Şimdi Ara

iphone 4 çiziliyor mu? invisible shield'e gerek var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende wrapsol alıyorum nesi hoşunuza gitmedi yazabilirmisiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Wrapsol geldi uyguladim ama hic hosuma gitmedi sanirim ön camdakini cikaricam,telefonu cok bozuyor bence..
  • bu wrapsolun ön cam koruyucusundan niye kimse hoşlanmıyor ben bi tane alıcam fikir verin
  • Wrapsol'e iyi diyorlardı ama beğenmeyenler daha fazla. Peki en iyi koruyucu film hangisi?
  • Wrapsol şu anda iPhone 4 için en populer ve uygun kaplama sistemi... o da hoşunuza gitmediyse zaten hiçbirsi gitmez diye düşünüyorum..

bende Kap kullanmayı sevmeyenlerdenim... eee Çizilecek sonuçta bu da bir malzeme, biraz dkkat ederseniz sağa sola koyarken, cebinize koyarken (anahtar para gibi şeylerle aynı cebe koymamak gibi) kılcak çizikler dışında (ki ip4 ün camı 3GS lerin ön camından daha sağlam ve arkalı önlü aynı malzeme) hiçbişey olacağını zannetmiyorum..

Yanlız BUMPER kullanmanızı tavsiye ediyorum neden ise ön ve arka kısmın camın bittiği yerler açık... o köşeden alınan bir darbe camınızın o bölümünü tuzla buz ediyor.. Bumper bunun önüne geçmek için bire bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    Wrapsol şu anda iPhone 4 için en populer ve uygun kaplama sistemi... o da hoşunuza gitmediyse zaten hiçbirsi gitmez diye düşünüyorum..

bende Kap kullanmayı sevmeyenlerdenim... eee Çizilecek sonuçta bu da bir malzeme, biraz dkkat ederseniz sağa sola koyarken, cebinize koyarken (anahtar para gibi şeylerle aynı cebe koymamak gibi) kılcak çizikler dışında (ki ip4 ün camı 3GS lerin ön camından daha sağlam ve arkalı önlü aynı malzeme) hiçbişey olacağını zannetmiyorum..

Yanlız BUMPER kullanmanızı tavsiye ediyorum neden ise ön ve arka kısmın camın bittiği yerler açık... o köşeden alınan bir darbe camınızın o bölümünü tuzla buz ediyor.. Bumper bunun önüne geçmek için bire bir.

Aslında düşündüm de gerçekten benim ihtiyacım yok. Şu an 5800 kullanıyorum. Bir kez dikkatsizlikten yere düşürdüm. Onun haricinde sadece ekranda 4 5 kılcal çizik var. Ama 5800ın ekranının ne kadar dandik olduğunu bilirsiniz

• Böyle bir koruyucu alacaksanız mutlaka BodyGuardz'i tercih edin. Invisible shield daha kalitesiz..
  • Peki bu saatçiler saat camındaki çizikleri düzeltiyor ya peki o iphone 4'e olur mu?
  • çiziliyor arkadasımda ip4 var gordum arkasında da onunde de baya cizik vardı.
  • Ben kullanmıyorum hiç birsey 2tane iPhone var ikisindede çizik yok kolay kolay cizilecege benzemiyor. Çok araştırdım bence en iyisi bu. iPhone malzeme kalitesi çok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Bende wrapsol alıyorum nesi hoşunuza gitmedi yazabilirmisiniz?

Ne kadar özen gösterirseniz gösterin ama icerde yine birsey kaliyor.Gerci 10 sefer takin cikarin birseyde olmuyor ama yinede ön taraftaki iyi görünmüyor.Söylede birsey gercekten bir saglamlik hissi veriyor telefonu elinize alinca.Benim hosuma gitmeyen en önemli eksisi yan taraflari yada home tusu civarindaki bosluklara toz yapismasi,yani ic tarafi yapiskanli oldugu icin mutlaka toz yapisiyor.Dokunmatige kesinlikle bir etkisi yok.Ben simdilik sadece ön taraftakini cikardim ama arka ve yanlardaki duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 12 Ekim 2010; 22:22:06 >
  • Steve Jobs 9mm ile telefonun sol alt kosesine ates ederseniz Cekmeme sorununu cozebileceginizi soylemis,

Ayrica onemli bir sozu daha var.

Shoot Properly - Düzgün ateş edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC
    Steve Jobs 9mm ile telefonun sol alt kosesine ates ederseniz Cekmeme sorununu cozebileceginizi soylemis,

Ayrica onemli bir sozu daha var.

Shoot Properly - Düzgün ateş edin.

Bir videoda 0.50 cal ile ateş ediyordu alt köşeye tahmin ettiğimden az zarar verdi. Hem de çok daha az.
  • Marmarali,
    Gayet kolay çiziliyor.Bende senin firdeydim kolay kolay çizilmez bu bu telefon diye hiçbir koruma önlemi almadım.
    Bu arada telefonu koyduğum yere anahtarlık, para vb şeyler koymamaya dikkat ettim.
    Ama telefonun arkası çizildi :(
    Bence bu telefon için koruyucu şart.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.