Merhaba Arkadaşlar telefonun microfonu arızalıydı ses karşıya gitmiyor yani deka servise götürdüm board arızalı dedi kimse yapamaz bunu 200 tl ver alayım dedi ama kafama takılan bişey var kulaklıktan ses gidiyor board arızalı olsa kulaklıktanda gitmemesi lazım degilmi onun dışında tüm işlevi çalışıyor ne yapmalıyım bu aleti bilgi verin lütfen.
250ye alayim
kulaklıktan ses gidiyor ama ahizeden gitmiyor ise anakart sağlamdır demek yanlış olur.
ama tecrübeme göre anakartın bu şekilde bir arıza yapması 1000/1 ihtimal muhtemelen ahize mikrofonu yada bağlantı mikro devresinde bir arıza vardır.işin ehli bir ustaya götürmeni tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
kulaklıktan ses gidiyor ama ahizeden gitmiyor ise anakart sağlamdır demek yanlış olur.
ama tecrübeme göre anakartın bu şekilde bir arıza yapması 1000/1 ihtimal muhtemelen ahize mikrofonu yada bağlantı mikro devresinde bir arıza vardır.işin ehli bir ustaya götürmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler bulundugum şehirde iphoneden anlayan yok türkiye genelide öyle ama tavsiye edebiliceginiz bi servis varmı ayrıca anakart degişmesi gereken bi durumda ımeı no ne olacak içindekiler önemli degil.
iFixit'den parçanı al kendin yap. Hem keyifli olur hemde ucuza gelir. Ancak elin yatkın değilse bulaşmamanı tavsiye ederim. Eski birinci nesil iPhone'unumun herşeyini kendim tamir ettim hala çalışıyor her ne kadar yenisine terfi etmiş olsamda...
sadece yardımcı olmak adına söylüyorum, ankarada bayiimiz var, mesai saatlerinde pm atarsan konuşabiliriz
iphone türkiye servisine gidebilirsin benimkinin de anakart arızalıydı 300 e yaptılar
sinirlerim oynadı resmen kusura bakmayın ama şu aleti adam akıllı ucuz yollu garantili yapabilicek olan varsa numarasını pm atsın baydı artık gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Rollini
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
Teşekkürler bulundugum şehirde iphoneden anlayan yok türkiye genelide öyle ama tavsiye edebiliceginiz bi servis varmı ayrıca anakart degişmesi gereken bi durumda ımeı no ne olacak içindekiler önemli degil.
Ankart değişince imeide değişir kayıt ettirmen gerekir vs vs. ama bence anakartda yazdığınız gibi arızasın olması çok zayıf ihtimal fazla para kaptırmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme