Şimdi Ara

iphone 4 Dfu modda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumlarda yazılanları denedim olmadı itunes dan restore yapmaya çalıştıgımda 3194 1600 hatalarını aldım
    telefon İOS 4.3.3 sürümüyle gelmişti bana kayıtlı simfree itunesa bağladım 6.1.2 sürümüne yükselt dedi kabul ettim yarıda kaldı işlem ne geri açıldı nede eski yazılım tekrar açıldı hiç bi şekilde tekrar restore yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.
    telefonu dfu modda bağlayabiliyorum ancak o da bu şekilde gözüküyor itunes da
     iphone 4 Dfu modda kaldı

• Öncelikle yapmanız gereken iPhone 4 için 6.1.3 ipsw dosyasını internetten indirin.Daha sonra telefonu iTunes e bağlayın.Shift Tuşuna basarak iPhone'u Geri Yükle kısmına tıklayın indirdiğiniz ipsw dosyasını seçin yüklemeyi yapın.
  • dfu moda alıp dediğiniz gibi yüklemeye çalıştım ama 3194 hatası aldım hosts dan apple ile alakalı yerleri sildim ekledim filan ama yine aynı 4.3.3 sürümünü itunes üzerinden yükseltirken böyle oldu elma logosu filanda gelmiyor hiç
  • Donanımsal arıza olabilir. Redsn0w'u indirip query yaparak cihazınızın hangi sürümlere shsh kaydı olduğuna bakın. En güncel sürüm hangisiyse onun ipsw dosyasını indirip redsn0w üzerinden restore yapın. Restore yaparken içersine shsh de gömecektir ve sorunsuz olarak restore işlemi tamamlanacaktır.
  • Malesef,donanımsal hata.

Servise götürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi yok hocam telefonun bu halde geçti elime
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Donanımsal arıza olabilir. Redsn0w'u indirip query yaparak cihazınızın hangi sürümlere shsh kaydı olduğuna bakın. En güncel sürüm hangisiyse onun ipsw dosyasını indirip redsn0w üzerinden restore yapın. Restore yaparken içersine shsh de gömecektir ve sorunsuz olarak restore işlemi tamamlanacaktır.

ne gibi bi donanımsal arıza olabilir mesela hocam teşekkürle verdiginiz cevaplar için.
    dediklernini deneyip yazacagım
  • Acaba farklı bir bilgisayardan deneyebilir misin dediğim işlemleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata0185

quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Donanımsal arıza olabilir. Redsn0w'u indirip query yaparak cihazınızın hangi sürümlere shsh kaydı olduğuna bakın. En güncel sürüm hangisiyse onun ipsw dosyasını indirip redsn0w üzerinden restore yapın. Restore yaparken içersine shsh de gömecektir ve sorunsuz olarak restore işlemi tamamlanacaktır.

ne gibi bi donanımsal arıza olabilir mesela hocam teşekkürle verdiginiz cevaplar için.
    dediklernini deneyip yazacagım

Muhtemel sıvı teması tarzı arızalar. Imei görmüyordur. Dediklerimi doğru şekilde yaparsanız düzelecektir.
  • iFaith-v1.5.9 ile shsh kaydı aldım signed yaptım ipsw ye itunes den yüklemeye çalışıyorum bu seferde 1600 hatası veriyor :S Teamviewer ID versem sesli beraber yapabilir miyiz yardımcı olur musnunz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galata0185 -- 18 Temmuz 2013; 22:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Acaba farklı bir bilgisayardan deneyebilir misin dediğim işlemleri?

evdeki diger laptopda denedim yine aynı hatayı veriyor hocam
  • tamam hocam bi servise götüreceğim cavaplarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.