İphone un elimden uctu ve dustu vede kilifindan cikardiginda aci gercekle karsilastim. Cami kirilmisti. Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yardim lutfen. Cesitli fiyatlar aldim 350tl diyen var. 250tl diyen var.130 tl diyen var ve hicbiri orjinal degilmis. Ayni olay basina gelen arkadaslardan tecrubelerini aktarmalarini bekliyorum. Bu arada telefonum gayet guzek calisiyor sadece goruntusu kotu.
olayınız hakkında cidden çok fazla konu var forumda.. geçmiş olsun öncelikle, önce biraz sakinleşin ve yeni konudan ziyade diğer konuları okuyun baştan sona.. eminim burada bulunacak çözümlerden çok daha fazlasıyla karşılaşacaksınız
geçmiş olsun
orjinal bulman biraz zor hepsi %95 çin malidir ama iclerinde kaliteli olanlarida var artik goz yumup bir yere yaptircan telini veya çinden kendin siparis ver camini sadece iscilik ode bu sekilde de olabilir. çinden siparis icin forumda yeterince konu mevcut arama motorunu kullanabilirsin.
Geçen hafta bir arkadaşım kadıköyde 140 TL ye takdırdı camı
o ekranın orjinali yerine çin malını taktırıp kullanıcağıma kenara koyarım daha iyi.Gidin serviste yaptırın bence en azından orjinal parça biraz tuzlu olur ama...Artık daha dikkatli kullanırsınz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme