Bildirim
Iphone 4 ekran değişimi ACİL YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SAAT VE TARİHİ AYARLA OLMAZ İSE İÇİNDE SİMKART YOK İKEN WİFİYE BAĞLAN SAAT VE TARİH GÜNCELİYİNCE HAYIRLI OLSUN buarada 2 konu açmışsın -
Bu seferde aranıyor diyo ama her defasında servis yok diyor :( aceba sim card okuyucuyla ilgili bir problem mi oldu ki :( -
KADIKÖYE YAKINMISIN ANTENİ FALAN TAKTIN DIMI SAAT VE TARİHİ MUTLAKA KONTROL ET WİFİYE MUTLAKA BAĞLAN İÇİNDE SİMKART YOK IKEN -
İzmirdeyim, orda olsa koşa koşa gelirdim valla, herşeyi taktım hiçbir eksik yok, soketi pin i falan warsa yanlışlkla çıkarttığım bilmiyorum :( En başta sim yok hatası alıyordum sonra bi daha söküp tatkıtm ağ ayarlarını resetledim sim yok hatası almadım, pin kodu sordu, oh dedim oldu, ama pini girince bin saat bekletti yine olmadı, başka tele taktım sim kilidini kaldırdım bu seferde aranıyor diip duruyo sürekli, nolur bi çözüm bul :( -
heycan yapma telefonun saati guncelle gelecektır benımde basıma geldı :D -
hemen güncelledim yine olmuyo, donanımsal bi sorun olma ihtimali yok mu? sonrada heycanlanma diyosun :) -
hocam ekranı değiştirmek zahmetli oldu mu? Konuyla alakasız ama kusura bakma... -
Sim tanimiyosa tarihtendir pin giriyosan demek goruyo sen wifi ac ekle duzelir bazen telefonu temizledikten sonra sim takinca gormuyo sonra goruyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kardeşim hiç zor değil gözlerin de 0.5 dereceden büyük bi dereceli herhangi bi bozukluk yoksa çok rahat değiştirirsin :D inanılmaz küçük vidalar var, herkesin yapması gereken tek şey bir kağıda telefonuın şablonunu çizip çıkarttığı vidayı çizdiği şekil üstünde olan yerlere taksın, yoksa toplarken çok sıkıntı yaşanır, başka bir sıkıntın olursa özelden mesaj at elimden gelen yardımı yaparım, ama benim telde sim hatası alıyorum sendede olursa mesuliyet kabul etmem :D -
quote:
Orijinalden alıntı: xbbs
Yok kardeşim hiç zor değil gözlerin de 0.5 dereceden büyük bi dereceli herhangi bi bozukluk yoksa çok rahat değiştirirsin :D inanılmaz küçük vidalar var, herkesin yapması gereken tek şey bir kağıda telefonuın şablonunu çizip çıkarttığı vidayı çizdiği şekil üstünde olan yerlere taksın, yoksa toplarken çok sıkıntı yaşanır, başka bir sıkıntın olursa özelden mesaj at elimden gelen yardımı yaparım, ama benim telde sim hatası alıyorum sendede olursa mesuliyet kabul etmem :D
Teşekkürler hocam :D Gözler sağlam . -
-
Kontrol ettim kardeşim bi tane daha iphone var onda çalışıyor, başka kart taktım benim sıkıntılı iphone a o da olmuyor, ordaki minnacık şey antense onuda kontrol ettim gayet takılı, hatta sorun kesin o diyorsan çalışan iphone dakini çıkartıp ona takıyım bide öyle deneyim? bu arada ilginiz için çok saolun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iphone aux ayarları
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- nano ekran koruyucu nedir
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X