Şimdi Ara

iphone 4 alacam yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şunu başta belirtim iphone ilk kez alacam sorularım var yanıtlarmısınız

1.simkilitli ve jb olayı aynı olaymı

2.iphone 4 16gb simkilitli gevey bekliyen cihaza 650 tl para verilirmi (korkum şu parayı verdikten sonra cihaz elimde patlarmı)

3.cihaz versiyonu 5.1 modem firmware 04.12.01 bunun geveyi varmı (fransa cıkışlı cihaz).

4.ben bu cihazı tam anlamıyla kırdırmaya (versiyon yükseltmeler dahil) kalksam ne kadar para öderim

5.bunların yazılım yükleme olayı kısıtlımı Örnek: androit cihazların bazıları 4.0 versiyona yükseltilmiyor. ios bu olay aynımı

acıkcası forumu okudum ve kafam iyice karıştı yardımlarınızı bekliyorum

• 1.simkilit türk operatörlerinin takılsada kullanılamamasıdır,jailbreak hapisten kaçışdır yani istediğiniz uygulamayı bedava indirmektir(forumda detayları mevcut)
    2.bu konudan anlamam
    3.bi fikrim yok netten araştırabilirsin.
    4.dediğin saçma gibi geldi.kırdırma zaten jailbreaktır.
    5.yazılım yükseltme kısıtlama diye bir şey var ama az örnek;iphone versiyon 3 e 4 e 5 e yükseltilebilir daha fazla yükseltilebiliyormu daha bilinmiyor.
    umarım yardımcı olmuşumdur.
  • verdigin bilgiler icin sagol teşekkürler

4.ben bu cihazı tam anlamıyla kırdırmaya (versiyon yükseltmeler dahil) kalksam ne kadar para öderim

şundan kastım geveyli hatlarda versiyon yükseltiginde tekrar yeni gevey bekliyorsun ama (avea . türkcell , vodafon )alınınca versiyonu normal yükseltiyorsun

bu işlem için 600 tl para istiyorlarmış istedigin hattı takabiliyormuşsun
  • en mantıklısı simkilitsiz almak ne uğraşıcan geveyle basebandla
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckin1781

verdigin bilgiler icin sagol teşekkürler

şundan kastım geveyli hatlarda versiyon yükseltiginde tekrar yeni gevey bekliyorsun ama (avea . türkcell , vodafon )alınınca versiyonu normal yükseltiyorsun

bu işlem için 600 tl para istiyorlarmış istedigin hattı takabiliyormuşsun

iOS 5.1 için şu an gevey var mı yok mu yanlış bilgi vermeyim ama eğer; 600 tl'ye nasıl bir işlemmiş bu anlayamadım..

# 5.1 için gevey varsa vardır fiyatı da 50 lirayı geçmiyordu sanırım
    # 5.1 için gevey yoksa 1 trilyon da versen sim kilidi kıramazsın ne 600 tl'siymiş bu anlamadım..

650 cihaza vericem diyorsun 600 de öyle eklersen ( eğer gevey yoksa dediğim gibi 600 tl versen de hiç bir şey yapamazsın ) olur sana 1250.. 1250 tl ye sim kilitsiz kutusu açılmamış iPhone 4'ü çok çok çok rahat bulursun zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 7 Mayıs 2012; 2:21:10 >

• arkadaşlar yorumunuz için sagolun bende artık iphone ailesine katıldım 2.el 4s 1200 tl türkiye garantli aldım hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.