Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bumperi orjinalmiş ben almadım ama 30 euro fiyatı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

bumber =

bu orijinal apple bumper'ı mı? ücretli mi aldınız?

Orjinal birseye benzio.. Kac paraya ve nerden aldiniz.. Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hazir kart icin micro sim yok ya da cok az yerde var. Kendi hazir kartinizi kesip kullanabilirsiniz ama kartin 64bit olmasi lazim.

Abimin simi eski diye kesme olayini yapamadik. Olmadi simini yenileyip kestiricez.

aynen kardeş..benimde hazır kart ve microsim uyuşmadı.yarın getirtecekelr tekrar deneyeceğiz.işin komik yanı microsimi ülkeye getiren kvk yetkilileri bile faturalı ve faturasız hatlar için farklı microsim olduüğundan bihaberler.lanet bir durum tel elimde kaldı ve kulanamıyorum
  • quote:

Bumperi orjinalmiş ben almadım ama 30 euro fiyatı,

ya nası 30 euroya satıyorlar bedava vermeleri gereken şeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

quote:

Orijinalden alıntı: Seng

Selamlar,

Bende Turkcell hattımı Vodafone'a geçirerek 149 liralık kontratlı seçenekle 16 gb lık versiyonu aldım.

Aldım diyorum ama cihaz halen bayi de, numara taşıma yaparak almak isteyen arkadaşlar için bilgi olsun numaranız vodafone a taşınmadan cihazınızı teslim alamıyorsunuz. Ayırıp bekletiyorlar, araya hafta sonuda girdiği için muhtemelen p.tesi ya da salı günü telefonuma kavuşucam.

İstinye Park Vodafone'dan alırken sim kilitli olup olmadığını sordum, hayır değiller dedi ama çok da emin olamadım bildiğinden. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

Ayrıca sim kartımı şimdiden verdiler fakat normal sim ve 32kblık. Alırken bakmamışım elimdeki avea kartım 128kb, turkcell kartım 64kb... Acaba telefonu almaya gidince kartı kestirmeden adam gibi micro sim verin bana diye diretsem mi?

Evet sanırım dediğin gibi hocam ama terbiyesizler bari 32 kb vermeseymişler yahu :)

32 kb lık ta bi bit yeniği olur gibime geliyor onun için ben gittiğimde cırlıyayım biraz :D

Ustad bence ellerinde 128kb mikro sim yok banada 64kb verdiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seng -- 24 Eylül 2010; 23:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Pixel sorunu hepsindemi var ?

pixel sorunu nedir?....ilk defa duydumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

quote:

Bumperi orjinalmiş ben almadım ama 30 euro fiyatı,

ya nası 30 euroya satıyorlar bedava vermeleri gereken şeyi?

Cihaz Almanya'dan alınma evet apple ücretsiz vermesi gereken bumperi yeğenim cihazı aldığı gün mağazadan 30 euro almış,konuyu takip edenler bilir (sayfa 11) yeğenimden satın alacaktım unclock tu cihaz ama pasaport kaydı ve kulaklığı yoktu yanında ayrıca yukarıda dediğim gibi kenarlardan düşürmüş yada çarpmış ufakta olsa ben içime sinmedi cihaz,3 gün kullandım almadım gerçi şuan açıklanan fiyatların neredeyse yarı parasına alacaktım sağlık olsun üç kuruş fazla olsun sıfır garantili olsun.

• quote:

pixel sorunu en korkutuğum sorunlardan biri

olu pixel desen anlamistik yahu...eheheheh

YOKTUR...

• Ya arkadaş nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum hiç mi belli bir standart olmaz bu ülkede,sabahtan beri yazılanları okuyorum her ilde her bayii ayrı fiyat veriyor,telefonu alanlar microsim muhabbeti yüzünden kullanamıyor.böyle bişi zaten ancak bizim ülkede olur.bu turkcell ve vodafone firmaları ezberemi iş yapıyor arkadaş anlamıyorum.telefonu alanlar bile daha inceleyemedi güzelim telefonu.yazık gerçekten bu ülkenin insanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jok3rsitan
    rkdaşlar 19 eylülde iphone 3gs aldım yani alalı 5 gün oluyor.
    malum 24 ünde de iphone 4 çıktı electroworld vodafone standından almıştım.
    acaba iade kabul ederlermi 4 almayı düşünüyorum üzerine para ekleyip??

Imkansız diyemem ama almazlar
  • quote:

quote:

Pixel sorunu hepsindemi var ?

pixel sorunu nedir?....ilk defa duydumda..

bir arkadaşın telefonun da varmış galiba
  • cevaplarınız için teşekkürler yarın ilk iş turkcell tim le sonrasında genpayla konuşacağım sorun çözülecektir garantili cihazı boşuna beklemedik sonuçta bu günler içindi :) sizleride gelişmelerden haberdar ederim.
  • Kanyon timden telefonu 1599 a aldım amma velakin kontorlu hattı mikro sim e çeviremiyolarmış evde ben telefona bakıyom o da bana bakıyor , kartı kessemmi yoksa beklesemmi ?
  • forumda 1 kişide çıktı sanırsam bugun alanlardan oda bir iki sorunu daha vardı kimdi o arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Kanyon timden telefonu 1599 a aldım amma velakin kontorlu hattı mikro sim e çeviremiyolarmış evde ben telefona bakıyom o da bana bakıyor , kartı kessemmi yoksa beklesemmi ?

kader arkadaşıyız desene.bende aynı dertten mudaripim.ben kartı kesmedim.yarın microsim getirteceğiz dedi.inş. yaparlar.telefon poşette kutusunda duruyor valla
  • apple ve pixel sorunu ilginç
  • quote:

quote:

pixel sorunu en korkutuğum sorunlardan biri

olu pixel desen anlamistik yahu...eheheheh

YOKTUR...

Stewe Amca bu telefonun pixellerinin gözle görülemediğini söylemişti
    O halde ölüsü de görülmez bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

arkadaşlar avea ile iphone 4 kullanıyorum.internet ayarı falan gelmedi ve internete giremiyorum.özellikle avea kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? apn kısmına internet yazdım ama genede olmadı.
  • ben kartı kestim (faturalı hat). Çip bölümüne hiç dokunmadım fakat İphone4 no simcart uyarısı veriyor.Ne yazıkki çalışmadı kart. Turkcell de microsim e ne kadar ücret alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 24 Eylül 2010; 23:29:51 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.