Şimdi Ara

İphone 4 ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 üm var ekranı kırıldı yalnız telefoncuya verdim ekranı değiştirdikten sonra içindekiler gider mi yani ekran kilidi felan hala durur mu? Bu arada ben adama demiştim zaten içindekilere bir şey olur mu diye yok olmaz demişti yinede tereddüt ettim birde size sorayım dedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: RomjkkE

Arkadaşlar iphone 4 üm var ekranı kırıldı yalnız telefoncuya verdim ekranı değiştirdikten sonra içindekiler gider mi yani ekran kilidi felan hala durur mu? Bu arada ben adama demiştim zaten içindekilere bir şey olur mu diye yok olmaz demişti yinede tereddüt ettim birde size sorayım dedim?

Hiç bir şey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Arkadaşlar iphone 4 üm var ekranı kırıldı yalnız telefoncuya verdim ekranı değiştirdikten sonra içindekiler gider mi yani ekran kilidi felan hala durur mu? Bu arada ben adama demiştim zaten içindekilere bir şey olur mu diye yok olmaz demişti yinede tereddüt ettim birde size sorayım dedim?

Hiç bir şey olmaz.

En merak ettiğim o ekran kilidi(parolası) hala aktif olur değil mi? Yani yaptıktan sonra menüye giremezler değil mi şifreden dolayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomjkkE -- 20 Mayıs 2014; 22:14:13 >

• quote:

quote:

quote:

Hiç bir şey olmaz.

En merak ettiğim o ekran kilidi(parolası) hala aktif olur değil mi? Yani yaptıktan sonra menüye giremezler değil mi şifreden dolayı?

Hocam isterse anakartı isterse ekranı değiştirsinler hiç bir şekilde yazılımına müdehale edemezler bundan şüpheniz olmasın.Parola vs gepsi yerinde duracaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir şey olmaz.

Hocam isterse anakartı isterse ekranı değiştirsinler hiç bir şekilde yazılımına müdehale edemezler bundan şüpheniz olmasın.Parola vs gepsi yerinde duracaktır.

Hocam çok teşekkür ediyorum sana valla içime su serptin. Tekrar teşekkür ediyorum kardeşim

• iOS 5 veya 6 sürümlerinde ekran kilidine parola da koysan aşma yöntemi var (kötü emellere alet olmaması namına burda söylemiyorum. Lakin bu yöntemi bilen kişi sayısı %1'dir; velev ki aslında hiçbir halttan anlamayan telefoncu, tamirci ve teknik servisçi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden rahat ol. Eğer iOS 7 varsa ekran kilidi parolasını geçmek ile Çin işkencesi görmek arasında bir fark yok.

Kısacası: Bu tür çakallıkları bilmiyorsa hiçbir şey yapamaz. Bu tür çakallıkları biliyor olsa bile yapacağını sanmam. Sonuçta alıp bir ekran değiştirecek, o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

iOS 5 veya 6 sürümlerinde ekran kilidine parola da koysan aşma yöntemi var (kötü emellere alet olmaması namına burda söylemiyorum. Lakin bu yöntemi bilen kişi sayısı %1'dir; velev ki aslında hiçbir halttan anlamayan telefoncu, tamirci ve teknik servisçi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden rahat ol. Eğer iOS 7 varsa ekran kilidi parolasını geçmek ile Çin işkencesi görmek arasında bir fark yok.

Kısacası: Bu tür çakallıkları bilmiyorsa hiçbir şey yapamaz. Bu tür çakallıkları biliyor olsa bile yapacağını sanmam. Sonuçta alıp bir ekran değiştirecek, o kadar.

iOS 7 var kardeşim o zaman sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.