Şimdi Ara

İphone 4 #Ankara stok durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
13.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatto

kontratsız satış yokmu

Şu an a kadar duymadım hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyn85

ANKARA TURKCELL KONTRATLI IPHONE4 GELMİŞTİRRRRRR...
    KONTRATSIZ SATIŞ YOKTUR.
    ARCADIUM-MEDIAMARKT TURKCELL BAYILERINDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

Bilgi için teşekkürler. Vodafone 'a da gelirse süper olacak.
  • Ben baharda telefon değiştireceğimde sizce baharda ip4 mü yoksa yazın yeni model mi alsam??
  • armadadaki kontratlı mı?? kontratsız nerde olacak acaba yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: teltel

armadadaki kontratlı mı?? kontratsız nerde olacak acaba yaa

timi diyosan kontratlıda yapacaklar kontratsızda ama kontratsız 1800 tl yapacaz diyolardı 16 gb için
  • ya valla millet 1600den alıyoken 1900den almak sinir ediyo insanı. bu ürünü üretenler bile ancak bu kadar kazanırken, durduk yere 300 tl kazandırmak koyuyo insana valla. istanbuldakiler şanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teltel

ya valla millet 1600den alıyoken 1900den almak sinir ediyo insanı. bu ürünü üretenler bile ancak bu kadar kazanırken, durduk yere 300 tl kazandırmak koyuyo insana valla. istanbuldakiler şanslı

İstanbul'dakiler şanslı valla. Ankamall bimekste varmış turkcell kontratlı düşünürsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

Ben baharda telefon değiştireceğimde sizce baharda ip4 mü yoksa yazın yeni model mi alsam??

• kontratlı düşünmüyorum bekledik bu kadar beklicez biraz dahaaaa
  • Armada Tim telefon numarası ne arkadaşlar?

0312 219 20 00 açmıyorlar... başka bildiğiniz var mı
  • kontratsiz mi armada tim? haber verebilirsen sevinirim
  • Armada timin ulaşıbilen bir telefonu var mı acaba??? Varsa ve 32 gb alabilirsem numarasını verene ödül :D
  • quote:

quote:

Ben baharda telefon değiştireceğimde sizce baharda ip4 mü yoksa yazın yeni model mi alsam??

Biri cevaplasa ne güzel olacak

• bahara cok var daha . yeni model trye gelmez zaten. bu arada eryaman mediamarkt da kontratlı varmıss :(( almak isteyenlere duyurulur.
  • Beyler şok! Bir arkadaşım Necati Bey'deki turkcell'i aramış ve yarın sabah (28.10.2010) tarihinde 3 tane kontratsız 7 tane kontratlı ip4 geleceğini söylemişler.Yarın sabahta ingilizce kursum var babamla gidip hemen kapacağım.
  • Arkadaşlar vodafone kontratlı cihaz bulabilen olursa haberleşelim !!!
  • Okan Aybek Tarih 27 Ekim 2010; 23:25:17
    Beyler şok! Bir arkadaşım Necati Bey'deki turkcell'i aramış ve yarın sabah (28.10.2010) tarihinde 3 tane kontratsız 7 tane kontratlı ip4 geleceğini söylemişler.Yarın sabahta ingilizce kursum var babamla gidip hemen kapacağım.

hadi ya acaba oglene biter mi??
  • Sanırım necatibeydeki tim kontratsız 1900 istiomuş ama emin deilim tabi
  • stok durumuyla ilgiili guncel bi gelişme var mı?
  • Arkadaşlar bugün daha önce isim bıraktığım yerlerden 2 tane dönüş oldu.İki yerde iphone 4 ün geldiğini söyledi.Ama neresi olduğunu sormadım telefonumu aldığımı söyleyip teşekkür ettim.Vodafonmu turkcellmi kontratlımı peşinmi hiç bilmiyorum ben numarayı paylaşayım arayıp sorun bakalım.0312 219 17 67.Diğer numara cep olduğu için ve bir sürü numaradan hangisi olduğunu hatırlayamadığım için paylaşamıyorum kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.