ingiltereden iphone 4 aldım. türkiyede açtım ve bilgisayara bağladım. telefonu bilgisayara bağladığımda apple logosu açılıyor ve kayboluyor bu sürekli tekrar ediyor. eğer prize bağlarsam acil aramada lütfen itunesa takın kısmında kalıyor. ne yaptıysam halledemedim. prize bağlı değilse hiçbir şekilde açılmıyor. ne yapmam lazım? cok yoruldum. cihaz unlock ve jailbreak istemeyen versiyon. Acil Yardım..
Ayrıca Restore etmeye çalıştım fakat itunes'da 1611 hatası veriyor. Birçok kez denedim sonuç değişmedi..
Dfu modda Restore yapmayı denedin mi...?
1611 hatası veriyorsa tam DFU modda değildir. Internetten Ireb çekip ireb ile tam DFU moda alman lazım. Restore için official fw çekip ireb ile tam DFU moda aldıktan sonra shift tuşu ile basarak restorea basıp denemeni tavsiye ederim.
@HackAv -> DFU Mod da restore yapmaya calıstıgım zaman 1611 hatası alıyorum zaten.
@myfranco -> Tam DFU moda nasıl alınır bilmiyorum. Ireb nedir, yapmam gereken işlemleri biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
beyler bende yeni bir tel aldım, ingiltereden gelme arkadaşın sorunuyla aynısını yaşıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: kor1
bu ne lan cep tel mi atom reaktorumu
Bomba cevap
quote:
Orijinalden alıntı: kor1
bu ne lan cep tel mi atom reaktorumu
valla bende bi ıphone almak istiyorum ama tlfn hakkında hiç bi bilgim yok yok jb, yok jack daniels android ios, dfu mod nedir bunlar bulaşmayayım en iyisi diyorum
fabrikasyon hatalı cihazlar bu problemi veriyormuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme