Şimdi Ara

iphone 4 batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degerli arkadaşlar benım iphone 4 16 gb var siyah yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum ee haliyle batarya süreri kısaldı elinde sıfır orj iphone 4 batarya olan varmı acaba. veya yurtdışından getirilmiş orj telefonu kapanmış olanlar bataryasını satarmı bana ilginize teşekkürler

• Batarya bitmiş bence. Tüm sorun o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer ciftci

degerli arkadaşlar benım iphone 4 16 gb var siyah yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum ee haliyle batarya süreri kısaldı elinde sıfır orj iphone 4 batarya olan varmı acaba. veya yurtdışından getirilmiş orj telefonu kapanmış olanlar bataryasını satarmı bana ilginize teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=OVAIHCvjBH4
  • Ben piyasada orjinal apple bataryası bulabilecegimi sabmıyorum o yüzden telefondan çıkma almayı düşünüyorum çünkü piyasa dolandırıcı dolu

• quote:

Ben piyasada orjinal apple bataryası bulabilecegimi sabmıyorum o yüzden telefondan çıkma almayı düşünüyorum çünkü piyasa dolandırıcı dolu

orjınal ürünün sıfırı olmaz size katılıyorum ne olursa olsun pil ekran ne olursa apple dışarı parça satışı yoktur
  • Evet kenbu. Ben de o düşünceyle yola çıkaraktan özellikle çıkma telefondan almayı düşünüyorum şansıma inş denk gelir

• quote:

Evet kenbu. Ben de o düşünceyle yola çıkaraktan özellikle çıkma telefondan almayı düşünüyorum şansıma inş denk gelir

• Sahibindende yüzlerce ilan var acaba alınırmı cin malı ama degermi alıpta benim pilden kötü çıkmasın. Bilgisi olan paylaşsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.