Şimdi Ara

iPhone 4 Ekranda olmaması gereken şerit - yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Laptop USB den şarjdayken ve telefon elimdeyken bir anda ekran titredi ve sonra kalıcı olarak resimdeki gibi ekranın altında şerit oluştu. Ekrandaki renge göre değişen bu şerit nedir bilen, çözüm önerisi olan veya sorunu teşhis için yardımcı olacak olan varsa çok makbule gider, Anında restore yaptım, hatta versiyonu 4.2.1 e çıkarttım sonuç değişmedi. ABD den gelme JBli, BB 1.59 dolayısı ile garanti yok :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGA -- 24 Şubat 2011; 0:04:35 >

• Allah. Allah nasil oldu yahu forumda bir arkadasin ipad ine boyle olmustu sanirim ama o boydan boya idi ve biraz sert bicimde ekrana bastirmistim demisti sanirim senin iphone darbe felan almis olabilirmi ? ( gecmis olsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Allah. Allah nasil oldu yahu forumda bir arkadasin ipad ine boyle olmustu sanirim ama o boydan boya idi ve biraz sert bicimde ekrana bastirmistim demisti sanirim senin iphone darbe felan almis olabilirmi ? ( gecmis olsun )
    kesinlikle darbe yok, elimde facebook a bakıyordum, laptop USB üzerinden şarj oluyordu :/
    Bu arada o bölümdeki dokunmatik çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGA -- 23 Şubat 2011; 23:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SGA

kesinlikle darbe yok, elimde facebook a bakıyordum, laptop USB üzerinden şarj oluyordu :/
    Bu arada o bölümdeki dokunmatik çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bir başka resim

• quote:

Bir başka resim

Alıntıları Göster
    başka resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGA -- 23 Şubat 2011; 23:52:29 >

• quote:

başka resim

Alıntıları Göster
    bir başkası,

• quote:

bir başkası,

Alıntıları Göster
    bir başkası

• quote:

bir başkası

Alıntıları Göster
    son resim,

• quote:

son resim,

Alıntıları Göster
    display board hatası gibi gözüküyo voltaja bağlı yanmış olabilir bir kısmı, umarım değildir yoksa ekranı değişmen gerekebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dataman

display board hatası gibi gözüküyo voltaja bağlı yanmış olabilir bir kısmı, umarım değildir yoksa ekranı değişmen gerekebilir

Alıntıları Göster
    Sorun malesef yazılımsal değil.
    Servise götürürsende ekran değişimi talep ederler büyük ihtimalle.
    Genpa bu gibi durumlarda 675 tl ye cihazı komple değiştiriyor.

Normal iphone servisleride 400 civarı bir rakam isteyecektir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Sorun malesef yazılımsal değil.
    Servise götürürsende ekran değişimi talep ederler büyük ihtimalle.
    Genpa bu gibi durumlarda 675 tl ye cihazı komple değiştiriyor.

Normal iphone servisleride 400 civarı bir rakam isteyecektir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    teşekkürler, ben de sizler gibi düşünmüştüm, ama umut dünyası belki başka birşey vardır diye yazmıştım.

• quote:

teşekkürler, ben de sizler gibi düşünmüştüm, ama umut dünyası belki başka birşey vardır diye yazmıştım.

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun işte Yurt dışından alınan iphone nun zararlarından bi tanesi garanti sorunu eğer TR den alınmış olsaydı kesin değişim yapardılar...İçim yandı bakınca yaw hemide İphone 4...
  • Hiç sorma, benimde içim yanıyor, 02.10 UL bekleyen arkadaslarımın nazarı değdi :)

Acaba Ankara' da bu soruna kesin teşhis koyacak bir yer var mıdır, bilgisi olan?
  • quote:

Hiç sorma, benimde içim yanıyor, 02.10 UL bekleyen arkadaslarımın nazarı değdi :)

Acaba Ankara' da bu soruna kesin teşhis koyacak bir yer var mıdır, bilgisi olan?
    çok geçmiş olsun. gercekten üzücü bir o kadar da entresan bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Çok geçmiş olsun işte Yurt dışından alınan iphone nun zararlarından bi tanesi garanti sorunu eğer TR den alınmış olsaydı kesin değişim yapardılar...İçim yandı bakınca yaw hemide İphone 4...

Al benden de o kadar. Sırf garantisi yok diye yurtdışı cihazımı satıp Tr'den garantili cihaz aldım. Çevremde muhtelif nedenlerden sorun yaşayanları görünce iyiki değiştirmişim diyorum. Bu kadar para döküp cihazın elinde patladığını görmek çok fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Al benden de o kadar. Sırf garantisi yok diye yurtdışı cihazımı satıp Tr'den garantili cihaz aldım. Çevremde muhtelif nedenlerden sorun yaşayanları görünce iyiki değiştirmişim diyorum. Bu kadar para döküp cihazın elinde patladığını görmek çok fena.

Alıntıları Göster
    Şimdi bunun ekran arızası mı, kart arızası mı olduğunu nasıl anlarız? Ankara'da iki yere gösterdim, ikisi de ekrana bakıp ön panel değişimi gerekiyor dedi, biri 350, diğeri 400 tl dedi. Ebay de 75-80 dolara buldum ön paneli, elimden gelir yaparım ama arıza tespitini kesinleştirmem lazım, ne önerirsiniz?

• quote:

Şimdi bunun ekran arızası mı, kart arızası mı olduğunu nasıl anlarız? Ankara'da iki yere gösterdim, ikisi de ekrana bakıp ön panel değişimi gerekiyor dedi, biri 350, diğeri 400 tl dedi. Ebay de 75-80 dolara buldum ön paneli, elimden gelir yaparım ama arıza tespitini kesinleştirmem lazım, ne önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    güncel - önerilerinizi bekliyorum..
  • bence bi ekran alin ebay den olursa kullanirsiniz yok olmadi sorun anakartta ise o zaman yapacak birsey yok yeni bi anakart baya bi masrafli olur bu haliyle kullanmaya devam ederseniz daha iyi olur bence...

bu arada bende size ekran temin edebilirm isterseniz bi pm atabilirsiniz siyah yada beyaz mevcut... 1 gun sonra elinizde olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishekimin

bence bi ekran alin ebay den olursa kullanirsiniz yok olmadi sorun anakartta ise o zaman yapacak birsey yok yeni bi anakart baya bi masrafli olur bu haliyle kullanmaya devam ederseniz daha iyi olur bence...

bu arada bende size ekran temin edebilirm isterseniz bi pm atabilirsiniz siyah yada beyaz mevcut... 1 gun sonra elinizde olur...
    Garantisi bitmeden, giden bir arkadasla ABD ye gönderdim, Apple Store da direk değiştirmişler, bilginiz olsun
  • quote:

Garantisi bitmeden, giden bir arkadasla ABD ye gönderdim, Apple Store da direk değiştirmişler, bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    Faturasıylamı gönderdiniz? ayrıca gözünüz aydın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.