Şimdi Ara

İphone 4 #Ankara stok durumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
13.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızılayda ki vodafone lara sordum yok geleceği tarih ise hiçbiri bilmiyorlar. Hepsi başka tarih söylüyor.
  • merhabalar, arkadaşlar. az önce sahibinden'e bakıyordum da şu ilan dikkatimi çekti. kontratsız almak için bekleyen arkadaşlar ilgilenir belki diye yazayım dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-sifir-apple-iphone-4-16-gb-turkcell-34164202/detay?

ilanla herhangi bir ilgim yok o yüzden sorumluluk falan almıyorum.
  • ya ne şans var ben de. en sonunda kontratlı alayim bari dedim. simdi de nereye sorduysam kontratlı dahi yok ellerinde :( ankarada kontratlı satan goren bilen insaniyet namina haber versin lütfen :))
  • Yahu millet zaten Vfone'u baya bi kötülüyor forumun heryerinde. Tamam Vfone kötü belki ama Tcell'inde ondan eksik kalır yanı yokki. Ben aylardır Tcell kontratsız almak istiyorum. Bir TİM diyorki 1950 lira, bir diğeri 2050 lira. Hayır neye göre fiyat biçiliyor? Herkes kafasına göre bir rakam koymuş satıyor. E Tcell nerde burda? Bunu denetlemesi gerekir tahminimce. Herşeyi geçtim, Tcell'de de yokki ne kontratlı ne kontratsız. Herkes öyle bir konuşmuşki, sanki Tcell'de çok var ama Vfone'da hiç yok. Alakası yok =) Türkiyede yok şu an cihaz.
  • up
  • Hakkaten Ankara'lılar, uyanın lütfen, haberler nasıl?
  • Ankara'da 24 Eylül'den sonra telefon olmadı. Ne Turkcel de ne Vodafone de. Arada 10-15 kişi ancak aldı almadı.
    Bide el altından tanıdıklara satışlar oldu... Koskoca 50 günde telefon yok. Herkes beklemede
  • alamadık hala yaa
  • Genpa'dan ekim ayının başında form doldurmuştum. Dün yeniden müracaatta bulundum.Sabah formunuz işleme alınmıştır diye msj. geldi
    10 dakika önce de aradılar . Sağolsun Mehtap hanım çok yardımcı oldu. 1.638 TL 12 ay Maximum karta taksitle aldım. Ankara'dayım
    3 iş günü içinde Yurtiçi kargo ile geleceği söylendi...
  • Genpaya nereden başvurdunuz? internet üzerinden ise site adresini gönderir misiniz? biz de başvuralım
  • google dan genpa yazıp aratırsanız karşınıza çıkan ilk site oradan sanal marketten iphone4 yazan yer var yukarıda orayı seçin ondan sonra ön sipariş formu doldurtuyor size :)

bu arada dün eryamandaki medya markete sormuştum bugun için ellerine 1 adet turkcell kontratlı geleceğini söylemişlerdi ben vodafone arıyorum , o yüzden ilgilenenler bence elini çabuk tutsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serah -- 10 Kasım 2010; 11:14:40 >
  • Ankara stok bilgisi lütfen. Hangi mağazada var veya yok, bilgisi olan.
  • UP
  • ben gecen cumartesi kontratlı vodafone aldım media markt'dan bayramdan sonra shoplarada dagıtılacakmıs özellikle etlik metrodaki vodafone shopa sormanızı tavsiye ederim.
  • Bende bugun aldım 365 ten en üst kat tim den Bir tane daha var ellerinde almak isteyenler acele etsin
  • arkadaşlar ankara'da normal fiyattan kontratsız 16 gb satan yer biliyorsanız haber verin lütfen.
  • Ankara için kontratlı satan (Turkcell) bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar;

http://www.genpatech.com/_iPhone_4&selected=9~0

Girin Genpa'dan ön sipariş formunu doldurun. Size 4-5 gün içinde dönerler. Sipariş ettikten sonra 1-2 gün içinde elinizde olur. Daha uğraşmayın bence orası ile burası ile.. Tek çekim 1591 lira genpada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Arkadaşlar;

Girin Genpa'dan ön sipariş formunu doldurun. Size 4-5 gün içinde dönerler. Sipariş ettikten sonra 1-2 gün içinde elinizde olur. Daha uğraşmayın bence orası ile burası ile.. Tek çekim 1591 lira genpada..

Kontratlı arıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_
    Arkadaşlar;

taksit yapiyorsa iyimis bakim hemen ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.