.? resmen koyun yerıne konuyoz..bumperimi isterim ben kardesım
  • apple ve turkcele mail atacam versinler bumperimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

quote:

Sıkıntılarım ;

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan başkaları varmı ?

Bur@k:
    Kardeş proxmity sensor sorunu devam ediyormu ?

evet ergo sıkıntı devam ediyor 4.1 update ettim bir değişiklik yok. Beni hiç biri soğutmaz ne ölü pixel nede bar düşmesi ama bu proxmity sensor olayı gerçekten çok sinir bozucu yani konuşurken ister istemez yanağım deyiyor hoparlöre geçiyor konuşma kapanıyor araştırdım biraz bazı kişilerde sensör bazen çalışmıyormuş benimki öyle değil hiç çalışmıyor. Sonuçta genpa garantili cihaz bir şekilde çözümü olur fakat ilk günden yaşamam talihsizlik birazda şansızım ben hep bana olur böyle şeyler :) ama gerçekten merak ediyorum bu sorun bir tek bendemi steve jobs normalde 4.1 de düzeltecekmiş bu sensörü bozuk cihazları ama düzeltmemiş yeni versiyonda düzeleceğini umuyorlar...

Burak seninkisi biraz şans olmuş. Bence hiç beklemeden yarın aldığın yere gidip değiştirmeyi söyle çünkü ölü pixel olsa hadi neyse ama sorun önemli bir yerde değişim hakkın. Genpa' da işlem açıcaklarını sanmıyorum çünkü telefonun sensörünü değiştirmeyi teklif etseler bile kabul etme daha ilk güden içi mi açılacak swap işlemini gerçekleştirirler. Bence.

gopgop@
    O kadar çok yapıldıki inceleme gerek görmediler herhalde. Ben alana kadar kimse yapmazsa ben ypıcam merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 24 Eylül 2010; 21:32:04 >

• yok arkadaş heryerde bitmiş.. soruyorum 13 tane geldi oda yarı saatte bitti diyor adam.. nası bişey anlamadım.. saat 5 de gelmiş cihaz ellerine.. pazartesi gelcek dedi adam, numarayı aldı 32 gb ayırrm sana dedi.. bakalım görcez..
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.