Şimdi Ara

İphone 4 #Ankara stok durumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
13.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabah gittim 1 kasımda kesin geliyor.Ve gelenler yeni üretim.
  • Armada TİM 219 20 01

Dün akşam 19:15 civarlarında kontratlı iphone 4 16gb aldım buradan...
  • Azar azar yollamışlar bazı yerlere dün itibariyle ama sadece 16gb yollanmış sanırsam. Bende mithatpaşa cihan telekomdan aldım 16gb kontratlı.

Aslında ilk başta
    türkcellden almam dedim vodafone kontratlı alırım dedim (vodafonede yok)
    sonra hiç bir yerde yoktu yurtdışı uygun fiyata alıyım dedim (çok pahalı yurt dışı cihaza okadar para veremedim)
    sonra 32 kontratsız alayım nereye gelirse dedim (zaten hep 32gb düşünüyordum onuda bulamadım)

En sonunda öyle bir kıvama geldimki beklemekten kontratlı var ve 1 - 2 gün burada yerleri sileceksin çay getirip götüreceksin deseler onuda kabul edecem :)

İşin şakası gerçekten herkes okadar hırs yaptıki bu durumu geldi neredeyse...

Alamayan arkadaşlar inş.. cihazlarına kavuşur biran önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 28 Ekim 2010; 16:07:16 >
  • bugün itibariyle çankaya da bir çok TİM, armada TİM, cihan telekom vs forumlarda ne yazıyorsa hepsiyle konustum çoğu geldi bitti dedi, bir kısmına hiç gelmemiş...Türkcell müşteri hizmetlerinin dediğine göre dün akşam 900 tane iphone 4 gelmiş türkiyeye... sayıyı göz önünde bulundurursak telefonların hemen bitmesi gayet normal :(
    anlaşılan beklemeye devam edeceğiz bir süre daha....
  • 1 kasımda geliyor merak etmeyin, birlikte gidelim işte :
  • Ya İnşallah yeni üretimdekiler 4.2 versiyon olrak gelmez bide onun için jb beklemiyelim :S
  • Bugun aradılar forum avm de timden gittim aldım 32gb lik dahada vardı cihaz bitmediyse tabi
  • forum avm timi ben de aradım ellerınde 1 tane olduğunu söylediyer tel:5780133 ama sadece kontratlı satıyorlar :(
    o kadar kandırmaya çalıştım satmadılar kontratsız olarak...
  • 1 kasım kesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

1 kasım kesin mi?

arcadium da ki vodafone bir ihtimal kasımın ilk haftası dedi
  • ben best buy dan almayı düşünyorum. bb hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Arkadaşlar ben avea hat kullanıyorum. Türkcell veya vodafoen'dan "kontratsız" iphone 4 aldığımda simkartımı takarak direk kullanabilirim değil mi?
  • yeni uretim ne demek allah aşkına. uretim bandından hepsi aynı çıkıyor. hiçbir değisiklik yok ilk uretimle son uretim arasinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar ben avea hat kullanıyorum. Türkcell veya vodafoen'dan "kontratsız" iphone 4 aldığımda simkartımı takarak direk kullanabilirim değil mi?

kontratlı dahi alsan kullanabilirsin.Tr'de satılan tüm cihazlar simkilitsizdir.
  • Saat 18.00da evden çıktım bimeksteki 16 gb kontratlıyı almak için... 1250 tllik bonus kartım da vardı ama chipin şifresi hata verdi :( yandan çekmediler kartı... alamadım yine :(

Ankarada turkcell kontratlı 32 gb bulan olursa lütfen haber versin... İphone kılıfı hediye edeceğim söz...

Çok sıkıldım artık yaaa :( çok koydu şu bimeks olayı... Vodafone turkcell kontratlı farketmez :(

Turkcell kontratlılarının mini paketlerinde tarifemin devam edeceğimi yeni öğrendim... Yani gençtarife + mini kontrat diye birşey oluyormuş :( ya ben ne 32 gb kontratlılara hayır dedim bunu bilmediğimden :(
  • bestbuyda hala 1581 tlye mi satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

bestbuyda hala 1581 tlye mi satılıyor?

Best buyda satılıyor mu ki?
  • Doğru düzgün bir yere geldiği yok.. Beklemedeyiz bakalım..
  • Arkadaşlar bu kontrat olayı ne oluyor tam olarak?
  • Yarın gelecek mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.