Arkadaşlar iphone4 kullanıyorum. hafızam doldukça resimleri videoları bilgisayara atıp yer açıyordum. hafızam yeterli gelmezse diye icloudu devreye soktum. 5gb ücretsiz hafızadan yararlanmak için.otomatik yedekleme yapmış. dün telefonumla resim çekmek istedim hafıza yeterli değil uyarısı aldım. tüm resimleri biglisayara aktarıp yer açtım olmadı icloudun yedeklemesini tamamen sildim olmadı. bir sürü uygulama sildim hafızada yer kaplayabilecek herşeyi sildim ama bir türlü yer açılmıyor.forumda okudum bazı arkadaşlar appstoredan bazı uygulamalar indirmeyi tavsiye etmiş etmiş ama appstoredanda birşey inderimiyorum hafıza yetersiz geldiği için. video camera uygulaması içerisinde 3gb'lık video yüklü bir türlü bilgisayara aktaramıyorum. ne olduysa icloud yükledikten sonra oldu sanırım. benim problemime yardımcı olabilir misiniz eski konulardanda baktım ama çözüm bulamadım
Restore Et Hocam
i tunes ile eşzamanlama hatası da veriyor. kayıtlı videolarım olmasa hemen restore edeceğimde tek sıkıntım videolar
iTools kullanarak aktarmayı denediniz mi?
sanırım problem şu şekilde. telefondan itunese yedeklenen veriler doldugu için telefon hafızası doluymuş gibi gösteriyor. Daha önceden telefondan sildiğim uygulamalar hala itunesda gözüküyordu onlarıda sildim fakat hala eşitlemiyor hata veriyor. itunes ile telefonu eşitleyebilsem sorun çözülecek anladıgım kadarıyla. yeterli hafıza olmadıgı için eşitleme yapılamadı uyarısı alıyorum. itunesden birşeyler silmeye devam ederek deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme