selam vodafone kontratli ip4 ariyorum.pazar gunu icin ankarada bulan olursa ve pm atarsa cok memnun olurum... Bu arada alanlara hayirli olsun
Bende vodafone kontratlı 32gb arıyorum arkadaslar bulan olursa pm atarsa sevinirim bende bulduklarımı yazıcam sizlere.
ahh o kadar param olsada bende iphone 4 bulma arayışına girsem
Bugün Teleses'lere 40'a yakın cihaz gelmiş. Beni aradılar gidip aldım. Tamamı 16 GB'dı. Hiç 32 gelmemiş, ayrıca kontratsız da satmıyorlardı...
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatokuc
Bugün Teleses'lere 40'a yakın cihaz gelmiş. Beni aradılar gidip aldım. Tamamı 16 GB'dı. Hiç 32 gelmemiş, ayrıca kontratsız da satmıyorlardı...
satmasınlar bakalım kontratsız nereye kadar satabilecekler bu şekilde
quote:
Nerdeki teleses ten aradılar seni bu arada :))
Maltepe'den. Adımı bırakmıştım oradaki bir görevliye. Aslında 32 için bırakmıştım ama beklemekten sıkıldım...
Arkadaşlar oraya gelmiş, buraya gelmiş diyorsunuzda, daha başka büyük firmalar, bize gelmedi bekliyoruz derken normal bayilere yada başka telefon, oparatör şirketlerinin ne özelliği varda onlara ilk önce geliyor? Sizce garip bir durum yokmu? Yurtdışından getirtmiş olamazmı bu firmalar?
Yakın bir zamanda Teknosa'dan almış olan varmı acaba? Onlara soruyorum, hiç bir şubeye gelmedi diyorlar..
Daha büyük firmadan kastın ne hocam? Benim aldığım yer Teleses, yani Ankara'daki TİM'lerin yarısının bağlı olduğu firma. Arkasında koca Turkcell var. Bırak da Teknosa'dan fazla telefon gelsin adamlara, sonuçta Turkcell yolluyor telefonları...
Diğer yurtdışı cihaz konusunda da şunu söyliyim, Cihazlar Genpa garantili...
quote:
Maltepe'den. Adımı bırakmıştım oradaki bir görevliye. Aslında 32 için bırakmıştım ama beklemekten sıkıldım...
Az önce aradım 312 229 47 10 (maltepe Teleses) ellerine enson ürünün 20-25 gün önce geldiğini söylediler.. Ben anlamadım bu işi???
walla 2 haftadır 4-5 tane yere isim yazdırdım ha geldi ha gelecek diye bekledim, sonuç ısıfr. en son cumartesi günü hoşderedeki tim e gittim, orada kontart yapanlara 10 gün içinde teslim ediyolarmış. hatta cumartesi sabah 4 tane gelmiş sahiplerine vermişler. işte bu yüzden hiçbir yerde bulamıyoruz zaten dedim bende:)
bende madem öyle 16gb için kontratımı yapayim dedim ve yaptım. tahminimce 25-26 sı gibi telefon elimde olur.
haftasonu bende bi kaç timle görüştüm teleses tim le, cihaz geldiğini ama kontratlı geldiğini söyledi yoksa seni arayacaktım dediler :D görecez bakalım arıyacaklarmı
Vodafone kontratlı satan bulursanız fazla haber verirseniz sevinirim arkadaslar.
ankara ben bi kaç voda ve timi aradm, yok ama haftasonuna bekliyorlarMIŞ.
quote:
Orijinalden alıntı: aky1990
ankara ben bi kaç voda ve timi aradm, yok ama haftasonuna bekliyorlarMIŞ.
kaç haftasonu geçti halen bekliyoruz
Turkcell'in sitesinde yazdığı üzere kontratsız alımlarda sağlanacak olan World Card'a 10 taksit kampanyası 30.10.2010 tarihinde sona ericek, onu kaçırmadan alabiliriz inşallah...
ANKARA TURKCELL KONTRATLI IPHONE4 GELMİŞTİRRRRRR... KONTRATSIZ SATIŞ YOKTUR. ARCADIUM-MEDIAMARKT TURKCELL BAYILERINDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...
Yenimi gelmiş Turkcell'e? Teknosa'dan bir haber yokmu acaba?