Şimdi Ara

Iphone 4 ekran değişimi ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten ekran sipariş edip kendim değiştirdim, ekran sorunsuz çalıtı ancak sim kartı okumuyor telefon artık, herhangi bir kablosunda falan çıkma olmuş mudur kart okuyucunun yada bir eğilme veya bunda benzer bişey, lütfen bilgisi veya önerisi olan yardımcı olsun teşekürler şimdiden

• SAAT VE TARİHİ AYARLA OLMAZ İSE İÇİNDE SİMKART YOK İKEN WİFİYE BAĞLAN SAAT VE TARİH GÜNCELİYİNCE HAYIRLI OLSUN buarada 2 konu açmışsın
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Bu seferde aranıyor diyo ama her defasında servis yok diyor :( aceba sim card okuyucuyla ilgili bir problem mi oldu ki :(
  • KADIKÖYE YAKINMISIN ANTENİ FALAN TAKTIN DIMI SAAT VE TARİHİ MUTLAKA KONTROL ET WİFİYE MUTLAKA BAĞLAN İÇİNDE SİMKART YOK IKEN
    İzmirdeyim, orda olsa koşa koşa gelirdim valla, herşeyi taktım hiçbir eksik yok, soketi pin i falan warsa yanlışlkla çıkarttığım bilmiyorum :( En başta sim yok hatası alıyordum sonra bi daha söküp tatkıtm ağ ayarlarını resetledim sim yok hatası almadım, pin kodu sordu, oh dedim oldu, ama pini girince bin saat bekletti yine olmadı, başka tele taktım sim kilidini kaldırdım bu seferde aranıyor diip duruyo sürekli, nolur bi çözüm bul :(
  • heycan yapma telefonun saati guncelle gelecektır benımde basıma geldı :D
  • dafidaq kullanıcısına yanıt
    hemen güncelledim yine olmuyo, donanımsal bi sorun olma ihtimali yok mu? sonrada heycanlanma diyosun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 ay önce açıldı
    Batarya değişimi için yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ekranı değiştirmek zahmetli oldu mu? Konuyla alakasız ama kusura bakma...
  • Sim tanimiyosa tarihtendir pin giriyosan demek goruyo sen wifi ac ekle duzelir bazen telefonu temizledikten sonra sim takinca gormuyo sonra goruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITTF kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim hiç zor değil gözlerin de 0.5 dereceden büyük bi dereceli herhangi bi bozukluk yoksa çok rahat değiştirirsin :D inanılmaz küçük vidalar var, herkesin yapması gereken tek şey bir kağıda telefonuın şablonunu çizip çıkarttığı vidayı çizdiği şekil üstünde olan yerlere taksın, yoksa toplarken çok sıkıntı yaşanır, başka bir sıkıntın olursa özelden mesaj at elimden gelen yardımı yaparım, ama benim telde sim hatası alıyorum sendede olursa mesuliyet kabul etmem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbbs

Yok kardeşim hiç zor değil gözlerin de 0.5 dereceden büyük bi dereceli herhangi bi bozukluk yoksa çok rahat değiştirirsin :D inanılmaz küçük vidalar var, herkesin yapması gereken tek şey bir kağıda telefonuın şablonunu çizip çıkarttığı vidayı çizdiği şekil üstünde olan yerlere taksın, yoksa toplarken çok sıkıntı yaşanır, başka bir sıkıntın olursa özelden mesaj at elimden gelen yardımı yaparım, ama benim telde sim hatası alıyorum sendede olursa mesuliyet kabul etmem :D

Teşekkürler hocam :D Gözler sağlam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbbs

İzmirdeyim, orda olsa koşa koşa gelirdim valla, herşeyi taktım hiçbir eksik yok, soketi pin i falan warsa yanlışlkla çıkarttığım bilmiyorum :( En başta sim yok hatası alıyordum sonra bi daha söküp tatkıtm ağ ayarlarını resetledim sim yok hatası almadım, pin kodu sordu, oh dedim oldu, ama pini girince bin saat bekletti yine olmadı, başka tele taktım sim kilidini kaldırdım bu seferde aranıyor diip duruyo sürekli, nolur bi çözüm bul :(

keşke buralarda olsan :) şimdi saat ve tarih doğru dimi eğer doru ise pil kapağını sana zahmet sök pilin takıldığı yerde bir anten var onu fazla basmadan kontrol et birde kartın başka makınada çalışıyor dımı kontrol ettın
     Iphone 4 ekran değişimi ACİL YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 8 Mart 2014; 17:14:30 >

Kontrol ettim kardeşim bi tane daha iphone var onda çalışıyor, başka kart taktım benim sıkıntılı iphone a o da olmuyor, ordaki minnacık şey antense onuda kontrol ettim gayet takılı, hatta sorun kesin o diyorsan çalışan iphone dakini çıkartıp ona takıyım bide öyle deneyim? bu arada ilginiz için çok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.