Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

ARKADAŞLAR VODAFONE DA VEYA TÜRKCELL DE SİMKİLİT VAR MI?KİMSE CEVAP VERMİYOR

Vodafone kontratlılarda kontrat süresince var diyorlar.
  • bugün gezdiğim mağazalardaki fiyatlar:
    vodafone fındıkzade 16gb 1650 32gb 1850
    vodafone haseki 16gb 1850
    vodafone aksaray 16gb 1975
    tim beyazıt 16gb 1750
    vodafone beyazıt 16gb 2650
    darty 16gb 1600
    benim tercihim de darty oldu.
    zaten darty e de Turkcell vermiş genpa garantisi var
  • ölü pixel nasıl önemli değil gıcık olurum ölü pixele. para veriyoz sonuçta kusursuz olmalı sırf o ekran için alıyorum zaten öyle birşey benim alacağımda olursa direkt geri götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 24 Eylül 2010; 22:20:12 >
  • Turkcell de kilit yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-
    avea faturasız hat sahibiyim...vodafone kontratlı iphone 4 alabilirmiyim acaba

saygılar

Kredi kartin ve yeterli limitin varsa alirsin...

sağol hocam...turkcele sordumda 1 yıl turkcell abonesi olman lazım falan dedi ondan sordum
  • arkadaşlar avea ile iphone 4 kullanıyorum.internet ayarı falan gelmedi ve internete giremiyorum.özellikle avea kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? apn kısmına internet yazdım ama genede olmadı.
  • bumber =
  • Demin Meydan TİM' e Iphone 4 var mı diye sordum. 1 adet olduğunu söyleyince fiyatını sordum. Adam listeye baktı diğer arkadaşına sordu "Abi şu an 1.700 küsür liraya satıyoruz" deyince ben de piyasaya 1.600TL den girdiğini zam mı geldiğini sordum. Bana "evet" dedi. 32GB fiyatı sordum "O da 2.000 küsür lira" dedi. Ben de "O halde Ankara' ya gidip Bestbuy' dan 1.569TL ye almak şart oldu" deyince bana "Git al abi" dedi.
    Şimdi de emailime baktım. Turkcell "Iphone 4 Turkcell farkıyla Türkiye' de" başlıklı email atmış ve altta kontratsız Iphone 4 1.599TL ve 10 aya vade farksız World taksitle yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson
    bumber =

Bilmiyenler icin ekledigin iyi oldu sagol..
  • Hazir kart icin micro sim yok ya da cok az yerde var. Kendi hazir kartinizi kesip kullanabilirsiniz ama kartin 64bit olmasi lazim.

Abimin simi eski diye kesme olayini yapamadik. Olmadi simini yenileyip kestiricez.
  • tuzladayım ve daha eve yenı gırebıldım 3 yere sordum bukadar da serefsızlık olmaz cadde ve suadiye tim e gittim suadiyede kalmadı dedi cadde de ise sadece kontratlı satıyoruz artık dedı daha sonra cadde vodafone a gıttım orasıda sadece kontratsız satıyoruz dıyor bole sacmalık mı olur sabahtan berı her ıkısıde tam tersını uygularken tam benım alacagım zaman mı karar degıstırdı (turkcell kontratsız yada vodafone kontratlı dusunuyordum ) bıde cadde vodafone da brightstar-tele servis garantılı satıyorlar 1650 tl ye bu ne dedım butun vodafonlara goturdugun zaman arıza durumunda 1 haftaya teslım alırsınız gerı cıhazı dedı ılk defa duydugum ıcın guvenıp alamadım...her ıkı fırmaya da burdan saygılarımı sunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Demin Meydan TİM' e Iphone 4 var mı diye sordum. 1 adet olduğunu söyleyince fiyatını sordum. Adam listeye baktı diğer arkadaşına sordu "Abi şu an 1.700 küsür liraya satıyoruz" deyince ben de piyasaya 1.600TL den girdiğini zam mı geldiğini sordum. Bana "evet" dedi. 32GB fiyatı sordum "O da 2.000 küsür lira" dedi. Ben de "O halde Ankara' ya gidip Bestbuy' dan 1.569TL ye almak şart oldu" deyince bana "Git al abi" dedi.
    Şimdi de emailime baktım. Turkcell "Iphone 4 Turkcell farkıyla Türkiye' de" başlıklı email atmış ve altta kontratsız Iphone 4 1.599TL ve 10 aya vade farksız World taksitle yazmışlar.

Üç kagitci uyanik insan cok tabi.. Bizim gibi boyle forumlarda arastirip etmeyen para sorunu olmayanlara 1700 de der 1800 de der.. Forum kullanicilari o tiplerin en uyuz oldugu musteri tipidir kanimca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Demin Meydan TİM' e Iphone 4 var mı diye sordum. 1 adet olduğunu söyleyince fiyatını sordum. Adam listeye baktı diğer arkadaşına sordu "Abi şu an 1.700 küsür liraya satıyoruz" deyince ben de piyasaya 1.600TL den girdiğini zam mı geldiğini sordum. Bana "evet" dedi. 32GB fiyatı sordum "O da 2.000 küsür lira" dedi. Ben de "O halde Ankara' ya gidip Bestbuy' dan 1.569TL ye almak şart oldu" deyince bana "Git al abi" dedi.

Üç kagitci uyanik insan cok tabi.. Bizim gibi boyle forumlarda arastirip etmeyen para sorunu olmayanlara 1700 de der 1800 de der.. Forum kullanicilari o tiplerin en uyuz oldugu musteri tipidir kanimca :)

hakkımızı yedırtmeyelım abıcım adamlar ayakustu mıkmeye calısıyo tuttugunu :@

• Gunduz telefonu aldiktan sonra bunuda aldim taktim su an cok sahane, ne sinyal azalmasi ne bisi.... topu topu GOD((grip of death)(olum tutusu)) yapinca 1 bar dusuyordu...artik o da yok...

Alinan yer:

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-case-genuine-leather-grip-vintage-edition-brown-for-apple-iphone-4/ProductDetails.aspx?productId=telkilifsgpgrvinb4&categoryId=16102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 24 Eylül 2010; 22:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

Orijinalden alıntı: yaya39

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

bugün sordum TİM'e 16 gb 1.600 dedi.peşinde %3 indirim oluyor dedi.

Başka soran var mı?

neredeki tim e sordunuz.

ç.kale :D gelmemiş ama :D yarın gelcek büyük ihtimal dedi :D

gür-tel mi dedi %3 indirimi valla süper olur 1560a gelir alet.
  • Bence bu kılıf daha estetik,sonuçta bumper kalın ve estetik durmuyor,ayrıca dizaynda ortadaki aliminyum kasa biraz oval şişkin olsaydı veya ön ve arka cam içe doğru kenarlardan silme kesim olsaydı bir süre sonra istemeden oluşan yan göçüklere ve darbe izlerine büyük ölçüde engel olabilirdi,çok dikkatlide kullanılsa koruma olmadığı taktirde söylediğim yerlerde bolca nazar boncuğu can sıkabilir

edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 24 Eylül 2010; 22:48:55 >
  • Selamlar,

Bende Turkcell hattımı Vodafone'a geçirerek 149 liralık kontratlı seçenekle 16 gb lık versiyonu aldım.

Aldım diyorum ama cihaz halen bayi de, numara taşıma yaparak almak isteyen arkadaşlar için bilgi olsun numaranız vodafone a taşınmadan cihazınızı teslim alamıyorsunuz. Ayırıp bekletiyorlar, araya hafta sonuda girdiği için muhtemelen p.tesi ya da salı günü telefonuma kavuşucam.

İstinye Park Vodafone'dan alırken sim kilitli olup olmadığını sordum, hayır değiller dedi ama çok da emin olamadım bildiğinden. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

Ayrıca sim kartımı şimdiden verdiler fakat normal sim ve 32kblık. Alırken bakmamışım elimdeki avea kartım 128kb, turkcell kartım 64kb... Acaba telefonu almaya gidince kartı kestirmeden adam gibi micro sim verin bana diye diretsem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

bumber =

bu orijinal apple bumper'ı mı? ücretli mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seng

Selamlar,

Bende Turkcell hattımı Vodafone'a geçirerek 149 liralık kontratlı seçenekle 16 gb lık versiyonu aldım.

Aldım diyorum ama cihaz halen bayi de, numara taşıma yaparak almak isteyen arkadaşlar için bilgi olsun numaranız vodafone a taşınmadan cihazınızı teslim alamıyorsunuz. Ayırıp bekletiyorlar, araya hafta sonuda girdiği için muhtemelen p.tesi ya da salı günü telefonuma kavuşucam.

İstinye Park Vodafone'dan alırken sim kilitli olup olmadığını sordum, hayır değiller dedi ama çok da emin olamadım bildiğinden. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

Ayrıca sim kartımı şimdiden verdiler fakat normal sim ve 32kblık. Alırken bakmamışım elimdeki avea kartım 128kb, turkcell kartım 64kb... Acaba telefonu almaya gidince kartı kestirmeden adam gibi micro sim verin bana diye diretsem mi?

Ustad bence ellerinde 128kb mikro sim yok banada 64kb verdiler...

• rkdaşlar 19 eylülde iphone 3gs aldım yani alalı 5 gün oluyor.
    malum 24 ünde de iphone 4 çıktı electroworld vodafone standından almıştım.
    acaba iade kabul ederlermi 4 almayı düşünüyorum üzerine para ekleyip??
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.