Şimdi Ara

Iphone 4 arka kısım şeffaf film?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone 4 ümün arka kısmına şeffaf film yapıştırdım. Pek beceremediğim için bir kaç hava baloncuğu oluştu. Arkada olduğu için görüntü açısından sorun etmiyorum ancak bazı yerlerde okuduğum kadarıyla filmin altında kalan bazı toz parçacıkları zamanla arka camı çatlatabiliyormuş. Hava baloncuklarının böyle bir zararı olur mu?

• Böyle birşey mantiken ve fiziken mümkün değil bence. Bir toz parçasının o camı patlatabilmesi mantık dışı geliyor bana. Kabarcıkların görsel olarak dezavantajı olabilir sadece. Tele zarar vermez.
  • evet bana da saçma geliyor ancak toz parçacıklarının yaptığı baskı zamanla çatlamlara sebep olduğunu birçok yerde gördüm. tabi toz parçacığının boyutu önemlidir muhtemelen küçük olanların bir zararı olmaz. baloncuk oluşunca içime bir kurt düştü ama umarım bir zararı olmaz.
  • rexxerss,
    Arka camın bazı durumlarda çatladığı doğru bir haber. Ama senin durumun için söz konusu değil.

Kapak ile cihaz arasında toz v.b. girmesi ve Toz'un kapak ile cihaz arasında sıkışması durumunda, oluşan baskı neticesinde arka camın çatlaması söz konusu olabilir.

Ama bu durum içinde senin arka yüzeyi kapatan kapaklardan kullanıyor olman gerekli.

Ben Sgp marka kapak kullanıyorum ve aklıma geldikçe kapağı çıkartıp içerisindeki tozları siliyorum.
  • teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 13 arka cam hasarı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.