factory unlocked iphone 4 (4.3.3 yuklu) telefonuma jb yapmak istiyorum bu baseband koruma filan diyorlar. boyle birsey yapmama gerek var mi? ayrica 4.3.3 jb yapimi ile ilgili anlatim goremedim 4.3.2 var sadece ingilizcede olsa guvenilir bir kaynak onerebilirseniz memnun olurum. factory unlocked oldugu icin hicbir sekilde kilitlenme olayi yasamam degil mi? tesekkurler.
m. can
factory unlocked oldugu için sizi baseband ile işiniz yok. tıklayınız
tesekkurle hakan.turan. bu sn0brezze, ultrasn0w, redsn0w farklari nelerdir. yollladiginda redsn0w yaziyor. en iyisi bumudur? kafam allak bullak oldu ne zor istir yaffff :)
quote:
Orijinalden alıntı: mrmcan tesekkurle hakan.turan. bu sn0brezze, ultrasn0w, redsn0w farklari nelerdir. yollladiginda redsn0w yaziyor. en iyisi bumudur? kafam allak bullak oldu ne zor istir yaffff :)
Redsnow la yap
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
quote:
Orijinalden alıntı: mrmcan tesekkurle hakan.turan. bu sn0brezze, ultrasn0w, redsn0w farklari nelerdir. yollladiginda redsn0w yaziyor. en iyisi bumudur? kafam allak bullak oldu ne zor istir yaffff :)
Redsnow la yap
+1 redsn0w iyidir
snowbreeze ile baseband korunuyor,siz redsnow ile yapınız.
tamam redsn0wla yapacağım ama diğerlerinden farkı nedir biliniyor mu? (merakdan soruyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme