Şimdi Ara

IPhone 4.5G kullanamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone'dan eSIM olarak yeni hat aldım. Hattı alırken 4.5G olan paketi seçtim. Ancak cihazda mobil etkin nokta açıkken üst kısımda 4G yazıyor. Ancak diğer fiziki BIMCELL hattımla bağlandığımda LTE yazıyor. Vodafone üzerinden 4.5G açık. Benim sorum neden 4G yazıyor LTE veya 4.5G yazmıyor. İnternet erişimde bir sorun yok ancak Annem ile görüntülü görüşme yaparken görüntü bulanık, donuyor gibi şikayetler aldım. Olayı buna bağlıyorum. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim? Kullandığım cihaz: IPhone 13 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerilyas_ -- 6 Nisan 2025; 21:47:7 >

• 4.5 g diye terim Türkiye uyarlamasıdır

4G görüyorsan sorun yok kullanıyorsun .

Biride senin gibi Lte yazmıyor diyordu .

Terimlere takılmayın 4G niz aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verin şu adamın 0.5G'sini. IPhone 4.5G kullanamıyorum! 

• LTE yani Long Term Evolution kullanılan teknolojinin adıdır. 4G ise mobil bağlantı teknolojisi sürümünü ifade eder. 4th Generation, yani 4. jenerasyon, 4. sürüm.

LTE de 4G de aynı şeydir. 4.5G ise LTE-A yani LTE-Advanced teknolojisi gibi LTE üstünde yapılan geliştirmelerle teknolojinin ilerleyen sürümlerini kast etmek için kullanılan bir ifade.

Sadece cihazdaki operatör tanımında LTE, 4G, 4.5G farklılığı olduğu için öyle değişik şeyler görünüyor.

• 4g ile 4.5g arasında işim farkindan başka birşey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.