Bildirim
Iphone 4&4S için yardım lütfen (UP)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
telefonu itunes a bağlayın ibareler çıkacaktır ya da Ayarlar>genel>fabrika ayarlarına döndürme -
Ah o ibareleri bir bulsam Eskiden yapıyodum şimdi yapamıyorum. Telefonda diğer kısmı 11 gb sarı şerit halinde. Ve bana kalan 19 gb falan. Çok program ve hd klip izliyorum atarken telefon doldu uyarısı geldi. En sevmediğim şey. Ben bu diğer kısmını nasıl silebilirim. Telefonu mağazadan geldiği gibi yapmak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exlosive
Ah o ibareleri bir bulsam Eskiden yapıyodum şimdi yapamıyorum. Telefonda diğer kısmı 11 gb sarı şerit halinde. Ve bana kalan 19 gb falan. Çok program ve hd klip izliyorum atarken telefon doldu uyarısı geldi. En sevmediğim şey. Ben bu diğer kısmını nasıl silebilirim. Telefonu mağazadan geldiği gibi yapmak istiyorum.
restore etmeyi soruyorsun sanırım ? -
Hocam diğer kısmı eski uygulamalar ve dosyalardan kalan artıklardır 11 gb yapabilmişseniz helal olsun ama restore ettiğinizde yedekleme kurarsanız diğer kısmı geri gelir yeni iphone yapacaksınız
1- Telefonu iTunes a bağlayın
2- Home ve kilit tuşlarına aynı anda 10 saniye basılı tutun
3- Kilit tuşunu bırakın home tuşuna basmaya devam edin iTunes kurtarma modunda iPhone buldu diyecektir
4- Bu iPhone u geri yükleye basın ve arkanıza yaslanın internet hızına göre 15-20 dakkada biter max
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X