Şimdi Ara

Iphone 4 alırken dikkat edilmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone 4 almak istiyorum ancak piyasa da oldukça terim türemiş durumda. Eğer Turkcell ya da Vodafone 1800 Lira'nın üstünde satarlarsa kaçak almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Kayıtsız alırsam yakın zamanda yurtdışına çıkmış bir yakınımın pasaportuna kayıt ettirebilir miyim? Fatura önemli mi, fatura olmadan kayıt ettirebilir miyim? Kayıt ettirilmiş ürün faturasız ise tercih edilebilir mi?

Birde firmware problemleri var sanırım. Hangi versiyondaki Iphone'u tercih etmeliyim. Jailbreak ve Unlock nedir, telefoncuların yapabildiği şeyler mi?

Iphone 4'ün anten sıkıntısı olduğu söyleniyor, doğru mudur? Kullanan arkadaşlar varsa bu sorun hakkında ne düşünüyor.

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• 1 - mutlaka cihazı kartın ile çalıştır sol alt köşe bağlantısını avuç içine al ve bekle, eğer sinyalde kesilme düşüş var ise o cihazı alma.

tek dikkat etmen gereken nokta bu.
  • Yurtdışından Türkiye'ye giriş yaptığı 1 ayı geçmeyen ve Türkiye'de ikametgahı olan herhangi birine kayıt ettirebilirsin. Kayıt işlemi sırsanda sadece imei numaran gerekiyor. Fatura'ya gerek yok.
    Unlock, aldığın cihazı tüm sim kartlar ile kullanabilmen için yapman gereken bir işlem. Telefonun fabrika çıkışı sim kilitsiz ise Unlock ile işin olmaz. Benim kullandığım cihazda anten sıkıntı yok ama şikayetçi olanlar da var.
  • bu yurtdısı cıkıslarına kıbrısta dahıl mı acaba bılen varmı?
  • kıbrıs dahil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

kıbrıs dahil ..

cok tesekkurler bazı forumlarda kıbrıs pasaporta ıslenmedıgınden dahıl degıl seklınde soyleyenler vardı nıtekım bende kımlıkle gıdıcem pasaportla gıtmıycem bu nedenle sordum
  • Peki unlock basit bir işlem mi? Türkiye'de yapılıyor mu ya da kendiniz yapabiliyor muyuz?
  • Arkadaşım unlock ile uğraşma derim. Pek çok konuda yeni çıkan yazılımdan geç faydalanırsın vb... Tavsiyem, Fabrika çıkışı kilitsiz cihazları tercih etmen. İngiltere ve Fransa'da fabrika çıkışlı kilitsiz cihazlar var. ABD 'den gelen ürünlerden uzak durmanı öneririm. Unlock ile uğraşmayınca, geri kalan mevzular çok da büyük dert değil. Zamanla alışırsın. Kolay gelsin.
  • @sakgoz79

pasaport gerekmiyor onun için sanırım ben vapur biletimi göstererek işletmiştim bi keresinde kesinlikle pasaportum olmadan yapmıştım çok iyi hatırlıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

@sakgoz79

pasaport gerekmiyor onun için sanırım ben vapur biletimi göstererek işletmiştim bi keresinde kesinlikle pasaportum olmadan yapmıştım çok iyi hatırlıyorum ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.