Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teleservice olduğuna emin misn? Ayrıca teleservice garantili olanı almamak mı lazım?
  • Vodafone bayilerinden bugün (kadıköy) kontratlı satın almak istedim ama imei kaydı sorunu var dediler. Kontratlı satış yapmadıklarını belirttiler.
    Bu sorunlar karşılaşan var mı yoksa stok olmadığından mı bu tavırlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: g k h n
    arkadaşlar ben şu "kontratsız 2500den aşşa olmaz" diyen arkadaşları bi görebilirmiyim ya? nerde ki onlar?

Onlar öldü.. Kimiside hayata küsmüş diolar :)

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Ben kimseye sormadım ve emin değilim:

Iphone 4 16GB Siyah = 1.566TL
    Iphone 4 32GB Siyah = 1.789TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Teleservice olduğuna emin misn? Ayrıca teleservice garantili olanı almamak mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

arkadaşlar ben de electro world den alacağım fakat sanırım şu an için hiç bi elektro world mağazasında stoğu kalmamış. yarın gelir mi acaba ve gelirse hangi şubesine gelir? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

elektro dakiler teleservice garantili.... bende bugun oradan almaya gittim oradaki tanıdıgım bana burdan alma dedi bizzat bende gittim turkcell den aldım

teleservice garantinin kötü yanı nedirki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

arkadaşlar ben de electro world den alacağım fakat sanırım şu an için hiç bi elektro world mağazasında stoğu kalmamış. yarın gelir mi acaba ve gelirse hangi şubesine gelir? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

elektro dakiler teleservice garantili.... bende bugun oradan almaya gittim oradaki tanıdıgım bana burdan alma dedi bizzat bende gittim turkcell den aldım

Bilip bilmeden yazmasak?, Ben sabah Elektroworld mağzasından aldım "Genpa" garantisi çıkıyor kutudan, arkadaşımda aldı "Genpa"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 25 Eylül 2010; 0:53:34 >

• Electroworldden mi? şehirden şehire değişiyor olamaz heralde..?
  • ümraniyede 3 bayiye sordum 3'de var dedi

kontratsız veya kontratlı
  • Arkadaşlar bugün 2 tane iphone 4 alacağız, bir abime bir bana. 32gb lığı düşünüyoruz. Şuan ikimizde iştecell faturalı hat sahibiz. Yaklaşık 4 yıldır bu hattı kullanıyoruz. Bana en uygun paket hangisidir, görüşlerinizi bekliyorum.
  • şu best buy istanbulda yok mu?
  • Ankara'da Ankamall, Electroworld ve Best Buy disinda baska bir yerden kontratsiz alabilen oldu mu? Varsa alabilen ve stok durumunu bilen, yardimci olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hazir kart icin micro sim yok ya da cok az yerde var. Kendi hazir kartinizi kesip kullanabilirsiniz ama kartin 64bit olmasi lazim.

Abimin simi eski diye kesme olayini yapamadik. Olmadi simini yenileyip kestiricez.

aynen kardeş..benimde hazır kart ve microsim uyuşmadı.yarın getirtecekelr tekrar deneyeceğiz.işin komik yanı microsimi ülkeye getiren kvk yetkilileri bile faturalı ve faturasız hatlar için farklı microsim olduüğundan bihaberler.lanet bir durum tel elimde kaldı ve kulanamıyorum

Sikintili is hocam. Gercekten bilmiyorlar. Ben de Turkcell'i aradim dedim benim sikayetim bu, nasil yardimci olucaksiniz, bana yakin TIMler bunlar, bunlardan hangisinden alabilirim diye bir form olusturduk. Yarin donerler umuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Vodafone bayilerinden bugün (kadıköy) kontratlı satın almak istedim ama imei kaydı sorunu var dediler. Kontratlı satış yapmadıklarını belirttiler.
    Bu sorunlar karşılaşan var mı yoksa stok olmadığından mı bu tavırlar ?

aynisini suadiye de biri kontratli elimizde kalmadi demiş

Vodafone (kadıköy) ordaki sari saçli olan ya imei sorunu var der ya sistemler arizali bugun der sabah açilir açimaz gitmek lazim akşam olunca kalmadi sistem imei falan filan diyorlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion
    şu best buy istanbulda yok mu?

Yok..
  • bu aksam bende Turkcell faturalı hattımı vodafone'a tasıma başvurusu yaptım. 149TL x 18ay'dan iPhone 4 16Gb alıcam. turkcell'in kontratlı fiyatları uçmuş. taşıma 6 güne kadar sürer dediler, Turkcell naz yapıyomuş işleri yavaşlatıyomuş Oyun falan hepey yuklerim gibi geliyor, ortalama boyut nedir oyunlarda yeterli mi 16gb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurxp
    bu aksam bende Turkcell faturalı hattımı vodafone'a tasıma başvurusu yaptım. 149TL x 18ay'dan iPhone 4 16Gb alıcam. turkcell'in kontratlı fiyatları uçmuş. taşıma 6 güne kadar sürer dediler, Turkcell naz yapıyomuş işleri yavaşlatıyomuş Oyun falan hepey yuklerim gibi geliyor, ortalama boyut nedir oyunlarda yeterli mi 16gb?

Yeter yeter merak etme.. Bende 3gs 32 lik almisdim yetmez die ama yarisi bos...
  • Bugun ankaradaydım heryeri gezdim orada nerdeyse..Best buy ve electroworlde stoklar tükenmişti erkenden..

Ankamall içindeki tim'den 1680 tlye fınansa 8 taksıt olarak aldım 16gblık modelini..Başkada 16gb yoktu ellerinde girdiğim yerlerde..Bir vadofone bayisinde 32gblık kalmıştı sadece kızılayda..

Alet şimdiye kadar kullandığım en güzel şey diyebilirim..Bu kadra kaliteli ve müthiş işcilik , donanım beklemıyordum şok oldum dıyebilirim..Normal bir netbookdan çok daha kullanışlı ve hızlı..Malzeme kalitesi,ekran herşey kusursuz,Allah herkese nasip etsin böyle aletler kullanmayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Kontratsız alanlar, herhangi bir internet paketi düşünüyorlar mı? 250mb 14 TL Turkcell'de ama 250 mb az gibi sanki 1 ay için, ne düşünüyorsunuz? Evdeyken wifi kullanılır sonuçta da arada kaldım.

gold plus kullanmaktayım 1gb... deli gibi kullanmadıktan sonra 250 mb yeter... ben her ay bakıyorum 300mb'ı gectiğimi göremedim daha.
  • Bugün bir sokak arası satıcısına gittim, iPhone 4'ün fiyatından bi-haber ler.
    Sordum ne kadar diye, garantilisine 2400 lira çekti.
    Dedim Türkcell 1600 liradan satıyor kontratsız, imkansız dedi.
    Bir sürü şey uydurdu o fiyat olamayacağına dair.
    Sonra bir TIM'i aradı ve şok oldu. Telefoncular bile bu fiyata şok oluyor cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
    Bugun ankaradaydım heryeri gezdim orada nerdeyse..Best buy ve electroworlde stoklar tükenmişti erkenden..

Ankamall içindeki tim'den 1680 tlye fınansa 8 taksıt olarak aldım 16gblık modelini..Başkada 16gb yoktu ellerinde girdiğim yerlerde..Bir vadofone bayisinde 32gblık kalmıştı sadece kızılayda..

Alet şimdiye kadar kullandığım en güzel şey diyebilirim..Bu kadra kaliteli ve müthiş işcilik , donanım beklemıyordum şok oldum dıyebilirim..Normal bir netbookdan çok daha kullanışlı ve hızlı..Malzeme kalitesi,ekran herşey kusursuz,Allah herkese nasip etsin böyle aletler kullanmayı..

Hayirli olsun darisi basimiza...
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.